Kopřivnice – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 2:3 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 5:6 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 8:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 5:1 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 6:3 (kon.)
Klášterec nO – Kobra 3:4 (kon.) | Žďár n/S – David Servis 10:3 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 5:8 (kon.)
Sokolov – Klatovy 4:5 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 0:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Kolín 2:7 (kon.)
Trutnov – Bílina 2:3 (2:3 po s.n.) | Děčín – Vrchlabí 4:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:6 (2:2, 0:2, 3:2)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 14.01.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to tedy vše. Přeji hezký zbytek večera a někdy příště na počtenou! (19:37:55)
     
    Poslední třetina byla pro oko hokejovéh fanouška zajímavá. Vsetín odskočil Drtičům na rozdíl čtyř branek, domácí se ale nevzdali a dokázali snížit na rozdíl jediného gólu. Utkání nakonec skončilo za stavu 5:6 pro Vsetín a Valaši tak vezou domů všechny 3 body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Zápas se bude dohrávat i v mlze způsobené pyrotechnikou.
     
    Pořadatelé zakročili proti vsetínským fanouškům vodním dělem, ti na ně házejí pyrotechniku! Stadion je celý v mlze, pokračování zápasu nejspíš bude odloženo.
     
    Hra se přerušuje, jelikož vsetínští příznivci vhodili pyrotechniku na hrací plochu.
     
    59:40
    Čuřík měl na holi vítěznou branku. V cestě k vítězství Vsetína stál pouze poslední obránce, Martin Miklík, který předvedl své brankářské schopnosti a udržel šance Drtičů na vyrovnání.
     
    58:54
    Kužílkova střela byla ztečovaná těsně před brankovištěm mimo! Vsetín nato vyhazuje přes všechny čáry a bere si oddechový čas.
     
    58:10
    Haloda je opět na střídačce, domácí hrají v šesti!
     
    57:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči už v plném počtu, s brankářem Halodou na střídačce, a se šesti hráči v poli obstřelovali vsetínskou svatyni, jeden z prejektilů se uchytil! Střelcem kontaktní branky je PETR JURČA. Asistence: Jakub Kužílek, Daniel Vaněk.
     
    56:47
    Luka křížnou přihrávkou našel hůl Radima Kucharczyka, tomu střela úplně nesedla a trefil pouze přesouvajícího se Halodu.
     
    54:59
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Potechin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:21
    Ve stejném čase obdržel Michal Šurý (VSE) osobní desetiminutový trest za nesportovní chování, diskutoval totiž horlivě o tomto sporném momentu se sudím. Trest odpyká Josef Daněk.
     
    54:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Rozhodčí na chvíli ztratil kotouč z dohledu a mám dojem, že byl i slyšet hvizd píšťalky. Nějakým způsobem však kotouč propadl do brány, sudí tuhle branku uznává! Autorem branky je MICHAL KUBA. Bez asistence.
     
    53:51
    Přečíslení 3 na 1 řešil Adam Hořanský střelou, Haloda chytá.
     
    53:14
    Čuřík se naukvapil a nestřílel po Šilhavého přihrávce z první. Vylepšil si pozici a střílel do protipohybu gólmana, ten zasahuje lapačkou.
     
    52:48
    Střelu Finsterleho vyráží Haloda na hůl Kužílka, ten rozjíždí útočnou akci Hodonína.
     
    52:08
    Kucharczyk se tlačil před Halodu a byl stíhaný Polesným, nakonec se vsetínský hráč rozhodl pro střelu mezi betony, se kterou Haloda neměl problémy.
     
    51:10
    Ostrčil přesnou přihrávkou z obranného pásma vyslal Jana Kolaříka do samostatného úniku. Ten si položil brankáře Drtičů, ale nedokázal už přehodit kotouč přes jeho beton!
     
    50:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Vsetínský Kolařík už se stihl vrátit na led, ale zabránit brance domácích už nedokázal. Daniel Vaněk přesnou přihrávkou vybídl JAKUBA VRÁNU ke skórování. Tomu se podařilo procedit puk kolem levé tyče. Asistence: Daniel Vaněk, Martin Miklík.
     
    49:13
    Pokorný mířil na betony Šurého, aby clonící hráči mohli dorážet. Filip Čech se puku ujal jako první a vyhodil černý kus gumy až k hodonínské bráně.
     
    48:29
    Po hromadné strkanici u vsetínské brány se bude opět vylučovat. Rozhodčí Wolf posílá na trestnou lavici Štěpána Jeníka (VSE) za držení protihráče.
     
    47:48
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kolařík – 2 min., hákování).
     
    47:21
    Hryciow se natlačil až před Halodu a puk mu sjel z hole, s tím hodonínský gólman nepočítal. Naštěstí pro domácí puk jen proklouzal skrz brankoviště bez gólového efektu.
     
    45:30
    Vsetínská obrana nepouští domácí blízko k vlastní bráněm hodonínští hráči jsou nuceni střílet z velké dálky. Tyto střely Šurý s přehledem chytá.
     
    44:48
    Šurý schoval Potechinovo nahození do lapačky a uklidňuje hru. Vhazuje se po pravé ruce vsetínského brankáře.
     
    43:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAKUB ČUŘÍK mířil Halodovi mezi betony, puk se značnou dávkou štěstí nakonec doklouzal až za brankovou čáru! Čuřík proměněným trestným střílením zvyšuje už na 6:2 z pohledu Valachů!
     
    43:13
    Čuřík byl podražený Polesným, rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    42:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Finsterle sám zkusil vystřelit přes klubko těl. Haloda puk vyrazil do rohu, kam si Lukáš Finsterle sjel pro puk, obkroužil bránu a namazal puk na druhou stranu TOMÁŠI VÁVROVI, který z první nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Finsterle.
     
    41:34
    Paradoxně si zatím více šancí připravili hodonínští, Vsetín se nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    40:31
    Kolařík se hnal do samostatného úniku, byl ale zahákovaný Petrem Jurčou (HOD) a Valaši se tak dostávají do početní výhody.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:44.
     
    V úvodu druhé periody vrátil vedení Valahům František Zúbek. Domácí však byli v této části hry Vsetínu více než vyrovnaným soupeřem. Ke konci třetiny dostali možnost dvojnásobné přesilové hry, nicméně Vsetínská trojice dobře bránila a po vypršení obou trestů Vsetín navýšil své vedení na 4:2. Pět vtěřin před koncem třetiny se trefil Lukáš Finsterle a vstřelil svou druhou branku v dnešním utkání.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Drtiči neproměnili přesilovku 5 na 3 a po návratu obou vsetínských hráčů z trestné lavice Valaši skórují! Mezi kruhy se dostal k puku LUKÁŠ FINSTERLE a nekompromisně zavěsil k pravé tyči! Asistence: František Zúbek.
     
    39:20
    Kužílkova střela byla tečovaná jedním ze vsetínských obránců, Šurý i tak stihl na změnu směru zareagovat!
     
    38:47
    Miklíkova střela so odrazila od Šurého jen kousek od levé tyče Šurého brány! Vsetín už hraje ve čtyřech.
     
    37:45
    Ideální příležitost pro Hodonín! Vsetín hrál během oslabení v pěti, rozhodčí tedy posílá hosty do tří! Trest úpro hráčkou lavici Vsetína odpyká Adam Hořanský.
     
    37:27
    Peš to zkusil z otočky, ani tentokrát si ale na Šurého nepřišel.
     
    37:01
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jeník – 2 min., držení protihráče).
     
    36:10
    Nepřesnosti v rozehrávce využil Vojtěch Šilhavý a prakticky sám uháněl k bráně. Haloda ho vybruslil a Šilhavý byl nucen střílet z velkého úhlu, trefil jen boční konstrukci brány.
     
    34:56
    Radim Kucharczyk se prokličkoval do pásma a střelou do protipohybu donutil Halodu vytáhnout parádní zákrok lapačkou!
     
    34:39
    Potechin vyslal přízemní střelu na Šurého, od něj se kotouč odrazil, ale vsetínští beci nepřipustili žádnou dorážku.
     
    34:05
    Dlouho bojovali hráči obou týmů o puk v rohu za hodonínskou bránou, nakonec se podařilo domácím vyhodit tak šikovně, aby se nepískal icing a celá hodonínská pětka stihla vystřídat. Valaší nicméně pokračují v náporu, Ondřej Haloda si na nedostatek práce ztěžovat nemůže.
     
    32:35
    Šurý měl dobrý výhled na Pešovu střelu od mantinelu, ale puk raději podržel před dotírajícími protihráči. Vhazování v obranném pásmu Valachů.
     
    32:06
    Kolařík zkusil překvapit Ondřeje Halodu střelou mezi betony. Hodonínský maskovaný muž rychle zareagoval a puk vyrazil do rohu kluziště.
     
    30:00
    Ondřej Haloda zpracoval puk za bránou a rychle rozehrával po mantinelu, puk se ale dostal nečekaně na hůl Vojtěcha Šilhavého, který mířil na bránu dřív, než se stihl hodonínský brankář vrátit do svého obvyklého postavení. Šilhavého střela nakonec byla zblokována Pešem.
     
    28:25
    Vsetín rychlými přihrávkami donutil Drtiče k pohybu a hostům se naskytly střelecké pozice. Nakonec se k puku dostali hodonínští, ale už neměli síly na útočení a nakonec byli donuceni vyhodit přes všechny čáry.
     
    27:43
    Valaší po delší době přenáší hru na druhou stranu. Haloda si nebyl úplně jistý, kde je po Vítkově střele puk, nakonec ho našel ve své výstroji.
     
    26:55
    Kuba si sjel k levé tyči a čekal na přihrávku, která nakonec přišla. Šurý si byl ale vědom, kde je hodonínský hráč postavený a betonem zneškodnil jeho pokus.
     
    26:17
    Michal Šurý si přijel pro puk až do kruhu pro vhazování a schoval hrací předmět pod lapačku. Bude se vhazovat po jeho levici.
     
    26:06
    Haloda měl dostatek času, aby si připravil střelu od modré čáry. UDělal to dobře a počkal si, až projede někdo před brankářem a zacloní mu výhled, Šurý však semaforem zasahuje.
     
    25:10
    Teď měl Šurý neskutečné štěstí! Celá hodonínská útočná trojice se protočila před brankářem Valachů. Ten, i když nevěděl, kde přesně puk je, dokázal zakročit, jelikož se natáhl na brankové čáře a nedovolil domácím skórovat.
    Druhá liga má dnes bohatý program...
     
    24:02
    Domácím dvakrát nevyšel přechod přes modrou a bylo jim odpískáno postavení mimo hru, také hráči Vsetína se dostali do ofsajdu. Hra se začíná kouskovat.
     
    23:20
    Potechin nastřelil Vítka, který kulhá na střídačku. Během toho domácí udrželi pásmo a Vrána prověřil pozornost Šurého střelou z mezikruží.
     
    21:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V poslední vteřině přesilové hry Vsetín skóruje! Hryciow dobře zapracoval v osobním souboji a dostal se ke kotouči, ten následně posunul na FRANTIŠKA ZÚBKA, který měl před sebou pouze prázdnou bránu. Asistence: Michal Hryciow, Lukáš Finsterle.
     
    20:53
    Vsetínu se nedaří přechod do pásma, navíc Hodonín drží puk u brány Šurého.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:54.
     
    První třetina nám přinesla kvalitní hokejový zážitek. Vsetín se ujal iniciativy a zásluhou Lukáše Finsterleho už v páté minutě šel do vedení. Valaši přidali další branku hned v dalším střídání a hodonínský trenér byl nucen vyádat si oddechový čas. Drtiči poté vyrovnali hru a v osmé minutě se po samostatném úniku prosadil Jurča střelou do horních pater brány. Necelé dvě minuty před první sirénou přidal druhou branku hodonínských Kuba a využil tak přesilovou hru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Na konci třetiny sundal tvrdým zákrokem u mantinelu Kucharczyk Polesného. Rozhodčí ještě diskutují s kapitány obou mužstev, vypadá to ale, že se vylučovat nebude.
     
    19:53
    Potechin měl rozhodně co říct vsetínskému Lukovi. Oba hráči se značnou chvíli postrkovali u hodonínské brány, nakonec obdržel Michail Potechin (HOD) dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    18:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Skvělým nasazením a pohybem si Drtiči vypracovali další možnost ke skórování, tu tentokrát už proměňují! Pokorný dlouhou přihrávkou vyslal Peše do útoku a ten žabičkou vybídl ke skórování MICHALA KUBU. Hodonínský útočník sice napoprvé nastřelil brankáře, z dorážky ale už docpal puk za brankovou čáru. Asistence: Petr Peš, Petr Pokorný.
     
    18:35
    Drtiči teď donutili vsetínskou čtveřici k dobrým obranným výkonům! Hodonínská přesilovková formace rozpohybovala kolotoč, na jehož konci byla i střela. Té ale chyběla větší přesnost.
     
    16:56
    Docela zbytečný zákrok Jana Kolaříka (VSE). Ten při souboji s Kužílkem zvedl ruce až moc vysoko a toho si sudí Wolf všiml, ukládá tedy vsetínskému hráči trest za napadení.
     
    16:42
    Už ve hře 5 na 5 měli další šanci domácí hráči! Jakub Hajný si počkal na přihrávku před brankovištěm, Šurý se však dobře postavil a nenechal nejmenší skulinku, kudy by mohl puk projít do brány.
     
    15:40
    Pro pěknou přihrávku si sjel Kadlec, jeho přízemní střelu k pravé tyči vyráží Šurý špičkou brusle!
     
    14:52
    Daniel Vaněk byl možná až překvapený, že se k němu odrazil puk. Byl totiž úplně sám na pravém kruhu a střela mu nesedla!
     
    14:03
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kolařík – 2 min., podražení).
     
    13:39
    Ze souboje u mantinelu za hodonínskou bránou nakonec vyšli lépe hodonínští hráči. Hložánek se pokusil prokličkovat až do pásma,jeden ze vsetínských beklů ale dobře hru přečetl a puk mu vypíchl.
     
    13:01
    Vítek společně s Hrazdirou a Hořanským teď pořádně zatopili hodonínské obraně. Vsetínská trojice okupovala dlouhou dobu útočné pásmo, nakonec ale Haloda dobrým zákrokem přerušuje hru.
     
    12:37
    Filipu Čechovi se naskytla dobrá příležitost na skórování, jeho střelu i následnou dorážku ale Haloda zneškodnil.
     
    12:00
    Vsetín teď poměrně jednoduše získává vhazování v útočném pásmu. Hostům stačilo nahodit puk ze středního pásma na hodonínského brankáře, ten byl nucený puk podržet, protože se k němu stáhli dva vsetínští hráči.
     
    10:37
    Kuba našel před bránou osamoceného Kadlece, tomu ale šla přihrávka na brusle a než stačil vystřelit, Šurý se přemístil a zabránil gólu.
     
    10:15
    Vsetín zatím dobře brání, Drtiči se dostali k jediné střele, která navíc byla zblokovaná.
     
    08:45
    Rozhodčí ztratil během hry před Šurým puk z dohledu a tak raději přerušil hru, následně se strhla potyčka, po níž sudí bude vylučovat. Na trestnou usedá Michal Hryciow (VSE) na 2 minuty za hrubost.
     
    08:15
    Finsterle hledal spoluhráče před bránou, ale jeden z hodonínských beků celou situace dobruslil a vložil do přihrávku svou hůl.
     
    07:13
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Po vyhraném vhazování ve vlastním pásmu se vydal PETR JURČA na útočný výlet. Ani jeden z hostujícíh obráncu ho nestačil dobruslit a hodonínskému hráči stačilo přesně zamířit pod horní tyčku! Asistence: Jakub Vrána, Daniel Vaněk.
     
    07:03
    Také Drtiči chtěli podniknout útočnou akci, jejich rozehrávka však nebyla přesná a píská se zakázané uvolnění.
     
    06:41
    Hodonín si vyžádal oddechový čas, aby mohl uklidnit hru. Vsetín však stále pokračuje v náporu, teď dobrou střelou ohrozil hodonínskou svatyni David Vítek.
     
    04:55
    Oddechový čas pro domácí.
     
    04:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je studená sprcha pro domácí hráče! Hned v dalším střídání Vsetín střílí další branku a odskakuje soupeři na rozdíl dvou gólů. Střelcem branky je TOMÁŠ VÁVRA, který se prosadil z prostoru mezi kruhy. Asistence: Michal Stuchlík, František Zúbek.
     
    04:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A hosté jednu z nich využívají! Haloda vyrazil kotouč do prostoru před brankou, kde se dobře zorientoval František Zúbek a ještě přihrál LUKÁŠI FINSTERLEMU, který měl jednoduchou práci dopravit kotouč do poloodkryté brány! Asistence: František Zúbek, Tomáš Vávra.
     
    03:55
    Janáčkovu střelu od modré Haloda vytlačil ramenem nad horní tyč. Během úvodních minut jsme mohli vidět už velké množství šancí!
     
    03:00
    Podobná situace na druhé straně! Jakub Hajný dostal přihrávku na modrou čáru. Na druhé straně mu ještě najížděl spoluhráč, Hajný ovšem volil střelu. Šurý si připsal důležitý zákrok lapačkou.
     
    02:15
    Šilhavý s Čechem v situaci dva na jednoho, Šilhavý nahrával Filipu Čechovi a ten z první pálil na místo, která Haloda neměl pokryté. I tak ale dokázal hodonínský brankář zakročit hokejkou!
     
    01:03
    Vávra se kličkou ke středu hřiště zbavil obránce a nahodil kotouč na bránu, Haloda schoval puk do lapačky.
     
    00:28
    První zákrok si připsal Michal Šurý, kterého nastřelil do výstroje z levé strany Vrána.
     
    00:17
    Drtiči vyhráli vhazování ve středním pásmu, Vsetín ale důraznou hrou získal kotouč a nahazuje jej na Halodu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Haloda O., Zollpriester – Potechin, Miklík, Haloda M., Polesný, Kužílek, Pokorný (A), Loginovskij – Jurča, Vaněk, Vrána – Kadlec, Peš (C), Kuba (A) – Hajný, Charvát, Hložánek – Venclík, Černohous

    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    VHK ROBE Vsetín: Hromada, Šurý – Jeník, Janáček, Ostrčil, Stuchlík, Mojžíš (C), Hryciow – Šilhavý, Čech (A), Vávra – Zúbek, Kolařík (A), Hrazdira – Finsterle, Čuřík, Vítek – Daněk – Luka, Hořanský – Kucharczyk

    Trenéři:Jiří Dopita, Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Wolf – Holibka, Zedník.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky. Dnes na hodonínský zimák zavítal lídr východní skupiny druhé ligy Vsetín. Oba celky se střetly již třikrát. Vsetín vždy odcházel z ledu jako vítěz, v posledním zápase však udolal Drtiče až v nastaveném čase. Připíšou si Valaši další skalp Hodonína, nebo získají body domácí hráči?
     
    SHK Hodonín

    V novém roce odehráli hodonínští hokejisté zatím tři zápasy. Premiéru v roce 2017 obstaral duel na půdě opavského Slezanu, kde byli Drtiči blízko bodovému zisku. Nakonec ale odjížděli domů s prázdnou, když za stavu 2:2 inkasovali rozhodující gól půl minuty před koncem utkání. Následně si svěřenci trenérů Beťka a Prčíka doma poradili v přestřelce s Valašském Meziříčím a podobně se Baníku vedlo v napínavém utkání na šumperském stadionu.

    Díky výhře 6:5 se Drtiči vyhoupli na třetí místo tabulky právě před Draky. „Ve hře pět na pět jsme byli lepší, domácím se ale dařilo v přesilovkách,“ řekl v pozápasovém rozhovoru autor vítězné trefy Daniel Vaněk. Ten se v sobotním 33. kole opět postaví proti týmu, jehož barvy hájil dlouhých osm let.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Devětadvacet utkání. Sedmadvacet vítězství. Osmdesát bodů. A jen jedna porážka v základní hrací době. To je stručná vizitka Valašského hokejového klubu.

    Poslední zaváhání svěřenců Jenáčka a Dopity se datuje k poslednímu listopadovému dni, kdy Valaši prohráli na ledě ostravské RT TORAX Areny 5:4 v prodloužení. Od té doby ale žluto-zelení zapisují jen a jen výhry.

    Aktuálně drží lídr tabulky šňůru devíti vítězných zápasů. Nic na tom nezměnilo ani středeční kolo, v němž se na Lapači představila druhá Poruba. Duel dvou nejlepších celků byl až do začátku závěrečné třetiny relativně vyrovnaný. Pak ale domácí během šesti minut vstřelil čtyři góly a bylo po dramatu. Divoká přestřelka nakonec skončila vítězstvím VHK 8:4.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 8. Jurča (Vrána, Vaněk), 19. Kuba (Peš, Pokorný), 51. Vrána (Vaněk, Miklík), 55. Kuba, 58. Jurča (Kužílek, Vaněk) – 5. Finsterle (Zúbek, Vávra), 5. Vávra (Stuchlík, Zúbek), 22. Zúbek (Hryciow, Finsterle), 40. Finsterle (Zúbek), 43. Vávra (Finsterle), 44. Čuřík (TS)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Zollpriester) – Potechin, Miklík, Haloda M., Polesný, Kužílek, Pokorný (A), Loginovskij – Jurča, Vaněk, Vrána – Kadlec, Peš (C), Kuba (A) – Hajný, Charvát, Hložánek – Venclík, Černohous

    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Jeník, Janáček, Ostrčil, Stuchlík, Mojžíš (C), Hryciow – Šilhavý, Čech (A), Vávra – Zúbek, Kolařík (A), Hrazdira – Finsterle, Čuřík, Vítek – Daněk – Luka, Hořanský – Kucharczyk

    Trenéři: Jiří Dopita, Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Wolf – Holibka, Zedník
    bahis siteleri