Česko – Chorvatsko 3:7 (kon.)
konec
Česko
3:7 (3:3)
Chorvatsko
Úterý 10.01.2017, 19:00 • SH Třebeš, Hradec Králové • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    39:59
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Již po zaznění sirény dostal balon do české sítě brankář ŽARKO LUKETIN, a kvůli tomu, že jeho střela vyšla před sirénou, branka musí být uznána – 3:7!
     
    38:35
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    O vítězi odvetného utkání je rozhodnuto! VEDRAN MATOŠEVIČ dostal balon před českou branku, ani návrat Libora Gerčáka ho nerozhodil, a v pádu zakončil více než neomylně – 3:6!
     
    36:39
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Záruba byl sporným zákrokem poslán k zemi na půlící čáře, rozhodčí se rozhodli faul neodpískat a dovolili tím Chorvatsku rychlý protiútok! Pěknou kombinaci až do prázdné branky zakončil JOSIP SUTON – 3:5!
     
    23:50
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    I ve druhém poločase se hostující celek dostává do vedení! JOSIP SUTON dostal skákavý míč na pravou stranu, míč vyslal ranou o zem na branku a s velkým štěstím pozoroval, jak balon vymetl všechny pavučinky v Gerčákově brance – 3:4!
     
    18:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Závěr první půle vychází českému výběru na jedničku, domácí srovnávají stav! Prudkou ránu Lukáše Rešetára dorazil na brankové čáře ANTONÍN HRDINA a chvíli před pauzou se začíná od nuly – 3:3!
     
    16:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla lahůdka z nohy RADIMA ZÁRUBY! Chrudimský futsalista dostal z rohového kopu míč přímo na pravačku a nechytatelnou dělovkou k tyči vrátil český tým do zápasu – 2:3!
     
    15:22
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Český tým si nepohlídal rozehrávku rohového kopu, míč doputoval až na zadní tyč, kde nikým atakovaný KRISTIJAN POSTRUŽIN navýšil chorvatské vedení – 1:3!
     
    12:43
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Stejně jako v prvním utkání se i nyní dostává podruhé do vedení Chorvatsko! Na levé straně se šikovně uvolnil VEDRAN MATOŠEVIČ, který poslal o vzdálenější tyč balon do sítě Libora Gerčáka – 1:2!
     
    05:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Těsně po dopsání předchozí příspěvku však již dané tvrzení neplatí! Chyba v kombinaci Chorvatů přihrála balon na nohu RADIMA ZÁRUBY, jenž prudkou ranou o tyč nedal Jukičovi šanci zareagovat – 1:1!
     
    04:04
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Ztráta českého celku na polovině hřiště byla osudová! Postružin z pravé lajny fantasticky připravil míč pro DAVORA KANJUHA, který trefil balon do poloprázdné české branky – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 6. Záruba, 17. Záruba, 19. Hrdina – 5. Kanjuh (Postružin), 13. Matoševič, 16. Postružin, 24. Suton, 37. Suton, 39. Matoševič, 40. Luketin

    Karty:   26. Kazazič (CRO)


    Česko: Gerčák (Vahala) – Cupák, Záruba, Koudelka, Rešetár (C), Míča, Holý, Vnuk, D. Drozd, Kovács, Hrdina, Slováček
    Chorvatsko: Jukič (C) (Luketin) – Kanjuh, Grbeša, Perišič, Cvjetkovič, Kazazič, Matoševič, Suton, Postružin, Pandurevič, Horvat

    Rozhodčí: Cílek, Lasch – Novotný
    bahis siteleri