Benátky n/J – Most 3:2 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 2:0 (kon.) | Litoměřice – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
Kladno – Jihlava 5:2 (kon.) | Havířov – Třebíč 2:5 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 23.01.2017, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A tentokrát už Rytíři bez lítosti Duklu trestají v přesilovce. Po Klozově křižné přihrávce se z voleje dělovkou nad Škarkovo rameno prosadil zkušený František PTÁČEK. Asistence: Jan Kloz, Jiří Drtina.
     
    54:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A další branka. Kladenský zimák je ve varu. Ladislav Zikmund předložil kotouč na Petera JÁNSKÉHO, který si s pukem pohrál a po skvěle provedené kličce ho zasunul za Škarka. Asistence: Ladislav Zikmund, Jan Kloz.
     
    53:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná paráda. Neskutečné zrychlení nyní předvedl kladenský veterán Petr TON, který se protáhl okolo mantinelu až před Škarka a svižnou střelou zavěsil do horní části branky. Asistence: Patrik Machač, Petr Tenkrát.
     
    50:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Se samotným koncem přesilovky se Dukla přece jen dočkala. Lukáš ANDĚL ujel podél levého mantinelu a přesnou střelou na vzdálenější tyč vyrovnává stav utkání. Asistence: Richard Diviš, Filip Dundáček.
     
    23:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Učebnicová akce v podání Rytířů a stoprocentně zvládnutá individuální činnost od všech zúčastněných. Drtina vysunul Zikmunda, který v přečíslení dvou na jednoho počkal na najíždějícího Jiřího CETKOVSKÉHO, který kotouč bez rozpaků zavěsil do víka Škarkovy klece. Asistence: Ladislav Zikmund, Jiří Drtina.
     
    19:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Nenápadná akce jihlavského obránce Jiřího ŘÍHY, který prokázal, že od modré čáry mu to prostě pálí. Nyní rovnou z rychlého protiútoku svou dělovkou překvapil Hanuljaka. Asistence: Richard Diviš, Aleš Jergl.
     
    15:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kdo se bojí, nesmí do lesa. Jestli se David RŮŽIČKA bojí do lesa, to si nejsem jistý. Ale útočných výpadů se nebojí rozhodně. Nyní si z pozice obránce sjel mezi kruhy, odkud za Škarkova záda uklidil nezištnou přihrávku Machače. Asistence: Patrik Machač, Petr Tenkrát.
    Marken.cz

    Jaroslav Keimar

    Branky a nahrávky: 16. D. Růžička (Machač, Tenkrát), 24. Cetkovský (Zikmund, J. Drtina), 54. Ton (Machač, Tenkrát), 55. Jánský (Zikmund, J. Kloz), 58. Ptáček (J. Kloz, J. Drtina) – 20. Říha (Diviš, Jergl), 51. Anděl (Diviš, Dundáček)


    Rytíři Kladno: Hanuljak (Cikánek) – P. Hořava (A), J. Drtina, D. Růžička, Zelingr, Ptáček (A), Ulrych, Repe – Tůma, Burger (C), J. Kloz – Jánský, R. Přikryl, Strnad – Ton, Machač, Tenkrát – Gratton, Zikmund, Cetkovský.
    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Říha, Kajínek, Bilčík, Dundáček, Šidlík, Půža, Dobrovolný (C) – Důras, F. Seman (A), Jergl – Březina, Diviš, Anděl – Čachotský (A), Skořepa, Zeman – Szathmáry, Stoklasa, Jícha.

    Rozhodčí: Wagner – Kajínek, Bosák

    Diváci: 2010
    bahis siteleri