Chabarovsk – Vladivostok 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Kunlun 1:3 (kon.) | Čerepovec – Záhřeb 0:3 (kon.) | Nižněkamsk – HC Slovan 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Minsk – Riga 1:3 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:5 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 4:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Red Star Kunlun
Čtvrtek 19.01.2017, 15:00 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Traktor Čeljabinsk ve čtvrtek odpoledne vyzve na svém ledě Kunlun, se kterým se v letošní sezóně KHL střetne podruhé. Oba týmy ve Východní konferenci úspěšně bojují o účast v playoff a do vzájemného souboje budou vstupovat v naprosto shodné formě, když vyhrály pouze jedno z posledních pěti utkání.
     
    Traktor Čeljabinsk:

    Traktor Čeljabinsk doma porazil Spartak Moskva a ukončil sérii tří porážek v řadě, v posledním utkání ovšem znovu prohrál, když nestačil na Jekatěrinburg, kterému podlehl po bezbrankové remíze v základní hrací době 1:0 po po prodloužení. Traktor sice prohrál čtyři z posledních pěti zápasů, hned ze tří si ale odnesl alespoň bod a jen jednou vyšel bodově naprázdno.
     
    Red Star Kunlun:

    Red Star Kunlun má během poslední doby hodně nekonzistentní výsledky, když po dvou nebo třech výhrách v řadě následuje jedna výhra a poté opět série dvou proher. Čínský klub vyhrál pouze jedno z posledních pěti utkání poté, co mezi sériemi dvou porážek v řadě porazil 6:3 Jokerit, proti němuž odehrál fantastickou třetí třetinu a vstřelil v ní čtyři branky.
    Přidá dnes Zach Jüe další branku v KHL?

    Zach Jüe je prvním Číňanem, který skóroval v KHL???????????????? #repost @khl

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    21.10.16 Kunlun – Traktor Čeljabinsk 2:3
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Francouz (TRK) 23 zápasů, 649 zákroků, 28 gólů, procentuální úspěšnost zákroků 95,9%
    Jiří Novotný (TRK) 1+3, +/- +1
    Tomáš Marcinko (KRS) 5+12, +/- -4
    Martin Bakoš (KRS) 11+10, +/- +3
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov (C), Kolcov, A. Petrov, Klimontov, Mamajev – Szczechura, Roy, Šarov – Pestunov (A), Černikov, Jakuceňa – Gubarev, Novotný, Zinovjev – J. Petrov (A), Peňkovskij, Šolochov – Mošarov.

    Kunlun: Karhunen (Kuzmin) – Järvinen, Mäntylä, Bellemore, Jalasvaara (C), Taimi, Viklund – Videll, Rau (A), Collins – Ponikarovskij, Wärn (A), Marcinko – Sallinen, Enlund, Bakoš – Pereskokov, Fleury, Jüe – J. Alševskij.

    Rozhodčí: Alexandr Sojn, Andrei Rogachjov. Čároví: Jevgenij Litvinov, Alexandr Otmachov.
     
    Hokejisté obou týmů si vyslechli obě národní hymny a československý souboj bude moci za pár okamžiků začít! V dresu Traktoru se představí česká dvojice Pavel Francouz a Jiří Novotný, zatímco na straně Kunlunu útočníci Tomáš Marcinko a Martin Bakoš.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Traktor vyhrál úvodní vhazování utkání a z hlediště se okamžitě ozval hlasitý pokřik domácích fanoušků, kteří ženou svůj tým od úvodní sekundy kupředu.
     
    01:23
    Čeljabinsk se před a po neúspěšném útoku Kunlunu dostal ke střele, obě dvě ale zamířily mimo.
     
    01:36
    Sean Collins byl zřejmě hráčem, který na pravém křídle nabral rychlost a vypálil bekhendem, jeho následný pokus byl ale nepřesný za mířil vede přední tyče brány.
     
    02:31
    Damien Fleury si z levého křídla nebezpečně sjížděl mezi kruhy pro vhazování, nakonec se ale do zakončení proti dvěma obranným věžím Traktoru nedostal.
     
    03:55
    Vzápětí to zkoušel na levém křídle střelou z úhlu Chad Rau, jeho pokus ale před pár okamžiky zamířil po zákroku Pavla Francouze do vzdálenějšího pravého rohu ledové plochy.
     
    04:20
    Derek Roy a vzápětí Alexandr Černikov se na pravém křídle dostali v rychlém sledu do zakončení, obě jejich střely ale ukryl v náručí připravený Tomi Karhunen.
     
    04:45
    Utkání se zatím odehrává ve velmi poklidném duchu a hra bez zbytečných faulů a šarvátek rychle plyne.
     
    05:46
    Jeden z hráčů Kunlunu se ocital v blízkosti levé tyče ve slibné brankové příležitosti, jenže během oblouku v rozhodujícím okamžiku zapomněl puk za sebou.
     
    06:31
    Danil Mamajev se zmocnil puku na pravé straně obranného pásma a poté o mantinel za svou bránou přesně rozehrál.
     
    06:45
    Denis Mošarov narazil na střídačku svého týmu Linusu Vidella a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Trestu se ovšem vzápětí nevyhnul ani hostující hráč Linus Videll, který dostal dvě minuty za krosček.
     
    07:05
    Danil Mamajev pálil od modré čáry vedle levé tyče a na opačné straně se ocitl v obrovské šanci Janne Jalasvaara, který z mezikruží krásnou střelou zápěstím mířil do levého horního rohu brány, Pavel Francouz ale předvedl spektakulární zákrok, když jeho pokus loktem pravé ruky vyrazil do ochranné sítě!
    07:05 Francouz a jeho parádní zákrok proti střele Jalasvaary!
     
    08:07
    Vladimir Děnisov se na opačné straně ledové plochy ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, z úhlu ale nedokázal střelou bez přípravy po přihrávce spoluhráče z levého křídla Tomiho Karhunenena propálit!
     
    08:45
    Vyloučení Denis Mošarov a Linus Videll jsou zpět na ledě a oba týmy hrají po hře 4 na 4 v plném počtu.
     
    09:32
    Arťom Peňkovskij byl na levém křídle faulován a Tuukka Mäntylä dostal dvě minuty za podražení. Traktor Čeljabinsk má k dispozici první přesilovou hru dnešního utkání.
     
    09:48
    Čeljabinsk zahájil přesilovou hru dobře a během pár sekund se dostal ke dvěma střelám, ani jedna z nich ale mezi tři tyče nezamířila a Tomi Karhunen zůstal klidný.
     
    10:37
    Kunlunu se po další nepřesné střele domácího celku podařilo dvakrát vyhodit a úvodní přesilová hra Traktoru nevychází, když se během ní dostal ke třem nepřesným střelám.
     
    11:32
    Vyloučený Tuukka Mäntylä se vrátil zpět na ledovou plochu a Kunlun úspěšně přečkal první oslabení, během něhož se Traktor Čeljabinsk nedostal ani k jedné střele na bránu.
     
    11:52
    Arťom Peňkovskij vypálil z pravého kruhu zápěstím, jenže nabral puk jako na lopatu a jeho následný pokus nepříjemně zasáhl do obličeje Bretta Bellemorea. Hostující hráč utrpěl krvavé zranění a musel okamžitě zamířit rychle na ošetřovnu. Těžko říci, zda to bude chtít šití.
    11:52 Střela Peňkovskiho zasáhla Bellemorea do obličeje!
     
    12:30
    Martin Bakoš se dostal na pravém křídle ke střele, jedna se ale jen o nahození, se kterým si Pavel Francouz hravě poradil a zatím drží čisté konto.
     
    12:57
    Martin Bakoš odehrál skvělé střídání, když v jeho závěru napřáhl od modré čáry k pěkné táhlé střele, Pavel Francouz ji ale dokázal mezi těly najít a lapil ji do lapačky!
     
    13:30
    Paul Szczechura předvedl na útočné modré čáře nádhernou stahovačku, ačkoliv se na ní klička dělat nemá, a mezi třemi protihráči vzápětí skončil na ledě, faul se ale nepískal.
     
    13:55
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    TOBIAS VIKLUND si v blízkosti levé tyče ze druhé vlny najel na krásnou přihrávku Linuse Vidella z pravého křídla a bez střelou bez přípravy zamířil z blízkosti nad lapačkou Pavla Francouze k levé tyči. Nádherná akce, po které Kunlun vede nad Traktorem 1:0! Asistence: Linus Videll.
    13:55 Tobias VIKLUND - 0:1
     
    15:00
    Kunlun zvýšil obrátky a Traktor Čeljabinsk se začíná ocitat pod stále větším a větším tlakem.
     
    15:44
    Traktoru se podařilo osvobodit, když jeho hráči vyhodili puk do zóny Kunlunu tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    16:56
    Joonas Järvinen fauloval jednoho z hráčů Traktoru v blízkosti levé tyče brány a dostal dvě minuty za hákování.
     
    17:42
    Traktor Čeljabinsk má k dispozici druhou přesilovou hru v řadě, přičemž tu první využít nedokázal a nedostal se během ní ani k jedné střele, která by zamířila mezi tři tyče.
     
    18:40
    Kirill Kolcov na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Tomi Karhunen ji ale dokázal ukrýt v lapačce!
     
    18:56
    Vyloučený Joonas Järvinen je zpět na ledě a ani druhou přesilovou hru Traktor využít nedokázal.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:06
    Derek Roy se dostal na vrcholu mezikruží ke střele, kterou Tomi Karhunen ukryl v náručí a hra byla přerušena.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Traktor byl od úvodních minut aktivnějším týmem, k žádné příležitosti, která by vyloženě volala po gólu, se ale nedostal. Kunlun vzápětí vycítil šanci a v závěru si vytvořil velký tlak, který dokázal přetavit v úvodní gól po nádherné kombinaci Tobias Viklund. Skóre po první třetině: Traktor Čeljabinsk 0 Red Star Kunlun 1.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 15:50.
     
    Statistiky po první třetině: Střely: 23-14; Střely na bránu: 7-6; Vhazování: 10-4; Zablokované střely: 3-8; Hity: 3-4; Fauly: 0-2; Trestné minuty: 2-6.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Kunlun vyhrál úvodní buly prostřední části utkání, do které vstupuje s jednobrankovým vedení 1:0.
     
    20:49
    Max Wärn se dostal v levém kruhu pro vhazování ke střele, jeho pokus byl ale přizvednut a skončil v ochranné síti.
     
    21:13
    Maxim Jakuceňa na levém křídle nabral velkou rychlost a z úhlu vypálil krásně zápěstím, jeho následná střela ale zamířila těsně nad a puk skončil v ochranné síti!
     
    22:30
    Tomi Karhunen se v blízkosti své pravé tyče natáhl holí po puku, aby ho zastavil a pomohl spoluhráčům rozehrát.
     
    22:58
    Damien Fleury se nadechl k nádherné individuální akci, která mu vyšla téměř dokonale! Hostující útočník se mezi čtyřmi protihráči protáhl před bránu, jeho následná střela ale zamířila z blízkosti těsně vedle vzdálenější levé tyče. Vzápětí se před bránou dostal ke dvěma střelám Linus Videll, Pavel Francouz si ale dokázal poradit a puk ukryl ve svém náručí.
    22:58 Damien Fleury a jeho fantastická individuální akce!
     
    24:13
    Damien Fleury dokázal na levém křídle vypíchnout puk jednoho z hráčů Traktoru a střelou na dlouhou hůl vystřelit, jeho pokus po ledě ale postrádal razanci a Pavel Francouz ho rychle přikryl lapačkou.
     
    25:53
    Jeden z hráčů Traktoru se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné brankové příležitosti, jeho střela zápěstím ale zamířila nad a brankář Tomi Karhunen zasahovat nemusel.
     
    26:50
    Arťom Peňkovskij v pravém rohu útočného pásma dobruslil puk a poté byl tvrdě dohrán Zachem Jüem.
     
    27:20
    Kunlun se ocitl v blízkosti pravé tyče také ve slibné šanci, jenže střela jednoho z jeho hokejistů postrádala razanci a stala se snadným soustem Pavla Francouze.
     
    27:48
    Damien Fleury se po několikáté v dnešním utkání dostal do zakončení, jeho střela od modré čáry ale zamířila do náruče připraveného Pavla Francouze.
     
    28:37
    Traktor Čejlabinsk dostal Kunlun pod obrovský tlak, ze kterého pramenily dvě tvrdé střely od modré čáry, obě dvě ale byly nepřesné a zamířily mimo.
     
    29:19
    Kunlun vyhodil puk po pravé straně na zakázané uvolnění a vzápětí si vzal oddechový čas.
     
    29:32
    Hokejisté čínského klubu se středem ledové plochy řítili do slibné šance, jejich postup vpřed ale po špatném přechodu přes modrou čáru zastavilo postavení mimo hru.
     
    30:29
    Arťom Peňkovskij a Denis Mošarov usilovně bojovali v levém rohu útočného pásma o puk a druhý jmenovaný hráč byl dvakrát přistrčen na hrazení. Janne Jalasvaara to přehnal s důrazem a nakonec byl vyloučen za hrubost.
     
    31:21
    Nikolaj Bělov od modré čáry napřáhl k pěkné střele letící těsně nad ledem, po které puk po jedné nebo dvou tečí proskákal vedle pravé tyče hostující brány!
     
    32:29
    Janne Jalasvaara naskočil zpět na led a Traktor se i přes obrovský tlak ke vstřelení branky nedostal.
     
    33:19
    Tommi Taimi absolvoval tvrdý hit a v objetí lékaře odešel na ošetřovnu. Pro Kunlun je to velká komplikace, protože nyní bude muset točit pět obránců.
     
    34:37
    Nikolaj Bělov se málem dopustil velké chyby v obraně, když mu puk píchl skvěle forčekující Damien Fleury, puk se ale od jeho hole odrazil pod lapačku Pavla Francouze.
     
    34:47
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    ZACH JÜE se nádhernou stahovačkou vyhnul ležícímu obráncovi Alexejovi Petrovovi a od modré čáry napřáhl k prudké střele s příklepem, která byla tečována a nad vyrážečkou Pavla Francouze zamířila k pravé tyči. Kunlun se v závěru druhé třetiny ujímá dvoubrankového vedení a vede 2:0! Asistence: Chad Rau.
    34:47 Zach JÜE - 0:2
     
    35:16
    Pavel Francouz v blízkosti své levé tyče zastavil nahození Kunlunu a poté holí stáhl puk za svou bránu.
     
    36:14
    Martin Bakoš na levém křídle využil volný prostor ke střele z úhlu, ani tentokrát ale na Pavla Francouze, který jeho pokus po rychlém zakleknutí ukryl v náručí, nevyzrál.
     
    38:13
    Zach Jüe se pokusil přidat svůj druhý gól v zápase a na levém křídle od mantinelu napřáhl ke střele, kterou Pavel Francouz zastavil lapačkou a přerušil hru.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:53
    Tomáš Marcinko nahodil puk za bránu Pavla Francouze a ve druhé třetině už se nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Hokejistům Čeljabinsku jako by po velkém tlaku v úvodu utkání došly síly a Kunlun byl po přestávce mnohem nebezpečnější, zejména potom Damien Fleury, který předváděl jeden parádní forčeking za druhým a hned v úvodu druhé třetiny mezi čtyřmi protihráči pronikl po nádherné individuální akci před bránu. Ačkoliv se útočník s číslem 9 v dresu Kunlunu vzápětí neprosadil, mrzet ho to nemuselo, protože necelých šest minut před koncem druhé třetiny zdvojnásobil vedení čínského klubu po nádherné stahovačce a tečované střele Zach Jüe. Skóre po druhé třetině: Traktor Čeljabinsk 0 Red Star Kunlun 2.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 16:42.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely: 45-39; Střely na bránu: 12-18; Vhazování: 23-12; Zablokované střely: 7-18; Hity: 8-6; Fauly: 0-3; Trestné min.: 2-8.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    V Traktor Areně začala závěrečná část utkání a domácího hokejisté mají 20 minut na to, aby se pokusili smazat dvoubrankový náskok čínského Kunlunu.
     
    40:22
    Maxim Jakuceňa se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, jeho následná střela z úhlu ale zamířila mimo.
     
    41:21
    Joonas Järvinen si v pravém rohu obranného pásma počínal na hranici faulu, držení nebo jiný faul mu ale odpískán nebyl.
     
    42:04
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tomi Sallinen přihrávkou od modré čáry roztáhl hru doprava na DAMIENA FLEURYHO, který na vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím a nad lapačkou Pavla Francouze zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 0:3! Asistence: Tomi Sallinen.
    42:04 Damien FLEURY - 0:3
     
    42:04
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Pavel Francouz, přichází Vasilij Děmčenko.
     
    43:39
    Pavel Francouz v dnešním zápase dochytal, neudělal ovšem žádnou velkou chybu, kterou by mu mohl někdo vyčítat. Dvě střely do horní rohu a jedna tečována, to byly situace, po kterých padly branky Kunlunu.
     
    45:22
    Maxim Jakuceňa si rychle vyměnil puk s jedním ze svých spoluhráčů a před bránou se ocitl po krátké kolmé přihrávce v obrovské šanci, bekhendem ale na bezchybného Tomiho Karhunena vyzrát nedokázal! Domácí se vzápětí snažili dostat k dorážce, brankář Kunlunu ale vleže ukryl puk pod sebou.
    45:22 Maxim Jakuceňa se ocitl před bránou ve velké šanci.
     
    46:12
    Zach Jüe od modré čáry napřáhl ke střele, která mířila vedle levé tyče, Vasilij Děmčenko ji ale pro jistotu ukryl v náručí a připsal si po nástupu do brány první zákrok.
     
    47:07
    Denis Mošarov a Derek Roy se v rychlém sledu dostali v blízkosti pravé tyče, oba dva ale jako přes kopírák z ostrého úhlu mířili nepřesně.
     
    47:39
    Traktor nebezpečně vypálil na levém křídle z kruhu pro vhazování a Tomi Karhunen musel předvést dobrý reflex, aby jeho střelu letící těsně nad ledem vyrazil pravým betonem!
     
    47:59
    Na opačné straně v blízkosti levé tyče pálil Linus Videll, jeho střela ale byla zablokována.
     
    48:28
    Zajímavost:

    Damien Fleury a slovenský útočník Martin Bakoš byli po 40 minutách nejaktivnějšími hráči na ledě, což se v počtu střel týče. Oba dva vyslali na bránu Traktoru čtyři střely.
     
    49:29
    Traktor po zpětné přihrávce napřáhl na levém křídle ke tvrdé střele s příklepem, která mířila k přední tyči, Tomi Karhunen šel ale rychle do kolen a vyrazil ji betony mimo!
     
    49:54
    Paul Szczechura v levém rohu útočného pásma zbytečně fauloval a dostal dvě minuty za podražení.
     
    50:24
    Tobias Viklund ve středním pásmu u hrazení fauloval unikajícího Maxima Jakuceňu a dostal dvě minuty plus deset minut osobní trest za nesportovní chování. Hra bude pokračovat ve hře 4 na 4. Dvouminutový trest za Tobiase Viklunda odpyká Vadim Pereskokov.
     
    51:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    DMITRIJ PESTUNOV si na vrcholu levého kruhu pro zpracování krásně zpracoval neposedný puk a mezi dvěma protihráči napřáhl ke střele, která zamířila nad lapačkou Tomiho Karhunena do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Traktor se prosadil ve hře 4 na 4 a podařilo se mu alespoň vstřelit čestný úspěch! Asistence: Arťom Borodkin a Alexandr Černikov.
    51:33 Dmitrij PESTUNOV - 1:3
     
    51:54
    Vyloučený Paul Szczechura je zpět na ledě a Traktor Čeljabinsk hraje v plném počtu.
     
    52:24
    Vadim Pereskokov, který odpykal dvě minuty za Tobiase Viklunda, je zpět na ledě a oba týmy hrají v plném počtu.
     
    54:20
    Janne Jalasvaara vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    54:41
    Tomáš Marcinko byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl, což znamená, že si Traktor zahraje přesilovou hru 5 na 3, která potrvá 1 minutu a 39 sekund!
     
    56:20
    Janne Jalasvaara je zpět na ledě a Kunlun má nejhorší za sebou. Hosté brání ve čtyřech hráčích.
     
    56:41
    Slovenský útočník Tomáš Marcinko taktéž naskočil na led po uplynutí dvouminutového trestu a Traktor nevyužil obrovskou možnost, jak se vrátit do zápasu.
     
    57:26
    Utkání už se pouze dohrává a v Traktor Areně je hrobové ticho. Nevyužitá přesilová hra 5 na 3 domácí fanoušky umlčela.
     
    58:12
    Chad Rau se v blízkosti levé tyče ocitl v šanci a zápěstím mířil těsně nad ledem k levé tyči, Vasilij Děmčenko ale předvedl pěkný zákrok a vyrážečkou jeho pokus vyrazil!
     
    58:53
    Ticho v Traktor Areně je neskutečné, jako by tu snad nebyl ani jeden divák. Přitom dnešní návštěva skýtá 7100 diváků!
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    Konec zápasu.
     
    Československý souboj nakonec v Traktor Areně vyzněl lépe pro Slováky Tomáše Marcinka a skvěle hrajícího Martina Bakoše, kteří přispěli k výhře Kunlunu. V dresu čínského týmu se postupně prosadili Tobias Viklund, Zach Jüe a Damien Fleury, který byl odměněn za svou aktivitu a skvělé napadaní rozehrávky soupeře a vyhnal z brány Pavla Francouze, místo něhož utkání dochytal Vasilij Děmčenko. Naději pro hosty sice vykřesal Dmitrij Pestunov, vzápětí ji ale pohřbila nevyužitá přesilová hra 5 na 3. Konečný výsledek. Traktor Čeljabinsk 1 Red Star Kunlun 3.
     
    Statistiky: Střely: 66-53; Střely na bránu: 20-26; Cíle: 1-3; Faceoff: 32 – 23; Zablokované střely: 8-21; Hity: 10-9; Fauly: 1-5; Trestné minuty: 4-24.
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Francouz (TRK)
    Jiří Novotný (TRK) 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:28
    Tomáš Marcinko (KRS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:19
    Martin Bakoš (KRS) 0+0, 4 střela, čas na ledě 15:14 (17:26:18)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 52. Pestunov (Borodkin, Černikov) – 14. Viklund (Videll), 35. Jüe (Rau), 43. Fleury (Sallinen)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (43. Děmčenko) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov (C), Kolcov, A. Petrov, Klimontov, Mamajev – Szczechura, Roy, Šarov – Pestunov (A), Černikov, Jakuceňa – Gubarev, Novotný, Zinovjev – J. Petrov (A), Peňkovskij, Šolochov – Mošarov.
    Red Star Kunlun: Karhunen (Kuzmin) – Järvinen, Mäntylä, Bellemore, Jalasvaara (C), Taimi, Viklund – Videll, Rau (A), Collins – Ponikarovskij, Wärn (A), Marcinko – Sallinen, Enlund, Bakoš – Pereskokov, Fleury, Jüe – J. Alševskij.

    Rozhodčí: Alexandr Sojn, Andrei Rogachjov. Čároví: Jevgenij Litvinov, Alexandr Otmachov

    Diváci: 7100
    bahis siteleri