Cagliari – Janov 4:1 (kon.) | Lazio – Atalanta BC 2:1 (kon.) | Sampdoria – Empoli 0:0 (kon.)
Sassuolo – Palermo 4:1 (kon.) | Neapol – Pescara 3:1 (kon.) | Udinese – AS Řím 0:1 (kon.)
Fiorentina – Juventus 2:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
4:1 (2:1)
Palermo FC
Neděle 15.01.2017, 15:00 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore (Reggio nell'Emilia), kapacita: 23 717 diváků. • Italská Serie A • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    83. Matteo POLITANO - 4:1
     
    83
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Definitivní KO zasahuje Sassuolo svému soupeři. Po akci Defrela, který na sebe navázal hned tři soupeře se v zakončení ocitl MATTEO POLITANO, jež si v něm počínal velmi dobře a placírkou poslal míč za bezmocného Posavece.
    66. Alessandro MATRI - 3:1
     
    66
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Sassuolo jde do dvoubrankového vedení! Ragusa se řítil zcela sám na brankáře Posavece, který jej dokázal vychytat. Krátký však byl na pohotovou dorážku ALESSANDRA MATRIHO, který pohodlně zamířil do odkryté branky.
    24. Antonino RAGUSA - 2:1
     
    24
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí stav zápasu! Berardiho další skvělá přihrávka našla v náběhu ANTONIA RAGUSU, který při postupu na brankáře zachoval chladnou hlavu, počkal si na jeho pohyb a poté dopravil míč za jeho záda!
    15. Alessandro MATRI - 1:1
     
    15
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Rychlá odpověď domácích! Berardi našel hezkou přihrávkou za obranou číhajícího ALESSANDRA MATRIHO, který na nic nečekal a pořádnou pumelicí pod břevno propálil Posavece!
    9. Robin QUAISON - 0:1
     
    9
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Krásná akce hostů končí brankou! Dlouhý míč si zpracoval i pokryl proti dvojnásobné přesile Nestorovski, který jej poté efektivně prostrčil mezi stopery na nabíhajícího ROBINA QUAISONA, jež si míč hodil kolem brankáře a pohodlně rozvlnil síť.

    Petr Král

    Branky: 15. Matri (D. Berardi), 24. Ragusa (D. Berardi), 66. Matri, 83. Politano (Defrel) – 9. Quaison (Nestorovski)

    Karty:   71. Lirola (SAS) – 33. Quaison (PLM), 74. Goldaniga (PLM)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:9. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 13:11.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Peluso, Acerbi, Letschert, Lirola – Ragusa, Aquilani, L. Mazzitelli – Ricci (65. Defrel), Matri (82. Duncan), D. Berardi (77. Politano).
    Náhradníci: Pegolo – Antei, Iemmello, Defrel, Sensi, Politano, Pierini, Cannavaro, Terranova, Dell'Orco, Duncan, Adjapong.

    Palermo FC: Posavec – Goldaniga, G. González, Vitiello – Pezzella, Jajalo, Bruno Henrique, Rispoli – Embalo (61. Diamanti), Quaison (78. Balogh) – Nestorovski.
    Náhradníci: Fulignati, Marson – Trajkovski, Gazzi, Čočev, Diamanti, Balogh, Bentivegna, Lo Faso, Morganella, Aleesami, João Silva.

    Rozhodčí: Mazzoleni
    bahis siteleri