Lipt. Mikuláš – Nitra 1:4 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 2:3 (kon.) | Martin – Poprad 3:4 (1:2 po s.n.)
Nové Zámky – Žilina 2:3 (kon.) | Trenčín – Zvolen 4:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
MsHK Žilina
sk Pátek 13.01.2017, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nové Zámky mali dnešný zápas vo svojich rukách, ale napokon odchádzajú z ľadovej plochy poriadne sklamaní. V záverečnej časti inkasovali dvakrát a napokon prehrali 2:3. Mrzieť ich môže najmä rozhodujúci gól Rastislava Konečného, ktorý využil veľké zaváhanie brankára Jána Chovana. Nové Zámky prišli o svoju víťaznú domácu šnúru a keďže Dukla Trenčín svoj dnešný zápas zvládla, nováčik súťaže spadol na posledné miesto tabuľky. Naopak, Žilina potvrdzuje svoju štvrtú priečku a tretíkrát v sezóne zdoláva zverencov Nové Zámky. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:28:35)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Domáci sa usadili v útočnom pásme. K strele z prvej sa dostal Jake Cardwell, no žilinský brankár jeho pokus vyrazil do bezpečia.
     
    59:06
    Prebieha už posledná minúta tretej tretiny. Žilinčania sa previnili proti pravidlám ofsajdom, ktorý je navyše posúdený ako úmyselný. Štefan Mikeš po oddychovom čase sťahuje z hry brankára a domáci hrajú v šestici.
     
    58:47
    Domáci hokejisti stále hrajú aj s brankárom Jánom Chovanom. O vyrovnanie sa snažil Erik Čaládi, no mieril len do betónov Tomáša Tomeka.
     
    58:20
    Erik Čaládi sa snažil prejsť individuálne a napokon vybojoval útočné pásmo pre svoj tím. Vhadzuje sa po ľavici Tomáša Tomeka, no domáci ešte brankára neodvolali.
    57:36 KONEČNÝ - 2:3
     
    57:36
    Žilina dala gól!
    Obrovská chyba v podaní domáceho tímu! Ján Chovan sa snažil rozohrať akciu domáceho tímu, ale pri pravom mantineli puk zachytil Marcel Holovič. Ten našiel pred bránou RASTISLAVA KONEČNÉHO a ten pohodlne strieľa tretí gól hostí. Asistencie: Marcel Holovič a Václav Stupka.
     
    57:08
    Hra sa opäť presťahuje pred Jána Chovana. Nepresnosť v rozohrávke domáceho tímu sa končí len zakázaným uvoľnením.
     
    56:40
    Najmä domáci hokejisti už nechcú príliš riskovať a takmer vôbec nenapádajú rozohrávku svojho súpera. Akoby viac túžili po víťazstve Žilinčania.
     
    56:15
    Teraz prevzali režisérsku taktovku do svojich rúk Žilinčania. Rastislav Konečný sa snažil dorážať pred domácou bránou, no Martin Chovan ho poslal na ľad.
     
    55:35
    Myslím, že to bol Tomáš Prokop, kto dostal príliš veľa priestoru v okolí modrej čiary. Jeho tvrdý pokus vyráža na ochrannú sieť Ján Chovan.
     
    54:53
    Kamil Brabenec sa dostal k odrazenému puku, no z pravej strany trafil len bočnú sieť žilinskej brány. Tomáš Tomek bol ale pripravený a zrejme by jeho pokus kryl.
     
    54:27
    Domáci hokejisti teraz zbytočne stratili puk vo svojej obrannej tretine, no následná strela jedného zo Žilinčanov už neplatila pre ofsajd.
     
    54:00
    Tomáš Tomek vyrazil puk len pred seba a mal pomerne veľké šťastie, že ho Tomáš Pitule nedokázal usmerniť do jeho brány. Vhadzuje sa v útočnom pásme Nových Zámkov.
     
    52:45
    Na druhej strane neuspel ani Václav Stupka, a tak majú domáci dostatok času na striedanie a založenie novej útočnej akcie.
     
    52:17
    Nové Zámky po inkasovanom góle zvýšili tempo a snažia sa získať svoje vedenie späť. Hostia ale teraz dobre blokujú strely súpera.
     
    51:32
    Domáci hokejisti teraz síce získali útočné pásmo, no môžu ľutovať premrhané dvojgólové vedenie. Žilina dnes nehrá práve najlepšie, no vrátila sa späť do zápasu.
     
    50:42
    Žilina dala gól!
    Hosťom sa z ojedinelej šance podarilo vyrovnať skóre zápasu. Radim Hruška prenikol do útočného pásma, na pravej strane nezištnou prihrávkou našiel LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO a ten usmernil puk do odkrytej časti brány. Asistencie: Radim Hruška a Marek Hovorka.
     
    50:00
    Do konca tretej tretiny ostáva ešte presne desať minút. Žilinčania si v nej ešte nevypracovali žiadnu šancu, z ktorej by mohlo prameniť vyrovnanie.
     
    49:22
    Opäť sledujeme veľmi rozháraný úsek hry. Ani jeden z tímov sa nevie dostať do nejakej vážnejšej šance. Rozhodne to ale menej vadí domácim hráčom.
     
    48:44
    Nová česká posila hostí sa nedokázala dostať do útočného pásma. Radim Hruška musel voliť len spätný pohyb, a tak musia hostia začínať zo svojej obrannej tretiny.
     
    47:28
    Domáci hráči mohli streliť mimoriadne dôležitý tretí gól. Kamil Brabenec presným pasom našiel Michala Hudeca, ale jeho pohotovú strelu vyráža Tomáš Tomek.
     
    46:44
    Nové Zámky výborne napádajú rozohrávku súpera. Žilina drží puk len za svojou bránou a čas na vyrovnanie sa jej pomaličky kráti.
     
    45:55
    Domáci hokejisti stratili puk vo vlastnom pásme. Václav Stupka puk výborne zachytil, ale ten dokázal vytesniť svojou lapačkou brankár Chovan.
     
    45:10
    Matej Paulovič si opäť po krídle nakorčuľoval do útočného pásma. Tentokrát to skúsil priamou strelou, ale Tomáš Tomek jeho pokus vyráža.
     
    44:27
    Nová posila Nových Zámkov Nick McParland je dnes veľmi aktívna. Tentokrát jeho strela z prvej minula bránu súpera veľmi tesne.
     
    43:48
    Žilinčania držia puk za svojou vlastnou bránou. Na ľad pomaly naskakuje tretia útočná formácia hostí s centrom Marcelom Holovičom.
     
    43:08
    Žilinčania po úspešnom vhadzovaní ostali v útočnej tretine. Dostali sa k niekoľkým strelám z diaľky, no tie nemierili na bránu súpera.
     
    42:39
    Po zakázanom uvoľnení domáceho tímu sa hra presťahuje pred Jána Chovana. Ten v závere druhej tretiny inkasoval, keď nestihol reagovať na strelu Štěpána Novotného.
     
    41:55
    S miernymi problémami, no predsa len dostali Nové Zámky puk aspoň do stredného pásma. Marcel Holovič sa tak do zakončenia nedostal.
     
    41:16
    Ossi Saarinen predviedol svoje technické finesy, dostal sa do zakončenia a jeho strela len tesne minula bránu žilinského tímu.
     
    40:37
    Žilinčania teraz trošku podcenili situáciu a strelou z pravej strany sa prezentoval Matej Paulovič. Tomáš Tomek ale jeho pokus vyráža.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina bola o niečo lepšia, no oba tímy zatiaľ zaostávajú za očakávaniami. Nové Zámky si držia svoj tesný náskok, no určite ich mrzí najmä záver prostrednej časti hry. Po góle Milana Kytnára sa dostali do vedenia o dva góly, no ich náskok v 40. minúte zápasu stenčil presnou strelou český útočník Štěpán Novotný. Pred poslednou tretinou, ktorá sa začne približne o 19:45 hod., je tak všetko otvorené.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:57
    V druhej tretine sa už nič nestane. Hlavný rozhodca totiž prerušujú hru a v samotnom závere sa bude vhadzovať v stredovom kruhu.
    39:13 NOVOTNÝ - 2:1
     
    39:13
    Žilina dala gól!
    Hostia dokázali stenčiť náskok súpera ešte v závere druhej časti hry. ŠTĚPÁN NOVOTNÝ dostal až príliš veľa priestoru na modrej čiare a strelou do pravého horného rohu prekonal Jána Chovana. Asistencia: Miroslav Macejko.
     
    38:58
    Do konca druhej tretiny nám ostáva niečo viac ako jedna minúta. V predošlej situácii sa snažil dorážať Juraj Jurík, no napokon z toho bola len menšia potyčka s Jakeom Carwellom.
     
    38:29
    Václav Stupka sa dostal do útočného pásma po ľavej strane. Brankár Ján Chovan síce musel zasahovať, no puk vyrazil do bezpečia.
     
    37:17
    K strele od modrej čiary sa dostal Michal Gutwald. Strelu mu ale absolútne nesadla a dokonca ju stihol zblokovať jeden z domácich hráčov.
     
    36:45
    Žilinčania teraz častejšie zakladajú útočné akcie a Nové Zámky sa oslobodzujú len vyhodením puku do strednej tretiny. Žilina by nutne potrebovala skórovať.
     
    36:06
    Tentokrát musel Ján Chovan zasahovať po strele z pravej strany. Z ťažkého uhla to skúsil Václav Stupka, ale domáci brankár prilepil puk o svoju výstroj.
     
    35:18
    Na druhej strane musel zasahovať aj Ján Chovan, no strela od modrej čiary mu žiadne problémy nenarobila. Hostia ešte pokračujú vo svojej aktivite.
     
    34:37
    Milan Kytnár získal puk v útočnej tretiny. Následne ho posunul na Mateja Pauloviča, ale jeho strela z prvej tesne minula žilinskú bránu.
     
    33:54
    Nick McParland obkorčuľoval bránu súpera a dostal sa do zakončenia. Strelu z otočky ale vyráža svojimi betónmi Tomáš Tomek.
     
    33:29
    Dlhší časový úsek sa hralo bez prerušenia, no nevideli sme žiadne nebezpečné zakončenia. V závere striedania pálil Patrik Meier, ale jeho pokus bol zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    32:00
    Miroslav Macejko čaká za svojou bránou, pokiaľ obe mužstvá dostriedajú. Žilinčania by sa ale mali viac ponáhľať, pretože práve oni prehrávajú.
     
    31:16
    Michal Švihálek to skúšal individuálnou akciou. Po pravej strane sa predral cez obrancu, no jeho následne zakončenie nebolo dôrazné.
     
    30:31
    Vhadzovať sa bude v strednom pásme, keďže hlavný rozhodca Peter Lokšík prerušil hru po prihrávke rukou domáceho hokejistu.
     
    30:00
    Zápas sa nám prehupol do svojej druhej polovice. Žilinský výkon je dnes pomerne nevýrazný a aj preto musia doťahovať hostia dvojgólové manko.
    28:34 KYTNÁR - 2:0
     
    28:34
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domácim hokejistom sa podarilo pridať veľmi dôležitý druhý gól. Matej Paulovič prenikol do útočného pásma po ľavej strane a nahadzoval puk pred bránu. Gól je zatiaľ pripísaný MILANOVI KYTNÁROVI, no mám pocit, že si puk do vlastnej brány zrazil Jakub Drábek. Asistencie: Matej Paulovič a Marek Drtina.
     
    28:19
    A ďalšie prerušenie kvôli zakázanému uvoľneniu. Tentokrát sa presťahuje hra pred Jána Chovana, ktorý v prvej tretine musel zasahovať deväťkrát.
     
    27:58
    V dnešnom zápase vidíme skutočne veľmi veľa prerušení. Po ofsajde Nových Zámkov sa hralo veľmi krátko, pretože následne sa previnili zakázaným uvoľnením hostia.
     
    27:21
    Opäť sme videli množstvo nepresností na oboch stranách. Mám ale pocit, že Žilina začína byť trošku aktívnejšia a bude sa snažiť vyrovnať skóre zápasu.
     
    26:07
    Domáci mali teraz pomerne veľké šťastie. Žilinčania vyrazili do brejku, no v prečíslení troch proti dvom ich do koncovky nepustil Václav Čížek.
     
    25:39
    Hostia si nerozumeli v rozohrávke, a tak rozhodcovia pískajú v krátkom časovom úseku druhé zakázané uvoľnenie. Dokážu do domáci využiť?
     
    25:13
    Konečne zahrozili aj domáci hokejisti. Milan Kytnár sa dostal k strele spoza obrancu, ale jeho pokus švihom mieril tesne vedľa hosťujúcej svätyne.
     
    24:35
    Domáci fanúšikovia si teraz pýtali odpísanie nedovoleného zákroku, no Peter Lokšík ostáva pokojný. Medzitým obe mužstvá striedajú.
     
    23:57
    Obrovská šanca na strane hostí! Štěpán Novotný síce individuálnou akciou neuspel, no následne ostal pred bránou súpera úplne voľný Juraj Jurík. Jeho bekhendové zakončenie ale likviduje dobrým zákrokom brankár Ján Chovan.
     
    23:05
    Hokejistom Žiliny sa v presilovej hre vôbec nedarí. Lukáš Handlovský teraz až príliš dlho váhal, napokon o puk prišiel a domáci sa oslobodili.
     
    22:32
    Hra je opäť prerušená, pretože rozhodcovia posúdili ofsajd domáceho tímu za úmyselný. Vhadzovať sa tak bude v obrannom pásme Nových Zámkov.
     
    21:47
    Po prihrávke Mareka Hovorku strieľal z prvej Štěpán Novotný. Český hokejista ale svojim pokusom od modrej čiary trafil len zadný mantinel.
     
    21:20
    Žilina bude mať výhodu presilovej hry. Domáci priaznivcom sa to síce vôbec nepáči, no dve minúty za podrazenie dostáva Erik Čaládi.
     
    21:08
    Tak toto je veľmi nepríjemný moment pre Denisa Reháka, ktorého doslova zostrelil Ossi Saarinen. Hlavný rozhodcovia prerušujú hru a žilinský obranca sa drží za ľavú ruku.
     
    20:35
    Domáci hokejisti veľmi dobre napádajú rozohrávku súpera a nedovoľujú Žilinčanom dostať sa zo svojho obranného pásma.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina dnešného zápasu nebola príliš atraktívna. Videli sme veľmi veľa ofsajdov a zbytočných prerušení. Najviac nás však zaujala akcia zo štvrtej minúty, keď Jack Cardwell naservíroval puk Michalovi Hudecovi a ten otvoril skóre zápasu. Úvodný tlak hostí sa následne pominul a brankár Ján Chovan mal minimum práce. Uvidíme, ako bude zápas pokračovať v druhej tretine.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:22
    Nová posila domáceho tímu Nick McParland sa dostal k strele, no trafil len dobre postaveného brankára Tomáša Tomeka. Ten jeho tvrdú strelu vyráža do bezpečia.
     
    18:39
    Pred domácou bránou sme teraz videli trošku komickú situáciu, keď sa Václav Čížek zrazil so svojim brankárom. Našťastie za to domáci nepykali.
     
    18:09
    Tomáš Tomek musel zasahovať po strele Mateja Pauloviča z ľavej strany. Žilinský brankár ale chytá strelu a prerušuje hru. Vhadzuje sa po jeho pravici.
     
    17:38
    Prvá tretina sa už pomaly dohráva. Nové Zámky zatiaľ kontrolujú priebeh zápasu a snažia sa držať puk čo najďalej od svojho brankára.
     
    16:54
    Michal Hudec už síce skončil na ľad, no dobrej pozície sa dostal Michal Gutwald. Obranca hostí ale strelou švihom minul svoj cieľ.
     
    16:09
    Strela Mareka Hovorku bola zblokovaná a následne sa domáci hokejisti dokázali oslobodiť. Ani Žiline sa zatiaľ v presilovke príliš nedarí.
     
    15:27
    Zaujímavá akcia domácich hokejistov sa končí len posunutou bránou Tomáša Tomeka. Hlavný rozhodca vykazuje hru do stredného pásma.
     
    14:43
    Presilová hra domáceho tímu sa končí. Útočným faulom sa totiž previnil strelec otváracieho gólu zápasu Michal Hudec. Ten dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    14:36
    Václav Čížek nahadzoval puk pred bránu, no ten končí len v lapačke Tomáša Tomeka. Ten mal uľahčenú prácu, pretože pred ním nikto z domácich neclonil.
     
    14:21
    Zbytočná nepresnosť v rozohrávke domáceho tímu. Po nepresnej prihrávke Václava Čížeka čiaroví rozhodcovia pískajú zakázané uvoľnenie.
     
    13:50
    Peter Húževka sa teraz obetavo položil do strely domáceho obrancu a aj kvôli tomu sa Žilina dokázala oslobodiť. Skúseného hráča to ale poriadne bolelo.
     
    13:18
    Budeme svedkami prvého vylúčenia. Menší trest za držanie dostáva obranca Michal Juraško, ktorý nedovolene atakoval Nicka McParlanda.
     
    12:43
    Pomerne nevýrazný úsek hry je v tejto chvíli prerušený. Puk to opustil ľadovú plochu a skončil na hráčskej lavici domáceho tímu.
     
    11:22
    Nové Zámky dlho kombinovali v útočnej tretine, no do žiadneho zakončenia sa nedostali. Pri puku sú teraz hostia a čakajú pokiaľ oba tímy dostriedajú.
     
    10:34
    Žilinčania sú zjavne zaskočení, no prvý útok domáceho tímu to zatiaľ nevie využiť. Nové Zámky kombinujú zväčša v rohoch ihriska.
     
    09:49
    Hostia trošku zazmätkovali v rozohrávke. Peter Húževka sa síce ešte do zakončenia nedostal, no následne od modrej čiary pálil Andrej Sucharda. Jeho pokus minul bránu.
     
    09:01
    Hra je veľmi rozkúskovaná a aj na slovenské pomery zatiaľ sledujeme nie práve vydarené stretnutie. Po ďalšom ofsajde sa bude vhadzovať v strednej tretine ihriska.
     
    08:28
    Ossi Saarinen predviedol svoje výborné korčuliarske kvality. Vypracoval si priestor, pred bránou hľadal Milana Kytnára, no táto fínsko-slovenská spolupráca nebola úspešná.
     
    07:45
    Nové Zámky sa teraz nasťahovali do obranného pásma súpera, ale zatiaľ sme nevideli žiadne zakončenie smerom na Tomáša Tomeka.
     
    07:16
    Tomáš Tomek likviduje strelecký pokus Ossiho Saarinena z ľavej strany. Fínsky útočník aspoň vybojoval pre Nové Zámky útočné pásmo.
     
    06:34
    Pokračujeme v nastolenom trende. Tentokrát prešli do útočného pásma až príliš skoro hokejisti Žiliny. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    05:43
    A ďalšie postavenie mimo hru v podaní domácich hokejistov. Úvod dnešného zápasu je pomerne rozkúskovaný, no napriek tomu sme už jeden gól videli.
     
    05:15
    Jake Cardwell nahadzoval puk na bránu z pravej strany, no brankár Tomáš Tomek nemusel zasahovať. Puk je v strednom pásme a oba tímy striedajú.
     
    04:38
    Juraj Jurík sa dostal do zakončenia, no jeho pokus mieril len do hrude brankára Jána Chovana. Ten prerušuje hru, a tak sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    04:18
    Vyzeralo to, že domáci sa previnia zakázaným uvoľnením, no to zrušil svojim pohybom Jozef Tibenský. Domáci útočník sa následne natlačil pred bránu, no mieril len do žilinského brankára.
     
    03:36
    Tentokrát musela byť hra prerušená, pretože domáci sa nedostali do útočného pásma v súlade s pravidlami. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
    03:09 HUCEC - 1:0
     
    03:09
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci otvárajú skóre dnešného stretnutia. Obranca Jake Cardwell výborne podporil útok, v prečíslení našiel na druhej strane MICHALA HUDECA a ten poslal puk do hornej časti brány Tomáša Tomeka. Asistencie: Jake Cardwell a Nick McParland.
     
    02:33
    Z pravej strany to skúšal pohotovou strelou Štěpán Novotný. Pokus českého hokejistu ale nebol presný a našiel len zadný mantinel.
     
    01:56
    Jeden zo žilinských hráčov pritlačil puk k mantinelu, a tak hlavný rozhodca Peter Lokšík musel prerušiť hru. Vhadzovať sa bude v útočnom pásme domácich.
     
    01:35
    Nové Zámky sa zatiaľ nedostali do zápasu. V rozohrávke kopia zbytočné chyby a teraz sa dokonca píska aj ich ofsajd, keď príliš rýchly bol Michal Chovan.
     
    01:09
    Michal Gutwald bekhendom nahodil puk pred domácu bránu. Brankár Ján Chovan mal síce menšie problémy, no na dvakrát dokázal puk skrotiť.
     
    00:27
    Lukáš Handlovský dobre zabojoval v útočnom pásme súpera. Dokonca sa dostal aj k puku, no jeho strela bola zrazená ešte pred Jánom Chovanom.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: J. Chovan – Sandgren, Čížek, Drtina, Cardwell, Mäkinen, M. Chovan, Sucharda, Maier – McParland Brabenec, Hudec – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Pitule, Čaládi, Lelkeš – Fábry, Dom. Rehák, Tibenský.

    MsHK Žilina: Tomek – Brejčák, Juraško, Gutwald, Den. Rehák, Drábek, Macejko, Prokop, Mendrej – Handlovský, Hruška, Hovorka – J. Jurík, Húževka, Novotný – Konečný, Holovič, Stupka – Matis, Ondruš, Švihálek.

    Rozhodcovia: Peter Lokšík – Jozef Valo, Tomáš Gegáň.

     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní ďalšieho online prenosu zo slovenskej Tipsport ligy. Hokejisti Nových Zámkov síce bojujú o prežitie medzi hokejovou elitou, no v posledných troch domácich dueloch nestratili ani bod. Preruší ich sériu sympaticky hrajúca Žilina?

    NOVÉ ZÁMKY

    Nováčik súťaže si priebeh tejto sezóny predstavoval určite inak. Na svojom konte má len 45 bodov, čo mu stačí na predposledné miesto. Pred Duklou Trenčín má zanedbateľný jednobodový náskok a pomaly sa mu vzďaľuje aj prípadná účasť v play off. Ostatné dve stretnutia zverenci Štefana Mikeša prehrali, pričom na ľade súperov nestrelili ani gól. Najskôr nestačili na Trenčín (3:0) a pred piatimi dňami najtesnejším rozdielom padli aj vo Zvolene. V domácom prostredí sa im darí oveľa viac a dnes by určite radi predĺžili svoju víťaznú šnúru. Nové Zámky sa trápia najmä v ofenzíve a patria medzi dva kluby, ktoré ešte nepreskočili 100-gólovú hranicu. Môžu za to aj slabšie presilovky, ktorých úspešnosť je len na hranici 15,19%. Najproduktívnejším hráčom tímu je suverénne Kamil Brabenec s 30 bodmi.

    ŽILINA

    Hokejisti Žiliny sa stále držia v hornej polovici tabuľky. Momentálne sú na štvrtom mieste a pred ôsmym Martinom si vytvorili už 11-bodový náskok. Zverenci Milana Jančušku predvádzajú sympatické výkony a dokážu hrať prakticky s každým súperom. Zlé stretnutie neodohrali ani na ľade Steel Areny, hoci prehrali 4:1. Žilinčania naposledy na ľade súpera vyhrali ešte počas vianočných sviatkov, no treba uznať, že v Nitre, Poprade či v Košiciach sa vyhráva ťažko. Mužstvo spod Dubňa sa nedávno posilnilo o českého útočníka Radima Hrušku, ktorý sa okamžite zaradil do prvej útočnej formácie. V nej figuruje aj Marek Hovorika, ktorý je so 42 bodmi druhým najproduktívnejším hráčom súťaže. Hostia majú v porovnaní s Novými Zámkami lepšiu efektivitu streľby, spoľahlivejšie presilovky, ale takisto o pár percent slabšie oslabenia.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 4. Hudec (Cardwell, McParland), 29. Kytnár (Paulovič, Drtina) – 40. Novotný (Macejko), 51. Handlovský (Hruška, Hovorka), 58. Konečný (Holovič, Stupka)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Sandgren, Čížek, Drtina, Cardwell, Mäkinen, M. Chovan, Sucharda, Maier – McParland, Brabenec, Hudec – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Pitule, Čaládi, Lelkeš – Fábry, Dom. Rehák, Tibenský.
    MsHK Žilina: Tomek – Brejčák, Juraško, Gutwald, Den. Rehák, Drábek, Macejko, Prokop, Mendrej – Handlovský, Hruška, Hovorka – J. Jurík, Húževka, Novotný – Konečný, Holovič, Stupka – Matis, Ondruš, Švihálek.

    Rozhodčí: Peter Lokšík – Jozef Valo, Tomáš Gegáň.
    bahis siteleri