Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 7:4 (kon.)
Florida – Columbus 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:1 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:2 (po pr.)
San Jose – St. Louis 0:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:0 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
7:4 (1:2, 3:1, 3:1)
New York Islanders
Neděle 15.01.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:53 Jordan STAAL - 7:4
     
    53:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! Po rychlé kombinaci přišla střela od modré čáry, kterou vyslal Matt Tennyson. Greiss puk jenom vyrazil a z pohotové dorážky se trefil po zemi JORDAN STAAL! Asistence: Matt Tennyson, Brock McGinn.
    51:44 Teuvo TERÄVÄINEN - 6:4
     
    51:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    A domácí poprvé v utkání odskakují svému soupeři na dvoubrankový rozdíl! Lee Stempniak rozehrál na modrou čáru, odkud pálil Justin Faulk. Jeho střelu ještě jemně tečoval TEUVO TERÄVÄINEN a puk skončil mezi vyrážečkou a betonem Greisse! Asistence: Justin Faulk, Lee Stempniak.
    45:42 Lee STEMPNIAK - 5:4
     
    45:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    A domácí znovu vedou! Teuvo Teräväinen vyhrál buly v levém kruhu na LEE STEMPNIAKA, který okamžitě vypálil zápěstím a trefil se na milimetry přesně pod horní tyč Greissovy svatyně! Asistence: Teuvo Teräväinen.
    41:08 John TAVARES - 4:4
     
    41:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tohle byl fofr, ze třetí třetiny neuběhla ani minuta a půl a je opět vyrovnáno! Puk se od Anderse Leeho dostal k JOHNU TAVARESOVI, který se prosazuje podruhé v utkání! Asistence: Anders Lee, Josh Bailey.
    36:57 Brett PESCE - 4:3
     
    36:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí skvěle otočili z jejich pohledu nepříznivý stav utkání a dostali se do vedení. Znovu se skvělou akcí prezentoval Brock McGinn, který nádhernou přihrávkou mezi bruslemi jednoho obránce a za tělem druhého beka našel hokejku BRETTA PESCEHO, který se natáhl po puku a usměrnil jej nad Greissův beton! Asistence: Brock McGinn, Lee Stempniak.
    28:57 Elias LINDHOLM - 3:3
     
    28:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Perfektní práci teď odvedl Brock McGinn, který po pravé straně zavezl puk do útoku, udržel obránce na zádech a bekhendem přihrál na levý kruh, kde se napřáhl ELIAS LINDHOLM, proti jehož dělovce se Greiss nestačil přemístit a puk skončil v síti! Asistence: Brock McGinn, Jordal Staal.
    24:58 Justin FAULK - 2:3
     
    24:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Elias Lindholm vybojoval kotouč za hostující klecí a poslal přihrávku na levý kruh, kde se do puku opřel JUSTIN FAULK. Jeho ránu sice Greiss vyrazil, do puku ale nešťastně strčil bruslí Mayfield a kotouč se došoural až za brankovou čáru! Asistence: Elias Lindholm.
    21:52 Jason CHIMERA - 1:3
     
    21:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    Quine poslal do brejku Beauvilliera, který před brankářem šel do bekhendového blafáku, Cama Warda ale nepřekonal. Duchapřítomně však pokračoval v akci, vzal puk a přihrál jej před brankoviště, kam mezitím najel JASON CHIMERA, který se trefil nad brankářovu vyrážečku! Asistence: Anthony Beauvillier, Alan Quine.
    18:08 Anders LEE - 1:2
     
    18:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nerozhodný stav nevydržel dlouho a hosté sou znovu ve vedení! Přihrávka Baileyho prošla až na modrou čáru k Nicku Leddymu, který posunul puk na modré čáře na ANDERSE LEEHO, který se pořádně opřel do puku a prostřelil všechny včetně gólmana Warda! Asistence: Nick Leddy, Josh Bailey.
    16:26 Brock MCGINN - 1:1
     
    16:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jordan Staal byl na začátku vyrovnávajícího gólu, když zavezl puk do pásma a rozehrál ho doprava na Lindholma, jehož střelu Greiss vyrazil jenom mezi kruhy, kde byl ve správný čas na správném místě BROCK MCGINN, který pohotovou dorážkou trefil odkrytou část klece! Asistence: Elias Lindholm, Jordan Staal.
    04:16 John TAVARES - 0:1
     
    04:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    John Tavares vybojoval puk za domácí bránou a poslal ho na vrcholek kruhů, odkud pálil Scott Mayfield a udělal to opravdu šikovně, protože našel před brankovištěm hůl právě JOHNA TAVARESE, který zblízka usměrnil puk do sítě! Asistence: Scott Mayfield.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 17. B. McGinn (E. Lindholm, J. Staal), 25. Faulk (E. Lindholm), 29. E. Lindholm (B. McGinn, J. Staal), 37. Pesce (B. McGinn, Stempniak), 46. Stempniak (Teräväinen), 52. Teräväinen (Faulk, Stempniak), 54. J. Staal (Tennyson, B. McGinn) – 5. Tavares (Mayfield), 19. Lee (Leddy, Jo. Bailey), 22. Chimera (Beauvillier, Quine), 42. Tavares (Lee, Jo. Bailey)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Leighton) – Pesce, Slavin, Faulk (A), Hainsey, Tennyson, Hanifin – Skinner (A), V. Rask, D. Ryan – Stempniak, Teräväinen, Aho – E. Lindholm, J. Staal (A), B. McGinn – Stålberg, McClement, Nordström.
    New York Islanders: Greiss (54. Bérubé) – Leddy, Pelech, Hickey, Seidenberg, de Haan, Mayfield – Jo. Bailey (C), Tavares, Lee – R. Strome, B. Nelson (A), Ladd – Chimera, Beauvillier, Quine (A) – Clutterbuck, Cizikas, N. Kuljomin.

    Rozhodčí: Tim Peel, Trevor Hanson – Brad Kovachik, Steve Miller

    Diváci: 16 640
    bahis siteleri