Kopřivnice – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 2:3 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 5:6 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 8:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 5:1 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 6:3 (kon.)
Klášterec nO – Kobra 3:4 (kon.) | Žďár n/S – David Servis 10:3 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 5:8 (kon.)
Sokolov – Klatovy 4:5 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 0:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Kolín 2:7 (kon.)
Trutnov – Bílina 2:3 (2:3 po s.n.) | Děčín – Vrchlabí 4:3 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
6:3 (3:1, 1:2, 2:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 14.01.2017, 17:002. liga skupina Východ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:58
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Střela ONDŘEJE SLUŠTÍKA nevypadala moc nebezpečně, ale brankář Jan Čáp udělal hrubou chybu a kotouč mu propadl za záda až do sítě. Asistence: Jakub Mach, Miroslav Marek.
     
    49:10
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Konečně se hrál zase delší dobu hokej a padl také gól, prosazuje se domácí DANIEL HRUBÝ z předbrankového prostoru. Kopřivnice se tak přibližuje k vítězství, vede 5:3. Asistence: Jan Poruba, Pavel Kowalczyk.
     
    23:29
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobří z Valašského Meziříčí okamžitě reagují a znovu snižují na rozdíl jediné branky. Autorem gólu je MARTIN KÝVALA. Asistence: Stanislav Báchor, Petr Dvořák.
     
    22:59
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice využívá přesilovku. Střelou do horní části branky se prosazuje dnes již podruhé JAKUB MACH. Asistence: Pavel Kowalczyk, Ondřej Sluštík.
     
    21:24
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři opět snižují na rozdíl jediné branky. Šimeček už ležel na ledě, takže moc zasahovat nemohl a pod jeho betonem nakonec propasíroval kotouč do branky DAVID VARGA. Asistence: Martin Kubo, Stanislav Báchor.
     
    16:01
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice si bere svůj dvoubrankový náskok bleskově zpátky! Tentokrát se prosadil obránce PAVEL KOWALCZYK. Asistence: Miroslav Marek, Ondřej Sluštík.
     
    14:45
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Poměr hráčů čtyři na čtyři lépe vyhovoval Bobrům, kteří snižují na 1:2. Prosadil se alternativní kapitán hostů TOMÁŠ BRUNEC. Asistence: Josef Fojtík, Lukáš Vrba.
     
    10:56
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Druhý gól Kopřivnice střílí MARTIN TOMÁŠEK, který proměnil střelou do horní části branky samostatný únik na Čápa. Asistence: David Čintala.
     
    08:07
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    JAKUB MACH střílí první gól zápasu! Nejprve poslal pas na Červenku, který přejel přes modrou, a poté kapitán Kopřivnice střílenou přihrávkou našel Machovu hokejku, od které putoval kotouč do sítě. Asistence: Adam Červenka

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 9. Mach (Červenka), 11. Tomášek (Čintala), 17. Kowalczyk (Marek, Sluštík), 23. Mach (Kowalczyk, Sluštík), 50. Hrubý (Poruba, Kowalczyk), 53. Sluštík (Mach, Marek) – 15. Brunec (Fojtík, Vrba), 22. Varga (Kubo, Báchor), 24. Kývala (Báchor, Dvořák)


    HC ISMM Kopřivnice: Šimeček (Unzeiitig) – Krutil, Teper, Čintala, Bartošák, Marek (A), Chalupa, Kowalczyk – Kofroň, Pěnčík, Poruba, Sluštík (A), Vyčesaný, Hrubý, Tomášek (C), Pargač, Mach, Ollender, Červenka.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Čáp (Plšek) – Mikel, Pernický, Vrba, Báchor, Žabčík, Hladiš, Baroš, Varga – Dalajka, Pořický (C), Kubo, Brunec (A), Dvořák (A), Varga, Hlaváč, Studený, Fojtík
    bahis siteleri