Chabarovsk – Vladivostok 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Kunlun 1:3 (kon.) | Čerepovec – Záhřeb 0:3 (kon.) | Nižněkamsk – HC Slovan 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Minsk – Riga 1:3 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:5 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 4:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:5 (2:0, 1:3, 0:2)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 19.01.2017, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. KHL má dnes na programu další zápasy a my budeme sledovat prostřednictvím našeho online přenosu utkání mezi týmy SKA Petrohrad a Jokerit Helsinky.
     
    SKA Petrohrad

    Domácí hokejisté jsou absolutní suveréni základní části. Jsou totiž lídrem Západní konference, ale nejen to, vedou i celkovou tabulku celé KHL. Nasbírali dosud 118 bodů a kráčejí tak za vyřazovacími body. Petrohradští mají nyní v zádech pětizápasovou šňůru výher. V posledním duelu zvítězili doma 6:2 nad Novosibirskem a i dnes by se před svými diváky rádi radovali ze šestého vítězství v řadě. Před sezónou přišel do Petrohradu Pavel Dacjuk, jenž ukončil po loňské sezóně svou kariéru v NHL, kde oblékal dres Detroitu Red Wings. A hned se stal klíčovou postavou SKA, je rovněž kapitánem. Týmu zatím šlape téměř vše jak má a netají se ambicemi získat konečně Gagarinův pohár. Jak si povede dnes proti Jokeritu, nám samozřejmě napoví až samotné utkání.

    Nejproduktivnější hráči Petrohradu
    Ilja Kovalčuk – 66 bodů (25+41)
    Vadim Šipačov – 65 bodů (19+46)
    Nikita Gusev – 61 bodů (21+4)
     
    Jokerit Helsinky

    Hosté z finského Jokeritu jsou na osmém místě ve stejné konferenci. To zajišťuje postup do play-off, ale helsinští hokejisté musejí i nadále sbírat body, které jsou stále ještě potřeba, aby se dostali do další fáze sezóny. Jokerit má na svém kontě pětasedmdesát bodů a na záda mu začínají dýchat týmy Slovanu Bratislava a také Soči. Dnes by potřebovali na ledě Petrohradu jistě bodovat, ale sami vědí, že na ledě rozjetého SKA to nebudou mít vůbec jednoduché.

    Nejproduktivnější hráči Jokeritu
    Peter Regin – 42 bodů (14+28)
    Brian O´Neill – 27 bodů (14+13)
    Jesse Joensuu – 24 bodů (13+11)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v letošní sezóně utkaly už třikrát. Dvakrát se radoval tým Petrohradu. Nejprve smetl Jokerit 6:0, pak ve vyrovnanějším souboji 3:2 po samostatných nájezdech a naposledy byl už úspěšný finský tým, který bral výhru 3:2. Kdo se bude z jakékoli výhry radovat dnes?
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto souboji československou stopu neuvidíme. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
    Pavel Dacjuk nasbíral v letošní sezoně již 28 bodů (10+18)

    Pavel Dacjuk @hcska ???????????? #madeofhockey #repost

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Toto utkání přeci jenom bude mít českou stopu, a sice v podobě jednoho z hlavních rozhodčích. Pískat bude český sudí Martin Fraňo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – A. Bělov, J. Jakovlev, Chafizullin, Zub, Rukavišnikov, Judin, Rykov – Barabanov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – Chochlačjov, Koskiranta, Širokov – Ketov, Kablukov, Tichonov.

    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Ch. Genoway, Rissanen, V. Lajunen (A), Jaakola, Lauridsen, Jalvanti – O'Neill, Regin (C), Jormakka – Salminen, Niemi, Joensuu (A) – Anttila, Wirtanen, Huhtala – Marjamäki, Mäki, Talaja.

    Rozhodčí: Gusev, Fraňo – Sivov, Šichanov.
     
    Hráči obou celků již vstupují na ledovou plochu a utkání tak za malou chvíli začne.
     
    Halou v Petrohradu už zní finská hymna.
     
    A nyní už slyšíme také hymnu domácí, tedy ruské federace.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Hosté se prodrali do útočného pásma, Charles Genoway střílel od modré čáry, ale kotouč byl sražen na ochrannou síť.
     
    00:54
    Na druhé straně to zkoušel Pavel Dacjuk, který si sjel do mezikruží, jeho střela švihem ale byla zablokována pozornou hostující obranou.
     
    01:28
    Aktivní hosté měli před brankou Petrohradu hodně prostoru, vznikla tam menší skrumáž, ale nikdo z hráčů Jokeritu nedokázal poslat kotouč za Koskinenova záda.
     
    02:18
    Zapolski musel být znovu ve střehu, řítil se na něho Dadonov, ale ten se nakonec do zakončení vůbec nedostal. O kotouč ho obral obránce Jaakola.
     
    02:59
    Pekka Jormakka si dobře klepal o přihrávku těsně před domácí brankou, poté ji dostal a okamžitě bez přípravy pálil na Koskinena, který vytasil efektní semafor a podržel svůj tým.
     
    03:40
    Z pravé strany najížděl Ilja Kovalčuk, jenž z vrcholu pravého kruhu vyslal štiplavou střelu, kterou ale Zapolski dokázal vyrazit před sebe a o puk se pak postarala obrana Jokeritu.
     
    04:17
    Hraje se nahoru dolů, útok střídá útok. V tom dalším se nyní snažili hosté o změnu skóre, ale Petteri Wirtanen svou střelu poslal pouze vedle petrohradské branky.
     
    05:07
    Huhtala odchází na trestnou lavici za faul loktem a domácí si jako první zahrají přesilovou hru.
     
    05:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru okamžitě využívají. ILJA KOVALČUK dostal nabito na pravý kruh, odkud propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Petrohrad se tak ujímá vedení. Asistence: Nikita Gusev, Vadim Šipačov.
    05:41 Ilja KOVALČUK - 1:0
     
    06:49
    Domácí hráči jsou jako pokropeni živou vodou, znovu se dostali do ohrožení hostující branky, ale Zapolski byl pozorný.
     
    07:23
    Koskiranta musel zasahovat proti střele z pravé strany, kterou vyslal Peter Regin. Přízemní střelu ukryl mezi svými betony, které včas sklapnul.
     
    08:07
    A další rána z hole Regina, která ale skončila jen vedle Koskinenovy svatyně, kam ji srazil jeden z domácích obránců.
     
    09:01
    Teď už ale zase domácí hokejisté. Ti mířili ve dvou na jednoho, ale Nikita Gusev svou střelu příliš uspěchal a poslal puk jen vysoko nad.
     
    10:48
    Před brankou Jokeritu operovali dlouho hráči Petrohradu, ale nakonec Ketov nedokázal nadvakrát došťourat puk za záda Zapolskiho. Hosté pak míří do rychlého protiútoku.
     
    11:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA jde do dvoubrankového náskoku. Střelu Jegora Jakovleva z vrcholu kruhů přesně před brankou dobře tečoval ILJA KOVALČUK, který se dnes trefuje už podruhé – 2:0. Asistence: Jegor Jakovlev.
    11:33 Ilja KOVALČUK - 2:0
     
    12:38
    Nyní střílel z levé strany Marko Anttila, jenže obrana domácích jeho ránu zablokovala a jsou to znovu domácí, kteří míří do protiútoku.
     
    13:21
    Slibná akce hostů byla zastavena už před modrou čárou. Joensuu neudržel kotouč a v pohodě tak akci Jokeritu hráči Petrohradu pokazili.
     
    13:46
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jarno Koskiranta – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Masi Marjamäki – 2 min., hrubost).
     
    14:44
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách zatím více svědčí Petrohradu, který se znovu dostal do další šance. Zapolski byl ale proti další brance ve vlastní síti.
     
    15:46
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    16:17
    Domácí se opět nastěhovali do pásma hostů, kde střílel Pavel Dacjuk, bývalý hráč Detroitu Red Wings však poslal kotouč pouze do náruče připraveného Zapolskiho.
     
    16:44
    Ve skrumáži před Zapolskim zachoval hostující brankář čistou hlavu a poté raději ukryl kotouč pod svojí lapačkou. Vhazovat se bude za malý okamžik po jeho pravé ruce.
     
    17:08
    A Zapolski byl zase v plné permanenci, když na něho mířily další dvě střely. Ale ani Dadonov a Šipačov svými střelami neuspěli.
     
    17:48
    Na druhé straně se v pásmu Petrohradu roztáhli hosté, Regin vyzval na pravém kruhu Jormakku, druhý jmenovaný ovšem pálil hodně vedle domácí branky.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Hráči Jokeritu se uhnízdili v pásmu Petrohradu a pobyli tam celkem dlouhou dobu. Ale ke kloudné střele, která by ohrozila Koskinena, se nedostali.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina tohoto utkání je za námi. V ní jsme viděli dvě branky, obě na straně domácích. Nejprve se v šesté minutě trefil Ilja Kovalčuk, jenž zužitkoval přesilovou hru a stejný hráč pak přidal ještě jednu přesnou trefu ve dvanácté minutě, když tečoval před hostující brankou střelu Jakovleva. Hosté měli také nějaké šance, ale ke kontaktnímu gólu nevedly. Druhá třetina začne přibližně v 18:20.
     
    Střely na branku: 7 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Střelou z dálky prověřil pozornost Koskinena Charles Genoway, ale brankář Petrohradu byl na svém místě a kotouč vyrazil svou vyrážečkou.
     
    20:51
    Hráči Jokeritu do druhého dějství doslova vlétli, nyní se z vrcholu pravého kruhu prezentoval tvrdou střelou Peter Regin, ale na Koskinena si nepřišel.
     
    21:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Nyní se to už ale hostům povedlo a dávají kontaktní branku. Mika Niemi zavezl kotouč až před Koskinena, ale netrefil ho, zastoupil ho ale jeho kolega JESSE JOENSUU, který už kotouč za záda Koskinena dostal – 2:1. Asistence: Mika Niemi.
    21:28 Jesse JOENSUU - 2:1
     
    22:11
    Hosté jsou nyní aktivnější a znovu zahrozili před Koskinenem, který se musel mít na pozoru.
     
    22:35
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Domácí propadli v obranném pásmu a do útoku spěchali hosté. Z vrcholu mezikruží se pak k pořádné střele napřáhl OLIVER LAURIDSEN, jenž dělovkou překonal Koskinena. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Masi Marjamäki, Roope Talaja.
    22:35 Oliver LAURIDSEN - 2:2
     
    23:05
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Viktor Tichonov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Rasmus Rissanen – 2 min., hrubost).
     
    23:43
    Z levé strany střílel Pavel Dacjuk, jenže obrana hostů byla na svém místě a jeho střelu zablokovala.
     
    24:14
    Arťom Zub číhal v předbrankovém prostoru Jokeritu, ale k puku se nakonec nedostal. Domácí tak přišli o pásmo a do útoku se vrhají hosté.
     
    25:05
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    25:49
    Domácí nahodili kotouč do útočného pásma, Zapolski ho zachytil svou vyrážečkou a potom poslal svůj tým přihrávkou do následného rychlého protiútoku.
     
    26:20
    Jokeritšt tam ale neuspěli a na opačnou stranu tak mohou zamířit zase hráči Petrohradu, kteří před malou chvílí promarnili svůj dvoubrankový náskok.
     
    26:55
    Z levé strany, konkrétně z levého kruhu pálil Ilja Kovalčuk, Zapolski mu ale svým přesným zákrokem docílení hattricku znemožnil. Poté přichází na řadu komerční přestávka.
     
    27:52
    Petteri Wirtanen si sjel do prostoru před domácí brankou, kam poté mířila přihrávka na jeho hůl, ale Koskinen byl připraven a zachytil puk ve své lapačce.
     
    28:03
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí skóre na svou vlastní stranu. TOMMI HUHTALA se trefil přesně mezi tři tyče a rázem je tak obraz hry úplně jiný. Nyní to budou domácí hráči, kteří musejí dohánět jednobrankové manko – 2:3. Asistence: Charles Genoway, Petteri Wirtanen.
    28:03 Tommi HUHTALA - 2:3
     
    29:09
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Charles Genoway – 2 min., hákování).
     
    29:43
    Dacjuk se snažil dorážet před brankou střelu Rukavišnikova od modré čáry, ale neúspěšně. Hosté poté vyhazují kotouč až před Koskinena.
     
    30:27
    Sergej Širokov na levé straně dorážel střelu Nikity Guseva, jenže Zapolski se stihl přesunout zpět a puk chytá do své lapačky.
     
    31:09
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    31:34
    V dobré šanci se ocitl Nikita Gusev, ale znovu se mu nepodařilo propasírovat kotouč za záda Zapolskiho, a proto jdou do dalšího útoku zase hosté.
     
    32:16
    Nyní to mají domácí hráči těžké, hosté začali lépe bránit a nyní se jim do útočného pásma a před branku Jokeritu dostává hůře, než tomu bylo v první třetině.
     
    32:54
    Z levého kruhu vyslal dělovku Brian O´Neill, ale Koskinen podržel svůj tým zákrokem lapačkou a nedovolil Jokeritu odskočit na dvoubrankový rozdíl.
     
    33:29
    Za hákování putuje na trestnou lavici Rasmus Rissanen a domácí si zahrají další přesilovou hru.
     
    34:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Znovu je vyrovnáno. Domácí rozebrali obranu hostů. Šipačov poslal kotouč před branku Jokeritu, kde střílel Chafizullin, jeho střelu vyrazil Zapolski pouze před sebe a JEVGENIJ DADONOV neměl před sebou vůbec těžký úkol, když puk dorazil do odkryté klece – 3:3. Asistence: Dinar Chafizullin.
    34:09 Jevgenij DADONOV - 3:3
     
    35:06
    Tahle branka, kterou domácí dali v přesilové hře, Petrohrad znovu nakopla a domácí se tak řítili znovu před Zapolskiho, kde jedovku vyslal Ilja Kovalčuk. Ale brankář hostů kryje.
     
    35:44
    Na druhé straně pak nebezpečně vystřelil Jesse Joensuu, ale také Koskinen byl ve svém brankovišti připraven.
     
    37:23
    Viktor Tichonov se natlačil před hostující branku, kde se snažil tečovat střelu Kablukova, ale nebylo to přesné.
     
    37:50
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Roman Rukavišnikov – 2 min., podražení).
     
    38:35
    Domácí se zatím v oslabení dobře brání a nepustili Jokerit do vážnější šance. Následně pak se dokázali také osvobodit.
     
    38:46
    Reginovu střelu z levého kruhu lapil do své lapačky Koskinen a raději přerušuje hru. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:14
    A opět je tu osvobození domácích, kteří posílají kotouč až před branku Zapolskiho. Hosté tak budou muset svou akci založit z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    39:50
    Domácí hráči jsou už v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhé dějství je za námi. V něm hosté dokázali dokonale smazat dvoubrankové manko a dokonce se i zásluhou Huhtaly dostali do vedení a otočili tak skóre na svou stranu. Domácí ovšem dokázali srovnat v přesilové hře, když do odkryté branky střílel Dadonov. Čeká nás jistě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:15.
     
    Střely na branku: 12 – 11
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Hosté se dostali před Koskinena, ale ten proti jejich střele zasáhl efektním semaforem.
     
    41:05
    A opět hráči Jokeritu zahrozili před brankou Petrohradu, ale Regin pálil hodně vedle Koskinenovy klece.
     
    41:43
    Tentokráte se do útočného pásma dostali také domácí hokejisté. Dadonov přenechal puk Šipačovovi, druhý jmenovaný ale branku hostů přestřelil.
     
    42:56
    Pekka Jormakka zatáhl kotouč do útočného pásma, ale po přihrávce na svého spoluhráče pak hosté o puk přicházejí. Na opačnou stranu tak spěchají domácí.
     
    44:37
    Sergej Širokov číhal před brankou na přihrávku, o kterou si klepal. Té se mu ovšem nedostalo a náznak šance Petrohradu tak velmi rychle skončil.
     
    44:59
    Nikita Gusev si sjel do prostoru mezi kruhy a jeho střelu švihem efektním semaforem zlikvidoval Zapolski. Znovu tak svůj tým podržel.
     
    46:09
    Na druhé straně pak ujel před Koskinena Peter Regin, ale také on si na domácím brankáři vylámal zuby.
     
    46:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A hosté jdou znovu do vedení. TOMMI HUHTALA dorazil před brankou za záda Koskinena střelu svého spoluhráče a jeho tým se tak raduje opět z vedoucí branky – 3:4. Asistence: Marko Anttila, Petteri Wirtanen.
    46:51 Tommi HUHTALA - 3:4
     
    48:11
    Domácí se hned dostali do útoku a Tichonov pálil zblízka, ale Zapolski byl proti jeho střele připraven.
     
    49:28
    Pavel Dacjuk střílel z levého kruhu, ale jeho ránu srazil vyrážečkou Zapolski do ochranné sítě.
     
    50:10
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté z Jokeritu jdou do dvoubrankového vedení. PEKKA JORMAKKA si na vrcholu kruhů klepl o přihrávku a po tom, co ji dostal, propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:5. Asistence: Peter Regin, Topi Jaakola.
    50:10 Pekka JORMAKKA - 3:5
     
    51:23
    Roman Rukavišnikov vyslal jedovku od modré čáry a Zapolski našel kotouč ve své lapačce.
     
    52:04
    Hráči Jokeritu hrají v obraně pozorně a nepouštějí domácí do kontaktní branky. Petrohradu začíná rychle ubíhat čas, naopak hosté by už nejraději viděli konec utkání. Takový stav jim rozhodně vyhovuje.
     
    53:24
    Marko Anttila se rozjel na Koskinena, na kterého pak vystřelil z levého kruhu. Brankář Petrohradu ale jeho střelu vykryl.
     
    54:35
    Zapolski teď drží svůj tým, nejprve chytil střelu Ilji Kovalčuka a hned na to z druhé strany i ránu Pavla Dacjuka.
     
    55:19
    A znovu se nepodařilo pobýt v útočném pásmu domácím hráčům delší dobu. Hosté jim sebrali puk a míří znovu před Koskinena.
     
    56:06
    Kolem brankoviště domácích kroužil Petteri Wirtanen, ale nakonec se ke kotouči nedostal. Domácí tak rychle spěchají do teritoria hostů.
     
    57:15
    Z hloubi vlastního pásma zakládají další akci hráči Petrohradu a postupně se snaží projít zpět do útočného pásma.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:15
    Domácí hrají v šesti hráčích, Koskinen je na střídačce.
     
    58:27
    Na opuštěnou branku střílel jeden z hostů už ze středního pásma, kotouč ale skončil za svatyní Petrohradu. Je z toho ale zakázané uvolnění a bude se vhazovat před Zapolskim.
     
    58:29
    Timeout domácí.
     
    58:47
    Kovalčuk střílel na branku hostů, ale nepřesně. Jokerit tak vyhazuje kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    59:43
    Mika Niemi střílel z pravého kruhu na prázdnou branku, ale trefil jen její boční konstrukci. Domácí tak mají znovu kotouč na svých holích a jdou do útoku.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí v této přestřelce, když o své výhře rozhodli ve třetí třetině. Petrohradu se nepodařilo vsítit kontaktní branku a nepomohla jim ani závěrečná powerplay. Dnes tak zůstávají svěřenci Olega Znaroka bez jediného bodu, naopak hosté si odvezou všechny tři.
     
    Střely na branku: 26 – 28
     
    Toto utkání sledovalo 12 177 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto souboji jsme československou stopu neviděli. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (19:52:47)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Kovalčuk (N. Gusev, Šipačov), 12. Kovalčuk (J. Jakovlev), 35. Dadonov (Chafizullin) – 22. Joensuu (Niemi), 23. Lauridsen (Marjamäki, Talaja), 29. Huhtala (Ch. Genoway, Wirtanen), 47. Huhtala (Anttila, Wirtanen), 51. Jormakka (Regin, Jaakola)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – A. Bělov, J. Jakovlev, Chafizullin, Zub, Rukavišnikov, Judin, Rykov – Barabanov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – Chochlačjov, Koskiranta, Širokov – Ketov, Kablukov, Tichonov.
    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Ch. Genoway, Rissanen, V. Lajunen (A), Jaakola, Lauridsen, Jalvanti – O'Neill, Regin (C), Jormakka – Salminen, Niemi, Joensuu (A) – Anttila, Wirtanen, Huhtala – Marjamäki, Mäki, Talaja.

    Rozhodčí: Gusev, Fraňo – Sivov, Šichanov

    Diváci: 12 177
    bahis siteleri