Chicago – Minnesota 2:3 (kon.) | Vancouver – New Jersey 1:2 (po pr.) | Anaheim – St. Louis 1:2 (po pr.)
Buffalo – Dallas 4:1 (kon.) | Boston – NY Islanders 0:4 (kon.) | Detroit – Montreal 1:0 (kon.)
San Jose – Winnipeg 5:2 (kon.) | Los Angeles – Tampa 1:2 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
St. Louis Blues
Pondělí 16.01.2017, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:51 Patrik BERGLUND - 1:2
     
    60:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Patrik Schwartz na pravém křídle skvěle počkal, až mu před bránu najede PATRIK BERGLUND, který do jeho krásné přihrávky vložil hůl a puk se od čepele jeho hokejky přiložené k ledu odrazil pod horní tyč domácí brány. St. Louis Blues vítězí 2:1! Asistence: Jaden Schwartz.
     
    58:23
    Robby Fabbri na levém křídle nabral rychlost a u hrazení ho zezadu jednou rukou sekl Nick Ritchie, který byl nakonec vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a daroval St. Louis Blues přesilovou hru.
    56:56 Carter Hutton má obrovskou zásluhu na tom, že utkání v Honda Center míří do prodloužení. Fantastický zákrok!

     
    56:56
    Corey Perry mohl rozhodnout, jenže z mezikruží bránu po nádherné akci Rickarda Rakella přestřelil!
     
    50:38
    Corey Perry fauloval v útočném pásmu na levém křídle v blízkosti modré čáry rozehrávajícího Naila Jakupova a dostal dvě minuty za sekání, které bylo evidentní.
     
    48:49
    Sami Vatanen málem rozradostnil své bývalé spoluhráče z Jyväskyly, kteří jsou dnes přítomní v hledišti Honda Center, Carter Hutton ale jeho střelu z pravého křídla vyrazil pravým betonem a připsal si další skvělý zákrok!
    45:11 Rickard RAKELL - 1:1
     
    45:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf při poskytnuté výhodě v levém kruhu napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou Carter Hutton nedokázal udržet a RICKARD RAKELL nad ním z dorážky poslal puk do sítě. V Honda Center je vyrovnáno! Asistence: Ryan Getzlaf a Korbinian Holzer.
     
    43:41
    Carter Hutton před necelou minutou dobře zasáhl proti střele Ducks z pravého kruhu pro vhazování a vzápětí pálil z vrcholu mezikruží po rychlém protiútoku Josh Manson, jehož pokus skončil v náruči připraveného brankáře St. Louis! Anaheim se marně snaží vyrovnat.
    41:44 John Gibson zneškodnil bekhendový blafák Tarasenka!
     
    41:44
    Nail Jakupov na pravém křídle vyrazil do přečíslení 2 na 1 a nádhernou žabičkou našel před bránou najíždějícího Vladimira Tarasenka, který předvedl neméně pohledný bekhendový blafák, v blízkosti pravé tyče ale jeho pokus vleže zastavil levým betonem John Gibson!
     
    36:31
    Jori Lehterä dostal menší trest za hákování a Anaheim si zahraje v dnešním utkání druhou přesilovou hru, která tentokrát potrvá běžné dvě minuty.
     
    36:07
    Vladimir Tarasenko si nebezpečně najížděl před bránu, kde vzápětí ve snaze zakončit skončil na ledě. Hra pokračovala dál až do té doby, než se v pravém rohu útočného pásma Blues strhla hromadná potyčka. Nepříjemně ji odnesl Korbinian Holzer, který si poranil levou ruku a rychle zamířil na střídačku poté, co ho na mantinel zezadu narazil Patrik Berglund!
     
    33:49
    Paul Stastny si sjížděl rychle za bránu Ducks a Ryan Kesler dostal po faulu na jeho osobu dvouminutový trest za nedovolené bránění. Blues si zahrají první přesilovou hru.
    31:03 Patrik BERGLUND - 0:1
     
    31:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Puk se po střele Robbyho Fabbriho nebezpečně odrazila od mantinelu za bránou k pravé tyči, kde ho PATRIK BERGLUND dokázal přes levý beton Johna Gibsona protlačit do brány – 0:1! Asistence: Robby Fabbri a David Perron.
    30:53 Gibson předvedl v rychlém sledu dva skvělé zákroky!
     
    30:53
    John Gibson hrudí vyrazil střelu Patrika Berglunda z pravého křídla a po odrazu puku napřáhl v levém kruhu pro vhazování k velmi nebezpečné střele David Perron, brankář Ducks ale předvedl senzační přesun a nadvakrát puk zastavil! St. Louis nyní mělo obrovskou šanci.
    27:37 Gibson skvěle zasáhl proti dělovce Shattenkirka!
     
    27:37
    Carter Hutton vyrazil střelu Ondřeje Kašeho z ostrého úhlu a na opačné straně ledové plochy z vrcholu pravého kruhu nebezpečně vypálil Kevin Shattenkirk, také John Gibson ale dobře zasáhl, když lapačkou jeho pokus vyrazil!
     
    27:02
    Blues mohli otevřít vzápětí skóre střelou z pravého kruhu pro vhazování, John Gibson ji ale ukryl v náručí!
     
    26:27
    Jakob Silfverberg na pravém křídle napřáhl z úhlu k pěkné střele, kterou Carter Hutton pravým betonem vyrazil!
    25:50 Boll a Reaves shodili rukavice a pořádně to roztočili.
     
    25:50
    Jared Boll a Ryan Reaves ve středovém kruhu shodili rukavice a po tanečku, během kterého si vyměnili několik tvrdých úderů a ztráceli stabilitu, dostali pět minut za bitku! Hráče nakonec po remíze rozdělili rozhodčí.
    25:28 Ritchie se ocitl v další velké šanci. Jak to dopadlo?
     
    25:28
    Nick Ritchie se řítil sám na bránu a dobře mířil těsně nad ledem k levé tyči, Carter Hutton ale dokázal jeho střelu pravým betonem vyrazit a připsal si fantastický zákrok!
     
    24:17
    Blues se v blízkosti levé tyče ocitli v obrovské šanci a John Gibson jim skvělým zákrokem sebral gól!
     
    21:17
    Ryan Getzlaf z vrcholu levého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde se od brusle Jaye Bouwmeestera nebezpečně odrážel mezi Huttonovy betony, brankář St. Louis ale dokázal včas zareagovat a puk nakonec bez potíží zastavil! Blues nebezpečnou situaci ustáli bez úhony.
    17:41 Rickard Rakell po krásné Getzlafově zadovce promáchl.
     
    17:41
    Ryan Getzlaf mohl v pravém kruhu pro vhazování vypálit, jenže nádhernou zpětnou bekhendovou přihrávkou našel na vrcholu mezikruží ze druhé vlny najíždějícího Rickarda Rakella, který chtěl vypálit bez přípravy zápěstím, puk ale promáchl a vůbec ho netrefil!
     
    15:37
    Cam Fowler na pravém křídle krásně vypálil z úhlu a Carter Hutton musel předvést velice dobrý reflex, aby jeho střelu letící těsně nad ledem vyrážečkou vyrazil!
    14:48 Kyle Brodziak se pustil do hráčů Anaheimu s vervou.
     
    14:48
    Kyle Brodziak v levém rohu obranného pásma tvrdým krosčekem poslal k ledu Rickarda Rakella a dostal dvě minuty za krosček, ke kterým vzápětí přibyly dvě minuty za úder loktem. Ducks mají velkou možnost otevřít skóre!
     
    10:54
    Jori Lehterä napřáhl v levém kruhu k pěkné střele, která mířila do předního horního rohu brány, John Gibson měl ale dobrý výhled a po krásném zákroku puk ukryl v lapačce!
    08:37 Nick Ritchie nastartoval motory a pálil těsně mimo.
     
    08:37
    Nick Ritchie na levém křídle šlápl do pedálů a z levého křídla napřáhl k prudké střele, která zamířila těsně vedle přední tyče! Carter Hutton nakonec zasahovat nemusel.
    06:57 Hutton skvěle zasáhl proti střele Keslera z otočky!
     
    06:57
    Ryan Kesler v levém kruhu pro vhazování pěkně vypálil z otočky a jeho pokus mířil přesně do bližšího horního rohu brány, Carter Hutton ho ale dokázal vyrazit do ochranné sítě!
     
    02:05
    Jeden z hráčů Blues se ocitl na vrcholu mezikruží ve slibné šanci a jeho pěkná střela zápěstím mířila do levého horního rohu brány, John Gibson ji ale vyrážečkou dobře vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 46. Rakell (Getzlaf, Holzer) – 32. Berglund (Fabbri, Perron), 61. Berglund (Schwartz)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, L. Shaw, Boll. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Pietrangelo (C), Parayko, Bouwmeester, Shattenkirk, Edmundson, Bortuzzo – Schwartz, Stastny (A), Steen – Jakupov, Lehterä, Tarasenko (A) – Fabbri, Berglund, Perron – Jaškin, Brodziak, Reaves. Hlavní trenér: Ken Hitchcock.

    Rozhodčí: Marc Joannette, TJ Luxmore. Čároví rozhodčí: John Grandt, Ryan Galloway

    Diváci: 17174
    bahis siteleri