Havířov – Slavia 2:3 (kon.) | Olomouc – Kolín 6:0 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
Sparta – Jihlava 0:4 (kon.) | Vítkovice – Letňany 4:0 (kon.) | Vsetín – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Pardubice – Zlín 8:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 4:5 (1:2 po s.n.)
Písek – Kladno 2:12 (kon.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 7:3 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
HC Motor České Budějovice
Sobota 14.01.2017, 12:30Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    58:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí zřejmě rozhodují! JAKUB KÖVER dostal přihrávku do mezikruží, odkud střelou pod horní tyčku nedal Dvořákovi sebemenší šanci zasáhnout. JAKUB KÖVER dnes navíc kompletuje hattrick. Asistence: David Černý a Tomáš Koblížek.
     
    57:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté v samotném závěru snižují na rozdíl jediné branky! DANIEL DUDÁČEK se s kotoučem prokličkoval středem kluziště až před Dobeše, kterého dokázal překonat. Kotouč doslova dotlačil za brankovou čáru spolu s brankářem i jedním z obránců. Asistence: Bez asistence.
     
    47:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! VOJTĚCH KRCHO ujel obráncům a střelou k bližší tyči překonal Dobeše. Asisntece: Bez asistence.
     
    28:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vedou už o tři branky! JAKUB KÖVER převzal kotouč u levého mantinelu. Následně si s ním sjel do mezikruží, odkud střelou mezi betony nedal Dvořákovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Tomáš Koblížek a David Černý.
     
    27:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí opět zvyšují na rozdíl dvou branek! Ouřada se dostal spolu s JAKUBEM VESELÝM do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný to nevzal na sebe a poslal kotouč k VESELÉMU, který se následnou střelou k bližší tyči nemýlil. Asistence: Kryštof Ouřada a Jakub Navrátil.
     
    18:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! Nahození jednoho z hostujících hráčů od modré se snažil Dobeš ihned rozehrát. Neporozuměl si ale se svým spoluhráčem a kotouč naservíroval přímo na hokejku JIŘÍHO EGERTA, který se následnou střelou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Bez asistence.
     
    05:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vedou už 2:0! JAKUB KÖVER se s kotoučem dostal středem kluziště až před Dvořáka, kterého sice napoprvé překonat nedokázal, ale napodruhé už se nemýlil. Asistence: Tomáš Koblížek a David Černý.
     
    02:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení! JAKUB NAVRÁTIL se dostal ke kotouči těsně před Dvořákem. Střelu neuspěchal, položil si brankáře a následně zasunul za brankovou čáru. Asistence: Jakub Veselý a Kryštof Ouřada.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 3. Navrátil (Veselý, Ouřada), 6. Köver (Koblížek, Černý), 28. Veselý (Ouřada, Navrátil), 29. Köver (Koblížek, Černý), 59. Köver (Černý, Koblížek) – 19. Egert, 48. Krcho, 58. Dudáček


    Piráti Chomutov: Dobeš (48. Skokan) – Seemann, Jungvirt, Procházka, Kleiner, Studený (C), Jarý, Viktorin – Köver, Veselý, Černý, Günther, Hradecký, Navrátil, Koblížek, Ouřada, Brandner
    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Stárek, Doktor, Vávra, Rákosník (C), Dudáček, Škola, Šafář, Miročnikov – Silný, Beránek, Slávik, Krcho, Vaculík, Řezáč, Egert, Prášek, Holý, Masopust, Kaisler

    Rozhodčí: Místecký – Michajličenko, Sládek
    bahis siteleri