Detroit – Toronto 0:4 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 0:2 (kon.) | Colorado – Vancouver 2:3 (kon.)
Anaheim – Edmonton 0:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 26.01.2017, 01:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Martin Marinčin na levém křídle napřáhl od modré čáry ke krásné táhlé střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Petr Mrázek ji ale levým betonem vykopl!
     
    53:48
    Andreas Athanasiou se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže i on si vylámal zuby na Frederikovi Andersenovi, který chytá výtečně a jeho pokus hrudí vyrazil mimo!
    52:09 Helm nedokázal samostatný únik dotáhnout do konce a Frederik Andersen fantastickým zákrokem udržel čisté konto!
     
    52:09
    Darren Helm se řítil po nádherné dlouhé kolmé přihrávce Mikea Greena z obranného pásma do samostatného úniku, jenže v blízkosti levé tyče ztroskotal na pravém betonu ležícího Frederika Andersena!
    48:14 Nikita SOŠNIKOV - 0:4
     
    48:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    NIKITA SOŠNIKOV po krásné přihrávce brankáře Frederika Andersena na pravém křídle napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou Petra Mrázka zamířila pod horní tyč. Red Wings jsou na kolenou a v Joe Louis Areně prohrávají s Leafs již 4:0! Asistence: Frederik Andersen.
     
    45:46
    Red Wings se v oslabení řítili do nebezpečného přečíslení dva na jednoho, které zakončoval v těsné blízkosti brány Luke Glendening, puk se ale od jeho hole odrazil vedle předního pravého horního rohu brány!
     
    45:02
    Anthony Mantha dostal dvě minuty za hru vysokou holí a Toronto má po vstřelení třetího gólu k dispozici druhou přesilovou hru. První hosté využít nedokázali.
    44:19 James van Riemsdyk - 0:3
     
    44:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK po krásném vyjetí zpoza brány vystřelil v blízkosti levé tyče bekhendem, a přestože Petr Mrázek dokázal zasáhnout levým ramenem, puk se přes něj snesl do vzdálenějšího pravého rohu brány. Maple Leafs vedou 3:0! Asistence: Nikita Zajcev a Martin Marinčin.
     
    44:03
    William Nylander z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval Nazem Kadri, Petr Mrázek byl ale připraven a puk ukryl ve svém náručí!
     
    43:22
    Anthony Mantha nabral na pravém křídle obrovskou rychlost, jenže se vzápětí ocitl příliš blízko brány a Frederika Andersena mezi betony překonat nedokázal!
     
    42:16
    Thomas Vanek se na levém křídle ocitl ze střeleckého úhlu a zpětnou přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování Andrease Athanasioua, který bez přípravy mířil po ledě ke vzdálenější pravé tyči, Frederik Andersen ale jeho pokus fantasticky vykopl levým betonem!
     
    41:15
    Jonathan Ericsson vystřelil do modré čáry, Frederik Andersen měl ale dobrý výhled a vyrážečkou puk vyrazil!
    38:11 Andersen skvěle zasáhl proti dvakrát tečované střele!
     
    38:11
    Mike Green na pravém křídle od modré čáry táhlou střelou zápěstím nahodil puk před bránu, který byl dvakrát tečovaný a od hole Thomase Vaneka se odrážel k pravé tyči, Frederik Andersen ho ale dokázal lapačkou fantasticky zastavit! Brankář Toronta vzápětí puk na chvíli ztratil, vleže ale Red Wings k dorážce nepustil.
    35:35 Roman POLÁK - 0:2
     
    35:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    ROMAN POLÁK na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila vedle přední pravé tyče, Jonathan Ericsson ji ale nešťastnou tečí poslal nad levým betonem Petra Mrázka do brány! Český obránce dnes nastoupil k 600. utkání NHL a oslavil ho gólem. Obrovská gratulace! Asistence: Matt Hunwick a Nazem Kadri.
     
    34:33
    Jake Gardiner mířil z vrcholu mezikruží pěknou střelou mezi betony Petra Mrázka, český brankář je ale včas sevřel a připsal si další pěkný zákrok!
    33:48 Petr Mrázek maskou vyrazil střelu Jake Gardinera!
     
    33:48
    Connor Brown na pravém křídle krásně vypálil z úhlu zápěstím a jeho střela mířila do bližšího horního rohu brány, Petr Mrázek ji ale výborně maskou vyrazil!
    33:21 Martt Martin čistým hitem dohrál Nicka Jensena.
     
    33:21
    Matt Martin v pravém rohu útočného pásma tvrdě narazil na mantinel Nicka Jensena, který do hrazení nepříjemně narazil pravým kolenem a s bolestí odjel na střídačku.
     
    32:32
    Riley Sheahan a Tomáš Jurčo se v blízkosti levé tyče ocitli ve velké šanci, oba ale ztroskotali na Frederikovi Andersenovi, který jejich střely vyrazil mimo tři tyče!
     
    30:16
    Brankář Frederik Andersen fantastickou diagonální přihrávkou našel na levém křídle rozjetého Austona Matthewse, který od mantinelu nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval čepelí hole Zach Hyman! Kotouč vzápětí nad levým betonem Petra Mrázka mířil ke vzdálenější pravé tyči, český brankář ale skvěle zasáhl lapačkou a podržel svůj tým!
     
    27:19
    Leo Komarov prudkou ránou z levého kruhu pro vhazování mířil v oslabení mezi betony Petra Mrázka, český brankář šel ale rychle do kolen a jeho nebezpečný pokus vyrazil! Detroit hraje v početní převaze špatně.
     
    26:13
    Tomáš Tatar si hledal prostor v blízkosti pravé tyče a Martin Marinčin byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Red Wings mají k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první využít nedokázali.
     
    22:00
    Vzápětí to v blízkosti pravé tyče zkoušel z ostrého úhlu Zach Hyman, Petr Mrázek ale jeho pokus vyrazil pravým betonem!
     
    21:52
    Auston Matthews se skvěle zorientoval před bránou a krásně vypálil z otočkou, Petr Mrázek ale dokázal jeho pokus zastavit, když puk sevřel mezi levou rukou a tělem!
    21:10 Fantastický obranný zákrok v podání Nazema Kadriho.
     
    21:10
    Andreas Athanasiou na pravém křídle vyrazil do nebezpečného přečíslení dva na jednoho a krásnou bekhendovou přihrávkou přenesl hru doleva na Franse Nielsena, který už si rovnal puk na střelu, Nazem Kadri mu ale vleže nataženou holí puk dokázal vypíchnout!
     
    19:48
    Mitchell Marner byl v blízkosti pravé tyče zahákován Justinem Abdelkaderem, který dostal dvě minuty za hákování a také Maple Leafs si zahrají přesilovou hru.
    16:18 Nádherný pas Zetterberga a Manthova střela do tyče!
     
    16:18
    Anthony Mantha napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila nad vyrážečkou Frederika Andersena do brány, nakonec se ale od bližší levé tyče odrazila zpět do hry! Red Wings nyní byli hodně blízko vyrovnání. Fantastickou přihrávkou o mantinel z obranného pásma se prezentoval Henrik Zetterberg.
     
    15:12
    Frans Nielsen předvedl na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování krásnou stahovačku, po které přišla táhlá střela přes jednoho z hráčů Toronta zápěstím, kterou Frederik Andersen vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!
     
    14:20
    Maple Leafs na opačné ledové plochy zkoušeli štěstí střelou od mantinelu, která mířila ke vzdálenější levé tyči, český brankář Petr Mrázek ji ale pravým betonem vyrazil mimo!
     
    11:13
    Martin Marinčin byl podražen Williamem Nylanderem, který dostal dvě minuty za podražení.
     
    10:55
    William Nylander se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, jeho následná diagonální střela ale po ledě zamířila vedle vzdálenější levé tyče!
     
    10:00
    Nikita Sošnikov na levém křídle napřáhl na vrcholu kruhu pro vhazování bez přípravy ke tvrdé ráně s příklepem, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Petr Mrázek ji ale skvěle vyrazil levým ramenem!
     
    06:46
    Mike Green na pravém křídle napřáhl od modré čáry k pěkné střele, která mířila mezi betony Frederika Andersena, brankář Toronta šel ale rychle do kolen a jeho pokus betony vyrazil!
    05:30 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    05:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs zasypali bránu Detroitu sprchou střel, z nichž většina neprošla na bránu, v blízkosti pravé tyče se ale dostal k odraženému puku AUSTON MATTHEWS a nádherným bekhendem vymetl bližší pravý horní roh brány. Maple Leafs vedou v Joe Louis Areně 1:0!
     
    04:21
    Andreas Athanasiou si srovnal puk na hůl a z levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    00:47
    Nazem Kadri se ocitl v pravém kruhu pro vhazování v první slibné šanci, jeho jedovatá rána s příklepem ale zamířila těsně vedle přední pravé tyče a Petr Mrázek zasahovat nemusel!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Matthews, 36. R. Polák (Hunwick, Kadri), 45. J. van Riemsdyk (N. Zajcev, Marinčin), 49. Sošnikov (Andersen)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – DeKeyser, Green, Ericsson, Ouellet, Kronwall (A), Jensen – Nyquist, Zetterberg (C), Tatar – Jurčo, Nielsen, Vanek – Mantha, Sheahan, Athanasiou – Abdelkader (A), Helm, Glendening. Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Marinčin, N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov (A), Kadri, W. Nylander – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, F. Gauthier, Sošnikov. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Pierre Lambert, Gord Dwyer. Čároví: Scott Driscoll, Mark Shewchyk

    Diváci: 20027
    bahis siteleri