Boston – Detroit 4:3 (po pr.) | New Jersey – Los Angeles 1:3 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:2 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 0:3 (kon.) | Montreal – Calgary 5:1 (kon.) | Ottawa – Washington 3:0 (kon.)
Winnipeg – San Jose 3:4 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:5 (po pr.) | Chicago – Tampa 2:5 (kon.)
Dallas – Minnesota 2:3 (2:3 po s.n.)
po prodl.
Nashville Predators
4:5 (1:0, 1:2, 2:2 - 0:1)
Buffalo Sabres
Středa 25.01.2017, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville (kapacita 17113 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:35 Jack EICHEL - 4:5
     
    62:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté berou z dnešního zápasu dva body, v prodloužení o tom rozhoduje fantastickou individuální akcí JACK EICHEL! Mladý útočník Sabres rozjel sám celou akci, v útočném pásmu se z levé strany stáhl do prostoru mezi kruhy, odkud vypálil nechytatelnou a přesnou ránu! Asistence: Taylor Fedun a Robin Lehner.
    58:55 Kyle OKPOSO - 4:4
     
    58:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo dokázalo vyrovnat! Domácí sice vyhráli vhazování, Subban ovšem za brankou přišel v souboji se Samem Reinhartem o kotouč, mladý hostující útočník puk rychle nasměroval před branku, kde se prosadil důrazný KYLE OKPOSO! Asistence: Sam Reinhart.
    54:10 Brian GIONTA - 4:3
     
    54:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Závěr zápasu bude ještě hodně dramatický, Buffalo snižuje na rozdíl jedné branky! Z nepříliš zajímavé situace dokázali hosté vytěžit maximum. Moulson vybojoval puk u zadního mantinelu, Zemgus Girgensons pak parádní přihrávkou našel před prázdnou brankou volného BRIANA GIONTU a hostující kapitán dílo dokonal! Asistence: Zemgus Girgensons a Matt Moulson.
    50:17 James NEAL - 4:2
     
    50:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nádherná branka domácích, kteří se výrazně přibližují výhře! Rychlý brejk táhl po dlouho Calle Järnkrok, který se zastavil na levém kruhu a čekal na ideální možnost na přihrávku. Následně naservíroval parádní přihrávku na JAMESE NEALA, který z mezikruží propálil Lehnera! Asistence: Calle Järnkrok a Mike Ribeiro.
    45:08 Viktor ARVIDSSON - 3:2
     
    45:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácím se přesilová hra podařilo velmi rychle využít! Ryan Johansen si vyměnil kotouč s Jamesem Nealem, poté rychlou přihrávkou předal puk k pravé tyči VIKTORU ARVIDSSONOVI, kterému se nadvakrát podařilo překonat Lehnera! Asistence: Ryan Johansen a James Neal.
    39:42 Jack EICHEL - 2:2
     
    39:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté si v závěru druhého dějství vytvořili slušný tlak v útočném pásmu, který končí vyrovnáním! Zach Bogosian nezazmatkoval na modré čáře, předložil puk lépe postavenému Codymu Fransonovi, jehož ránu dokázal Saros vyrazit jen k volnému JACKU EICHELOVI, který dorážel do odkryté branky! Asistence: Cody Franson a Zach Bogosian.
    37:28 Cody MCLEOD - 2:1
     
    37:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! CODY McLEOD dostal více prostoru za Lehnerovou brankou, kotouč se pokusil natlačit do brankoviště a ten si šťastně před beton hostujícího brankáře našel cestu za brankovou čáru! Asistence: Yannick Weber.
    32:12 Zemgus GIRGENSONS - 1:1
     
    32:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté nyní předvedli názornou ukázku, jak málo stačí ke vstřelení gólu! Brian Gionta předal puk na modrou čáru Codymu Fransonovi, jehož slabé nahození Saros vyrazil pouze před sebe a u dorážky byl jako první ZEMGUS GIRGENSONS! Asistence: Evander Kane a Cody Franson.
    08:43 Filip FORSBERG - 1:0
     
    08:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vrcholem neúspěšné přesilové hry hostů je inkasovaná branka ve vlastní sítí! Predators se vyřítili do přečíslení i při vlastním oslabení. Calle Järnkrok vyřešil situaci dvou na jednoho ideálně a FILIP FORSBERG svižnou střelou potvrdil svou formu v posledních zápasech! Asistence: Calle Järnkrok a Matt Irwin.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 9. Forsberg (Järnkrok, Irwin), 38. McLeod (Y. Weber), 46. Arvidsson (Johansen, Neal), 51. Neal (Järnkrok, Ribeiro) – 33. Girgensons (E. Kane, Franson), 40. Eichel (Franson, Bogosian), 55. B. Gionta (Girgensons, Moulson), 59. Okposo (Reinhart), 63. Eichel (Fedun, Lehner)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Ellis, Bitetto, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – C. Wilson, Fisher (C), C. Smith – Järnkrok, Ribeiro, Neal (A) – McLeod, Sissons, Watson.
    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – D. Kulikov, Ristolainen, Bogosian, Franson, Falk, Fedun – Ennis, R. O'Reilly (A), Okposo – M. Foligno, Eichel, Reinhart – E. Kane, Girgensons, B. Gionta (C) – Deslauriers, C. O'Reilly, Moulson.

    Rozhodčí: St. Laurent, O'Halloran – Gibbs, Pancich

    Diváci: 17113 (vyprodáno)
    bahis siteleri