Boston – Detroit 4:3 (po pr.) | New Jersey – Los Angeles 1:3 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:2 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 0:3 (kon.) | Montreal – Calgary 5:1 (kon.) | Ottawa – Washington 3:0 (kon.)
Winnipeg – San Jose 3:4 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:5 (po pr.) | Chicago – Tampa 2:5 (kon.)
Dallas – Minnesota 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
New York Islanders
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
Columbus Blue Jackets
Středa 25.01.2017, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Columbus zkouší hrát bez gólmana.
    54:39 Cam ATKINSON - 4:2
     
    54:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Malá naděje pro hosty tu ještě je. CAM ATKINSON zachytil nepovedené vyhození domácích a střelou zápěstím z mezikruží prostřelil Greisse. Bez asistence.
     
    45:21
    Místo Bobrovského tak mezi tři tyče míří Korpisalo.
    45:21 Jason CHIMERA - 4:1
     
    45:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    JASON CHIMERA se prosazuje proti svému bývalému klubu. Ve středním pásmu se ujal volného kotouče. Podobně jako v první minutě třetí třetiny Nelson najel v rychlosti do pásma a střelou zápěstím, tentokrát k tyči, překonal Bobrovského, čímž ho vyhnal z branky. Bez asistence.
    40:35 Brock NELSON - 3:1
     
    40:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    BROCK NELSON dostal parádní přihrávku přes celou šíři středního pásma a v rychlosti přejel modrou čáru, aby poté z hranice kruhu střelou zápěstím zamířil milimetrově pod břevno a mimo lapačku Bobrovského. Asistence: Nick Leddy, Adam Pelech.
     
    36:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jenomže ihned po buly už ruský gólman inkasuje. Od modré čáry pálil de Haan, jehož pokus se k Bobrovskému ani nedostal, ale před brankou stál NIKOLAJ KULJOMIN, který bez problémů dostal puk za dezorientovaného Rusa. Asistence: Calvin de Haan, John Tavares.
    36:29 Nikolaj KULJOMIN - 2:1
    22:21 Nikolaj KULJOMIN - 1:1
     
    22:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácím se daří srovnat. Bailey si počkal až se mu objeví NIKOLAJ KULJOMIN, od jehož brusle se na hranici brankoviště odrazil kotouč za Bobrovského záda. Asistence: Josh Bailey.
     
    15:58
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Dalton Prout – 2 min., hákování).
    08:55 Nick FOLIGNO - 0:1
     
    08:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    A nakonec je z toho přeci jen vedoucí gól. Murray napřáhl od mantinelu a trefil clonícího NICKA FOLIGNA před brankou, on něhož se kotouč odrazil za brankovou čáru. Greiss se sice po kotouči natahoval, ale marně. Asistence: Ryan Murray, Alexander Wennberg.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 23. N. Kuljomin (Jo. Bailey), 37. N. Kuljomin (de Haan, Tavares), 41. B. Nelson (Leddy, Pelech), 46. Chimera – 9. N. Foligno (R. Murray, Wennberg), 55. Atkinson


    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Pelech, Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Jo. Bailey, Tavares (C), Ladd (A) – Gionta, R. Strome, B. Nelson – Clutterbuck (A), Cizikas, N. Kuljomin – Chimera, Quine, Prince.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (46. Korpisalo) – S. Jones, Werenski, Prout, J. Johnson, Harrington, R. Murray – N. Foligno (C), Wennberg, Saad – J. Anderson, Dubinsky (A), Jenner (A) – Atkinson, W. Karlsson, Hartnell – Gagner, Sedlák, Calvert.

    Rozhodčí: Joannette, Meier
    bahis siteleri