Boston – Chicago 0:1 (kon.) | Buffalo – Detroit 3:2 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 1:7 (kon.)
New Jersey – Montreal 1:3 (kon.) | Edmonton – Nashville 2:3 (0:2 po s.n.) | Vancouver – Florida 2:1 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 5:3 (kon.) | Columbus – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:3 (1:1, 1:0, 3:2)
St. Louis Blues
Sobota 21.01.2017, 21:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:43
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Utkání se nám dramatizuje. Jets hrají lehkovážně a nevyplácí se jim to. Kevin Shattenkirk si zkušeně počkal, až objede Pavelce natolik, aby měl před sebou odkrytou část branky a tu přesně trefil. Asistence: Alexander Steen, Jaden Schwartz.
     
    52:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis ještě vykřesalo jiskřičku naděje. Trouba neuhlídal PAULA STASTNEHO a ten střelou z pozice mezi kruhy, která mířila do do horního růžku, překonal Ondřeje Pavelce. Asistence: Jaden Schwartz.
     
    51:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Má slova teď ale popřel NIKOLAJ EHLERS! Ten totiž nádhernou tvrdou střelou trefil naprosto přesně levý horní růžek Copleyovy branky. Asistence: Nic Petan, Jacob Trouba.
     
    46:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Také MARK SCHEIFELE přidává svůj druhý gól v zápase. První střelu Trouby ještě Copley vyrazil. Pak se pokusil dorážet Ehlers, ale střela mu vůbec nesedla, a tak se dostal k puku nejproduktivnější hráč domácích Scheifele a ten už nezaváhal. Asistence: Nikolaj Ehlers, Jacob Trouba.
     
    42:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Wheeler našel pěknou přihrávkou na pravé straně volného BRIANA LITTLA a ten dokázal prostřelil přesunujícího se Copleyho. Pro Littla jeto dne už druhý přesilovkový gól a Jets navyšují vedení na 3:1. Asistence. Blake Wheeler, Mathieu Perreault.
     
    21:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se vracejí do vedení! Perreault vybojoval kotouč, v pádu přihrál Byfuglienovi, který ještě našel BLAKEA WHEELARA a ten střelou z předbrankového prostoru nedal Copleymu šanci. Asistence: Dustin Byfuglien, Mathieu Perreault.
     
    13:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Také Blues se prosazují z přesilové hry. Tarasenko dostal přihrávku na brankoviště, ale ještě vylepšil pozici pasem na KEVINA SCHATTENKIRKA a proti jeho střele už se Pavelec nedokázal přesunout. Asistence: Vladimir Tarasenko, Paul Stastny.
     
    07:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Střelu Byfugliena z levé strany od modré čáry velmi lehce tečoval BRIAN LITTLE a to stačilo, aby kotouč zamířil za záda Copleyho do sítě. Asistence: Dustin Byfuglien, Mark Scheifele.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 8. Little (Byfuglien, Scheifele), 22. Wheeler (Byfuglien, Perreault), 43. Little (Wheeler, Perreault), 47. Scheifele (Ehlers, Trouba), 52. Ehlers (Petan, Trouba) – 14. Shattenkirk (Tarasenko, Stastny), 53. Stastny (Schwartz), 54. Shattenkirk (Steen, Schwartz)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hellebuyck) – Byfuglien (A), Morrissey, Trouba, Enström, Postma, Stuart – Wheeler (C), Little, Perreault – Stafford, Scheifele (A), Ehlers – Armia, Lowry, Matthias – Thorburn, Petan, Copp.
    St. Louis Blues: Copley (C. Hutton) – Pietrangelo (C), Parayko, Bortuzzo, Shattenkirk, Gunnarsson, Edmundson – Steen, Stastny (A), Schwartz – Tarasenko (A), Berglund, Fabbri – Perron, Lehterä, Jaškin – Reaves, Brodziak, Upshall.

    Rozhodčí: Chris Schlenker, Gord Dwyer – Derek Amell, Tony Sericolo
    bahis siteleri