Česko – Chorvatsko 1:2 (kon.)
konec
Česko
1:2 (1:2)
Chorvatsko
Pondělí 09.01.2017, 19:00 • Sportovní hala Chrudim • Přípravný zápas
     
    39:07
    Postružin se z ničeho nic dostal do obrovské příležitosti, fantastický Vahala ale udržel naděje českého reprezentačního celku nad vodou!
     
    35:19
    Po rohovém kopu navíc přišla ostrá Míčova dělovka, kterou Jukič skvělým zákrokem vytáhl na další roh!
     
    35:16
    Ondřej Míča trefil tyčku chorvatské branky, Michal Kovács z dorážky jen těsně minul prostor mezi třemi tyčemi!
     
    28:08
    Davor Konjuh uháněl ze strany sám na Vahalu, slavistický gólman však zkušeně zmenšil úhel a kvalitním zákrokem zamezil třetímu gólu v jeho síti!
     
    23:19
    David Drozd skvělým samostatným průnikem připravil stoprocentní příležitost pro Matěje Slováčka, futsalista chrudimského ERA-PACKu ale nedokázal z bezprostřední blízkosti trefit branku Chorvatska!
     
    22:41
    Velkou šanci jsme viděli i na české straně! Radim Záruba dostal nabito od Davida Drozda, z otočky ale taktéž ztroskotal na připraveném brankáři Jukičovi!
     
    22:01
    Michal Kovács při rozehrávce doslova namazal Postužinu Kristijanovi, jenž ale nedokázal v souboji jeden na jednoho brankáře Vahalu prostřelit!
     
    21:22
    Naopak na druhé straně měl třetí gól na noze Davor Kanjuh, jenže před Vahalou nedokázal prudkou přihrávku spoluhráče ze strany trefit!
     
    17:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Také český národní tým přišel s pohlednou futsalovou akcí, která přináší snížení! Kapitán Lukáš Rešetár perfektním lobem našel nepokrytého DAVIDA CUPÁKA, jenž si s pozicí před Jukičem poradil náramně – 1:2!
     
    16:22
    A Chorvati to po oddechovém času sehráli fantasticky! Na zadní tyči se po rozehrávce rohového kopu ocitl Vedran Matoševič, jemuž radost ze třetího gólu skvělým zákrokem Ondřej Vahala!
     
    15:14
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Další ztráta českého týmu na útočící polovině nabídla hostům rychlý protiútok, který byl potrestán! Perišič posunul míč na MATEJE HORVATA, který ještě nasadil Vahalovi kličku a následně v poklidu zakončil do prázdné české branky – 0:2!
     
    14:11
    Matěj Slováček mohl potrestat chybu v rozehrávce chorvatského celku, ve velké šanci ho ale vychytal brankář Jukič!
     
    08:09
    Vzápětí se mohl do střelecké listiny zapsat sám Vedran Matoševič, který naprosto osamocen postupoval na Ondřeje Vahalu! Českému gólmanovi sice nasadil kličku, radost z tváře mu ale sebral na brankové čáře vracející se Koudelka!
     
    06:35
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Pěkná kombinační akce chorvatského týmu přináší vedení! Matoševič si nejprve obhodil na lajně Koudelku, následně našel připraveného MATEJE HORVATA, jenž z první poslal balon do poloprázdné branky – 0:1!
     
    06:07
    Stjepan Perišič dostal nabito na pravou nohu, z voleje ostrou střelou protáhl Ondřeje Vahalu!
     
    02:22
    Radim Záruba vyslal krátce po sobě na branku dvě jedovaté střely, brankář Jukič jeho pokus pokaždé vyrazil nad sebe! Dorážkám ale chorvatský brankář včas zamezil.

    Petr Dejnožka

    Branky: 18. Cupák (Rešetár) – 7. Horvat (Matoševič), 16. Horvat (Perišič)


    Česko: Vahala (Gerčák) – Cupák, Záruba, Koudelka, Rešetár (C), Míča, Holý, Vnuk, D. Drozd, Kovács, Hrdina, Slováček
    Chorvatsko: Jukič (C) (Luketin) – Kanjuh, Grbeša, Perišič, Cvjetkovič, Kazazič, Matoševič, Suton, Postružin, Pandurevič, Horvat

    Rozhodčí: Kliner, Kaštánek – Čep
    bahis siteleri