Detroit – Toronto 0:4 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 0:2 (kon.) | Colorado – Vancouver 2:3 (kon.)
Anaheim – Edmonton 0:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 26.01.2017, 03:30 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:31
    Gabriel Landeskog v čisté šanci přerazil nebo vyrazil hokejku Sutterovi, který tak nemohl zakončit, poté ho ještě jednou sekl do boku a dostává za to dvouminutový trest.
     
    58:33
    Calvin Pickard odbruslil na střídačku, branka Lavin prázdná, domácí to zkouší v šesti.
     
    52:56
    Oddechový čas pro hosty.
    51:46 Sven BÄRTSCHI - 2:3
     
    51:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Krásná a rychlá evropská akce, Daniel našel bratra Henrika, ten si všiml před brankou Colorada volného SVENA BÄRTSCHIHO, jemuž poslal přesnou přihrávku a střelci prvního dnešního gólu v podstatě stačilo jen nastavil hůl. Asistence: Henrik Sedin a Daniel Sedin.
     
    50:44
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Gabriel Landeskog – 2 min., sekání).
     
    47:54
    A domácí si zahrají přesilovou hru, Biega povalil Pickarda v jeho brankovišti a jsou to dvě minuty.
    46:18 Matt NIETO - 2:2
     
    46:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Landeskog na pravé straně připravil puk pro z druhé vlny najíždějícího MATTA NIETA, který se poté dostal do blízkosti Markströma, jehož překonal přesně umístěnou střelou. Asistence: Gabriel Landeskog a Matt Duchene.
     
    38:33
    První vyloučení v zápase, na trestnou lavici zamíří Loui Eriksson za zahákování Francoise Beauchemina.
    36:28 Mikko RANTANEN - 1:2
     
    36:28
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném vhazování pálí od modré Nikita Zadorov, puk prošel Markströmovi za záda, mezi betony a toho využil pohotový MIKKO RANTANEN, který doklepl puk do branky. Asistence: Nikita Zadorov a Nathan MacKinnon.
     
    29:08
    A je tu další výtečný zákrok domácího gólmana, který levým betonem, v podstatě při přesunu ze strany na stranu, vyrazil střelu Michaela Chaputa.
     
    28:35
    Ale nyní se Calvin Pickard blýskl zákrokem proti střele Nikity Trjamkina, kdy snad koncem hole vyrazil puk, mířící do branky!
    27:04 Markus GRANLUND - 0:2
     
    27:04
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hrubá chyba domácích v rozehrávce, kde obránce ztratil puk za vlastní brankou, v souboji s MARKUSEM GRANLUNDEM, který poté šikovně zasunul puk do branky Colorada, kolem levého betonu Pickarda. Bez asistence.
     
    25:15
    Ale do brejku se dostal Nathan MacKinnon, který se z pravé strany natlačil před Jacoba Markströma, ten ale zůstal ledově klidný a puk vyrazil.
    06:55 Sven BÄRTSCHI - 0:1
     
    06:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BÄRTSCHI si sjel z levé strany před branku, kde se dostal k odraženému puku a poslal ho parádně pod víko. Asistence: Bo Horvat a Luca Sbisa.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 37. Rantanen (Zadorov, MacKinnon), 47. Nieto (Landeskog, Duchene) – 7. Bärtschi (Horvat, Sbisa), 28. M. Granlund, 52. Bärtschi (H. Sedin, D. Sedin)


    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin) – Beauchemin, Goloubef, Ťutin, Zadorov, Wiercioch, Gelinas – Rantanen, MacKinnon, Grigorenko – Landeskog, Duchene, Nieto – Comeau, Söderberg, Martinsen – Colborne, J. Mitchell, Iginla.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, Trjamkin, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Eriksson – Bärtschi, Horvat, Burrows – M. Granlund, B. Sutter, Megna – B. Gaunce, Chaput, Skille.

    Rozhodčí: Mcisaac, Luxmore – Wheler, Murchison

    Diváci: 12 819
    bahis siteleri