Vsetín – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 4:5 (po pr.) | Šumperk – Kopřivnice 7:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 3:4 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 4:3 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
HK Nový Jičín
Středa 18.01.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH ŠILHAVÝ se přeci jen prosazuje a přidává druhou branku v dnešním zápase. Vsetínský útočník si při tomto pokusu našel místo na levém kruhu, odkud nejprve trefil pravý beton. Následná dorážka z hranice brankoviště už byla úspěšná a domácí jdou opět do dvoubrankového vedení. Asistence: Richard Kobylík, Jakub Čuřík.
     
    41:21
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nový Jičín se chopil iniciativy a DOMINIK NOVOTNÝ procpal puk mezi betony Šurého z pozice u levé tyčky. Asistence: Robin Gebauer, Matěj Málek.
     
    37:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Obránci Jeník s Janáčkem se před brankou snažili seč mohli, a i když branku nevsítili, zasloužili se o vytvoření vsetínského tlaku, který končí přesnou střelou JANA KOLAŘÍKA do horního rohu. Asistence: Pavel Mojžíš, Štěpán Jeník.
     
    28:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Finsterle trefil z vrcholu levého kruhu levé rameno gólmana, od kterého se puk odrazil na hokejku TOMÁŠE VÁVRY, a ten jej poslal za Slovákova záda. Asistence: Lukáš Finsterle, František Zúbek.
     
    26:50
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Všichni čtyři domácí hráči v poli se vydali do útoku, kde si dokázali vypracovat střelecké šance. Nový Jičín se však kotouče chopil a vydal se využít početní výhodu. Novotný nastřelil kotouč na branku od modré a JIŘÍ BĚHAL následně dobruslil k brankáři a zasunul puk pod jeho betony. Asistence: Dominik Novotný, Robin Gebauer.
     
    16:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VLADIMÍR LUKA se prosazuje střelou na vzdálenější tyčku z levého kruhu. Asistence: Jan Kolařík, Radim Kucharczyk.
     
    14:25
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Kratochvíl se dostal do útočného pásma kolem pravého mantinelu, přihrál na VÍTA CHRISTOVA, který si zrovna sjížděl k levé tyčce a přizvednutím kotouče pod horní tyčku překonal Šurého. Asistence: Šimon Kratochvíl, Jiří Běhal.
     
    02:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH ŠILHAVÝ se po buly ve středním pásmu chopil puku, přejel modrou čáru a z blízkosti vystřelil mezi betony. Asistence: Bez asistence.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Šilhavý, 17. Luka (Kolařík, Kucharczyk), 29. Vávra (Finsterle, Zúbek), 38. Kolařík (Mojžíš, Jeník), 56. Šilhavý (Kobylík, Čuřík) – 15. Christov (Kratochvíl, Běhal), 27. Běhal (Novotný, Gebauer), 42. Novotný (Gebauer, Málek)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Jeník, Janáček, Kobylík, Stuchlík, Žák, Mojžíš, Hryciow, Weintritt – Šilhavý, Čech, Vávra, Zúbek, Kolařík, Kajaba, Finsterle, Čuřík, Vítek, Luka, Hořanský, Kucharczyk.
    HK Nový Jičín: Slovák (Iláš) – Zahradníček, Běhal, Hruška, Bahounek, Vašut, Metelka, Cabák – Gebauer, Samiec, Slovák, Christov, Málek, Zdeněk, Chvostek, Kocián, Sonnek, Kratochvíl, Bednář, Novotný, Uhlár.
    bahis siteleri