Chabarovsk – Jokerit 3:2 (kon.) | Vladivostok – Minsk 3:5 (kon.) | Kunlun – Riga 3:4 (1:3 po s.n.)
Barys – Ufa 4:3 (po pr.) | Jaroslavl – Toljatti 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
3:5 (1:3, 1:2, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 16.01.2017, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:21 Pavel MAKARENKO - 3:5
     
    49:21
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Že bychom přece ještě neměli rozhodnuto? PAVEL MAKARENKO vybojoval puk u levého mantinelu, nakonec se s ním dostal do mezikruží, a odtud z otočky překonal Scrivense. Bez asistence.
    36:08 Andrej STAS - 2:5
     
    36:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Přece se hostům podařilo přetavit mírný tlak v již svou pátou trefu tohoto utkání. ANDREJ STAS přihrával z pravé strany před branku, kam si najížděl jeho spoluhráč, a gólman Serebrjakov byl možná tak zmatený, že nakonec puk pustil za svá záda. Asistence: Sergej Drozd.
    28:36 Dmitrij SAJUSTOV - 2:4
     
    28:36
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    DMITRIJ SAJUSTOV, který byl před pár okamžiky na trestné lavici, se dokázal prosadit díky přesilové hře. Zase to byla trošku šťastná akce domácího celku, který se znovu dostal do hry o zisk bodů. Bez asistence.
    20:48 Andrej STĚPANOV - 1:4
     
    20:48
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ANDREJ STĚPANOV, který na modré čáře dostal zadovkou přihrávku od Volkova, a následnou svižnou střelou zacílil za Serebrjakova. Asistence: Arťom Volkov, Alexandr Kitarov.
    11:29 Michail PLOTNIKOV - 1:3
     
    11:29
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MICHAIL PLOTNIKOV, který se k téhle trefě dostal hodně šťastným způsobem. Jeho soupeř riskantně přihrával před branku, což se mu nevyplatilo, neboť trefil svého spoluhráče, od jehož brusle se puk odrazil za brankovou čáru za nic netušícího Scrivense. A Plotnikov byl před touto situací tím, kdo se puku dotkl zřejmě naposledy. Bez asistence.
    11:10 Marc-Andre GRAGNANI - 0:3
     
    11:10
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Drozd sice před brankářem Serebrjakovem neuspěl, pak ani Matěruchin, každopádně domácí gólman vyrazil puk pouze k úplně volnému MARCOVI-ANDREMU GRAGNANIMU, který již z mezikruží uklidil puk tam, kam potřeboval. Asistence: Alexander Matěruchin, Sergej Drozd.
    03:43 Alexandr KITAROV - 0:2
     
    03:43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    během krátké chvíle přidal běloruský celek ještě jednu trefu. Střelu Volkova nedokázal Treťjak udržet ve své výstroji, a protože před jeho brankou si Stěpanov a následně také ALEXANDR KITAROV počínali hodně důrazně, bude muset Admiral dohánět už dvoubrankové manko. Asistence: Andrej Stěpanov, Arťom Volkov.
    02:49 Aaron PALUSHAJ - 0:1
     
    02:49
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec jednu ze svých prvních větších příležitostí proměnili ve vedení. AARON PALUSHAJ od levého mantinelu poslal puk před branku do skrumáže, odkud se snažili tečovat Pettersson nebo Ellison, a nakonec byl gól připsán na konto právě prvně jmenovanému. Asistence: Matt Ellison, Jevgenij Lisovec.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 12. M. Plotnikov, 29. Sajustov, 50. Makarenko – 3. Palushaj (Ellison, Lisovec), 4. Kitarov (An. Stěpanov, A. Volkov), 12. Gragnani (Matěruchin, Drozd), 21. An. Stěpanov (A. Volkov, Kitarov), 37. Stas (Drozd)


    Admiral Vladivostok: Treťjak (4. Serebrjakov) – Blum, Bartulis, Volčenkov, Morrisonn, Gavrilenko, Zemčjonok, Kurašov – Sabolič, Wright, Krasnoslobodcev – Alexandrov, Sajustov, Gorškov – Žafjarov, Makarenko, Kazakov – Sigarjov, I. Ivanov, M. Plotnikov – Alexejev.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Korobov, Gragnani, Šinkevič, Chenkel, Gotovec, Lisovec – Pettersson, Ellison, Palushaj – Matěruchin, S. Kosticyn, Drozd – Pavlovič, Stas, Gavrus – An. Stěpanov, A. Volkov, Kitarov.

    Rozhodčí: Odinš, Sergejev – Kučava, Novikov
    bahis siteleri