NY Rangers – Toronto 2:4 (kon.) | Washington – Chicago 6:0 (kon.) | Florida – NY Islanders 2:5 (kon.)
Carolina – Buffalo 5:2 (kon.) | Tampa – Columbus 1:3 (kon.) | Calgary – New Jersey 1:2 (kon.)
Arizona – Winnipeg 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 6:3 (kon.) | Colorado – Nashville 2:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Columbus Blue Jackets
Sobota 14.01.2017, 02:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Andrej Vasilevskij znovu naskočil na střídačku a Lightning to zkouší ve hře bez brankáře!
    58:55 Boone JENNER - 1:3
     
    58:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jonathan Drouin rychle spěchal středem ledové plochy do útočného pásma, jenže mezi čtveřicí hráčů Columbusu neměl šanci na úspěch a BOONE JENNER z obranného pásma po pěkné otočce poslal puk do prázdné brány. Gól hostů padl v oslabení a Blue Jackets vedou 3:1!
     
    58:17
    Andrej Vasilevskij naskočil na střídačku a Lightning to zkouší v přesilové hře bez brankáře v 6 proti 4!
     
    56:56
    Jack Johnson zaváhal na obranné čáře a pronikajícího Nikitu Kučerova zezadu sekl. Jasně dvě minuty.
     
    55:23
    Vladislav Naměstnikov na pravém křídle předvedl krásný zpětný oblouk a z pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, kterou Joonas Korpisalo betony vyrazil mimo.
     
    53:19
    Sam Gagner před bránou skvěle tečoval nahození z pravého křídla, Andrej Vasilevskij ale dokázal vleže fantasticky zasáhnout a Nick Foligno se k dorážce vzápětí nedostal!
     
    52:11
    Lightning špatně střídali a trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká útočník Jonathan Drouin.
    48:40 Korpisalo vyrážečkou skvěle zasáhl proti střele Drouina.
     
    48:40
    Jonathan Drouin se ocitl mezi kruhy pro vhazování po stažení puku doleva v obrovské šanci a dobře mířil k levé tyči, jenže Joonas Korpisalo jeho střelu vyrážečkou vyrazil a podržel svůj tým dalším skvělým zákrokem!
    44:29 Nick FOLIGNO - 1:2
     
    44:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    Andrej Vasilevskij skvěle vyrazil pravým betonem diagonální střelu Zacha Werenskiho z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, vzápětí se ale dostal v blízkosti levé tyče k dorážce kapitán NICK FOLIGNO a brankář Lightning byl vleže bezmocný. Blue Jackets rychle využili přesilovou hru a otočili utkání na svou stranu! Asistence: Zach Werenski a Alexander Wennberg.
     
    43:55
    Tyler Johnson dostal menší trest za držení a Blue Jackets mají šanci otočit utkání na svou stranu.
     
    43:26
    Alexander Wennberg nádhernou střelou z pravého křídla mířil nad lapačkou Andreje Vasilevskiho do bližšího horního rohu brány, jeho střelu ale nakonec zastavila tyč!
    41:09 Paquette krásnou střelou našel pouze lapačku Korpisala!
     
    41:09
    Cédric Paquette vybojoval puk a z pravého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím mířil nad ledem k pravé tyči, Joonas Korpisalo ale předvedl nádherný zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce! Krásný okamžik.
     
    38:52
    Lightning na levém křídle napřáhli ke krásné střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Joonas Korpisalo ji ale skvělým zákrokem vyrazil!
     
    37:51
    Cam Atkinson vzápětí nebezpečně vypálil od modré čáry a jeho střela těsně nad ledem mířila k levé tyči, Andrej Vasilevskij ji ale pravým betonem výborně vyrazil!
    36:40 Josh ANDERSON - 1:1
     
    36:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    David Savard na levém křídle z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou nahodil puk směrem na bránu a kotouč mířící pod horní tyč se z ničeho nic ocitl u pravé tyče na ledě, kde ho JOSH ANDERSON nad levým betonem Andreje Vasilevskiho poslal do pravého horního rohu brány – 1:1! Asistence: David Savard.
     
    35:30
    Seth Jones na levém křídle vypálil dobře z úhlu, jenže našel pouze levý beton Andreje Vasilevskiho!
    34:40 Ondřej Palát nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    34:40
    Ondřej Palát na levém křídle za útočnou modrou čárou uvnitř pásma v oslabení napřáhl k nádherné střele s příklepem, která mířila nad lapačkou Joonase Korpisala do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, od horní tyče se ale odrazila zpět do hry! Blue Jackets potřetí v zápase zachránila branková konstrukce.
     
    33:55
    Lukáš Sedlák si z pravého křídla skvěle sjížděl před bránou a Matthew Peca ho ve snaze zastavit zahákoval. Blue Jackets mají k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    33:29
    Anton Strålman nahodil puk z vrcholu pravého kruhu pro vhazování před bránu, kde se dostal po jeho zpracování ke střele Brian Boyle, jenže našel pouze hruď Joonase Korpisala a Valtteri Filppula se snažil dostat k dorážce marně!
     
    32:47
    Josh Anderson napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která mířila doprostřed brány a Andrej Vasilevskij ji hrudí vyrazil mimo, přestože toho příliš neviděl!
     
    31:16
    Jack Johnson na levém křídle prudce vypálil od modré čáry a jeho střela letící těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Andrej Vasilevskij ji ale levým betonem vykopl!
     
    26:01
    Před bránou Joonase Korpisala po nahození Lightning od modré čáry vznikl obrovský závar, po kterém zůstalo několik hráčů ležet na ledě, domácí hokejisté se ale do žádného nebezpečného zakončení nedostali. Blue Jackets zachránil v blízkosti pravé tyče David Savard, od jehož levé brusle se puk odrazil těsně mimo!
     
    25:03
    Lightning se dopustili před vlastní bránou při rozehrávce obrovské chyby, jenže Andrej Vasilevskij vše napravil!
     
    22:49
    Sam Gagner dostal dvě minuty za podražení, což znamená, že 45 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4 a poté začne zkrácená přesilová hra Tampy Bay Lightning.
     
    22:39
    Nick Foligno se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže puk promáchl a Lightning se podařilo vyhodit!
     
    21:34
    Valtteri Filppula při forčekingu zbytečně fauloval a dostal dvouminutový trest za podražení.
    20:56 Korpisalo koncem hole vytáhl střelu Hedmana na tyč!
     
    20:56
    Victor Hedman ukradl před bránou puk rozehrávajícímu Samovi Gagnerovi a nádhernou střelou zápěstím z blízkosti mířil do levého horního rohu brány, Joonas Korpisalo ale předvedl spektakulární zákrok, když puk s pomocí konce hole vytáhl puk na horní tyč!
     
    17:46
    Josh Anderson navíc dostal dvě minuty za hrubost, což znamená, že si Lightning v závěru první třetiny zahrají přesilovou hru, čemuž John Tortorella na střídačce Columbusu jen ironicky bezmocně zatleskal.
    17:46 Bitka mezi Alexem Killorenem a Joshem Andersonem.
     
    17:46
    Andrej Vasilevskij si připsal v bráně Lightning snadný zákrok, po kterém se před jeho bránou strhla během pár sekund obrovská potyčka. Úplně mimo se nacházela dvojice Alex Killorn a Josh Anderson, která předvedla nádherný pěstní souboj plný rychlých úderů na bradu a dostala shodně pět minut za bitku.
    16:18 Jonathan DROUIN - 1:0
     
    16:18
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ondřej Palát po pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a zpětnou přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování Valtteriho Filppulu. Druhý jmenovaný hráč se zakončením na vrcholu mezikruží neukvapil a krásnou diagonální přihrávkou našel v blízkosti levé tyče lépe postaveného JONATHANA DROUINA, který nad pravým betonem přesouvajícího se Joonase Korpisala zamířil bez přípravy do sítě. Lightning předvedli nádhernou akci a vedou 1:0! Asistence: Valtteri Filppula a Ondřej Palát.
     
    15:02
    Gabriel Dumont se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve skvělé šanci a krásnou střelou bez přípravy mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže Joonas Korpisalo předvedl další skvělý zákrok!
     
    14:36
    Brian Boyle se ocitl v blízkosti levé tyče ve slibné šanci, jenže bekhendovou střelou z otočky na fantastického Joonase Korpisala vyzrát nedokázal!
     
    11:27
    Ondřej Palát na pravém křídle napřáhl k nádherné střele, kterou Joonas Korpisalo levým betonem vyrazil mimo!
     
    07:34
    Anton Strålman dvakrát vypálil od modré čáry, a zatímco první střela zamířila mimo, druhá mířila mezi tři tyče a Joonas Korpisalo měl zacloněný výhled, přesto jeho pokus s pomocí hrudi dokázal nadvakrát zastavit!
     
    07:15
    Jonathan Drouin se v pravém kruhu pro vhazování dostal v rychlém sledu ke třem střelám, z nichž první zamířila vedle vzdálenější levé tyče a zbylé dvě na výstroji skvělého chytajícího brankáře Joonase Korpisala!
    05:47 Andrej Šustr po krásné přihrávce Kučerova trefil tyč!
     
    05:47
    Nikita Kučerov nádhernou diagonální přihrávkou z pravého křídla našel před bránou najíždějícího Andreje Šustra, který ve velké rychlosti orazítkoval v blízkosti pravého rohu horní tyč!
     
    05:15
    Josh Anderson na pravém křídle krásně vypálil zápěstím a Andrej Vasilevskij měl co dělat, aby jeho pokus mířící do bližšího horního rohu brány levým ramenem vyrazil do ochranné sítě! Brankář Tampy si připsal první a zároveň ostrý zákrok.
     
    03:14
    Lightning pálili na levém křídle opět velmi nebezpečně, Joonas Korpisalo ale jejich střelu vyrazil za svou bránu!
    01:58 Korpisalo vyrazil střelu Lightning s pomocí masky.
     
    01:58
    Lightning na levém křídle z ostrého úhlu nebezpečně vypálili zápěstím a Joonas Korpisalo s pomocí masky puk mířící pod horní tyč vyrazil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Drouin (Filppula, Palát) – 37. J. Anderson (D. Savard), 45. N. Foligno (Werenski, Wennberg), 59. Jenner


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Hedman, Strålman (A), Garrison, Šustr, Nestěrov, Coburn – Palát (A), Naměstnikov, Kučerov – Boyle (A), Filppula, Drouin – Killorn, T. Johnson, Peca – Bournival, Paquette, Dumont. Hlavní trenér: John Cooper.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, Atkinson – Hartnell, Dubinsky (A), N. Foligno (C) – Jenner (A), W. Karlsson, J. Anderson – Calvert, Sedlák, Gagner. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Tim Peel. Čároví: Brad Kovachik, Tim Nowak

    Diváci: 19092
    bahis siteleri