Vsetín – Opava 6:2 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 2:3 (kon.) | Šumperk – Val. Meziříčí 10:2 (kon.)
Mor. Budějovice – David Servis 10:3 (kon.) | Žďár n/S – Písek 7:2 (kon.) | Nymburk – Pelhřimov 4:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:3 (kon.) | Tábor – Kolín 2:1 (po pr.) | Řisuty – Bílina 5:1 (kon.)
Trutnov – Klášterec nO 2:1 (2:0 po s.n.) | Jablonec n/N – Sokolov 5:2 (kon.) | Kobra – Děčín 7:0 (kon.)
Klatovy – Vrchlabí 5:6 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (2:0, 0:1, 4:1)
HK Opava
Středa 25.01.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:35
    Opava právě vstřelila branku!
    ALEŠ KILNAR trefil nepokryté místo nad Hromadovým pravým ramenem. Hromada si sice ještě myslel, že kotouč drží, ten se ale dostal až za brankovou čáru. Asistence Petr Wolf a Patrik Mosler.
     
    50:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Adam Hořanský objel bránu a nahrál připravenému VLADIMÍRU LUKOVI, který byl připravený na pravém kruhu, odkud propálil Urbische mezi betony. Asistence Adam Hořanský.
     
    46:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Úplně stejná situace jako v předešlé situaci. ADAM HOŘANSKÝ byl na pravém kruhu, kam dostal přihrávku a kotouč poslal do prázdné brány. Asistence Vladimír Luka a Radim Kucharczyk.
     
    45:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ FINSTERLE vystřelil z levého kruhu a hostující gólman si k brance ještě dopomohl bruslí. Asistence Dominik Pokorný a David Vítek.
     
    45:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lukáš Finsterle vyslal kotouč z levého kruhu přímo na hokejku připraveného DAVIDA VÍTKA, který pouze usměrnil kotouč mezi betony. Asistence Lukáš Finsterle.
     
    39:07
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava snižuje! PATRIK MOSLER využívá přesilovkovou hru. Z vrcholu levého kruhu prostřelil Hromadu, který byl úplně mimo bránu. Asistence Jiří Šindelář a Petr Wolf.
     
    15:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Čuřík nahrál z levého rohu PAVLU MOJŽÍŠOVI, který střelou od modré poslal kotouč do levého horního rohu hostující brány. Asistence Jakub Čuřík.
     
    09:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VLADIMÍR LUKA dostal nahrávku na levý kruh odkud prostřelil přemisťujícího se Waneckého. Kotouč letěl do horní části brány. Asistence Richard Kobylík a Radim Kucharczyk.

    Kristýna Zigmundová

    Branky a nahrávky: 10. Luka (Kobylík, Kucharczyk), 16. Mojžíš (Čuřík), 46. Vítek D. (Finsterle), 46. Finsterle (Pokorný, Vítek D.), 47. Hořanský (Luka, Kucharczyk), 51. Luka (Hořanský) – 40. Mosler (Šindelář, Wolf), 56. Kilnar (Wolf, Mosler)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Šurý) – Jeník, Janáček, Kobylík, Stuchlík, Mojžíš, Hryciow – Pokorný, Šilhavý, Čech, Vávra, Zúbek, Kolařík, Kajaba, Hrazdira, Finsterle, Čuřík, Vítek D., Luka, Hořanský, Kucharczyk.
    HK Opava: Wanecki (od 47. minuty Urbisch) – Galvas, Černý T., Slavík, Holík, Mosler, Šindelář, Tuma – Wolf, Polok, Selingr, Kilnar, Chalupa, Vítek J., Svoboda, Pavelek, Černý L., Fedor, Rousek, Sysala.

    Rozhodčí: Vaněk – Bubela, Zedník
    bahis siteleri