Rusko – Švédsko 2:0 (kon.) | Kanada – USA 1:3 (kon.)
konec
Kanada
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
USA
Sobota 14.01.2017, 19:00 • Zlín • Mistrovství světa žen do 18 let • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Emily ODENOVÁ - 1:3
     
    59:54
    USA právě vstřelilo branku!
    Kanada neudržela puk v útočném pásmu, Američanky jej získaly ve středním pásmu a rozjely se směrem k prázdné brance. EMILY ODENOVÁ byla tou, která ji trefila, a potvrzuje vítězství Spojených států! Asistence: Grace Zumwinkleová.
    57:28 Grace ZUMWINKLEOVÁ - 1:2
     
    57:28
    USA právě vstřelilo branku!
    Kanada však chybu udělala a Američanky to hned trestají. Spojené státy se dostaly do situace dva na jednoho, brankářka Rangerová vyrazila střelu DeGeorgeové před volnou GRACE ZUMWINKLEOVOU, která doklepla kotouč do sítě! 2:1 pro Spojené státy! Asistence: Clair DeGeorgeová.
    53:43 Daryl WATTSOVÁ - 1:1
     
    53:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada využila přesilovku a vyrovnává na 1:1. Emma Maltaisová poslala z rohu kluziště puk přesně na DARYL WATTSOVOU, která měla v prostoru mezi kruhy dost času na to, aby přesně zamířila do horního rohu branky. Asistence: Emma Maltaisová.
    25:56 Delaney DRAKEOVÁ - 0:1
     
    25:56
    USA právě vstřelilo branku!
    Američanky využívají přesilovou hru a ujímají se vedení 1:0! DELANEY DRAKEOVÁ dostala puk na úroveň brankové čáry, odkud jej rychle poslala mezi betony kanadské brankářky, která nestačila zareagovat. Americká útočnice tuto situaci vyřešila velmi chytře. Asistence: Clair DeGeorgeová.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 54. Wattsová (Maltaisová) – 26. Drakeová (DeGeorgeová), 58. Zumwinkleová (DeGeorgeová), 60. Odenová (Zumwinkleová)


    Kanada: Rangerová (D'Astous-Moreauová) – James-Mitchellová, Knowlesová, Vorsterová, Bucklesová, Woodová, Hobsonová, Hectorová – Beresová, Shirleyová, Pettetová – Vaskoová (A), Potomaková (A), Bellová (C) – Wattsová, Maltaisová, Fillierová – Eliaová, Veilletteová, McQuiggeová – Davidová.
    USA: Gulsteneová (Reedová) – Wethingtonová, Barnesová (C), Ostertagová, Buchbinderová, LaMantiaová, Simpsonová, Nortonová – Zumwinkleová (A), Drakeová, DeGeorgeová – Wenteová (A), Skajaová, Heiseová – Compherová, Odenová, Heisingová – Murphyová, Petrieová, Linserová – Hughesová.

    Rozhodčí: Timglasová (SWE) – Girardová (FRA), Svobodová (CZE)
    bahis siteleri