Phoenix – HC Sparta Praha Sledge 2:1 (po pr.) | HC Sparta Praha Sledge – S. T. Eagles 1:2 (kon.)
po prodl.
SHC Phoenix
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
HC Sparta Praha Sledge
Středa 18.01.2017, 08:00 • Ufa • Ice Sledge Hockey Continental Cup
Partner:
    49:16 PIMENOV - 2:1
     
    49:16
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tak asi na desátý pokus to Phoenixu vyšlo. V obraně Sparty se objevilo další okénko, kterým prošel Lomakin, posunul kotouč před branku, kde byl volný VASILIJ PIMENOV a ten už neměl problém zamést puk do odkryté sítě. Asistence: Igor Lomakin
    16:18 KUBEŠ - 1:1
     
    16:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nástup do druhé třetiny se Spartě povedl na výbornou. PAVEL KUBEŠ dobře napadal rozehrávku Phoenixu, obral obránce o puk a střelou z mezikruží pověsil puk pod horní tyč Ivanovovi branky. Bez asistence.
    14:32 SELIUKIN - 1:0
     
    14:32
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tuto přesilovku už Phoenix využívá. Ruský celek se dostal do tlaku. Lisov poslal puk před branku, tam se ho ujal VADIM SELIUKIN, jenž měl dostatek místa i času, aby zamířil a poslal kotouč nad rameno Vápenky. Asistence: Alexej Lisov.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 15. Seliukin (Lisov), 50. Pimenov (Lomakin) – 17. Kubeš


    SHC Phoenix: Ivanov (Peryškov) – Pavlov, Andrijanov, Berdnik, Lysov, Ilalutdinov – Molokoedov, Panfilov, Lisov, Hamzin, Barykin, Lomakin, Peryškov, Zubarev, Seliukin, Pimenov, Butyrev.
    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Z. Krupička, Zapletal, Doležal – J. Krupička, Kubeš, Šafránek, Novotný, Mekleš, Nachtigalová, Frolík. Trenér: Jan Katauer.
    bahis siteleri