Liberec – Jihlava 4:7 (kon.) | HC Plzeň – Mountfield HK 6:1 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:7 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 26.01.2017, 17:30 • SD ARÉNA, Chomutov • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hajič předložil kotouč lépe postavenému MARTINU TŮMOVI, jenž na zadní tyči neměl problém poslat puk do odkryté části branky. Asistence: Tomáš Hajič.
     
    38:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští ujeli do protiútoku tří proti dvěma domácím. Střelu JIŘÍHO HORÁKA brankář Pavlát vyrazil, jenže pouze na hůl ZDEŇKA VÉBRA, který opět srovnává stav zápasu. Asistence: Jiří Horák a Karel Schmidmayer.
     
    35:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    FRANTIŠEK WÁGNER se v mezikruží zbavil protihráče efektivní kličkou a pohotovou střelou vrací Pirátům jednobrankové vedení. Asistence: Vojtěch Krejčiřík a Tamász Részegh.
     
    32:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jícha předložil puk JANU CHMELAŘOVI, který vystřelil. První střela litvínovského útočníka byla zblokována a puk se odrazil přímo na hůl střílejícího, který svou druhou střelou srovnává stav zápasu na 1:1. Asistence: Josef Jícha.
     
    23:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští bleskově početní výhodu využívají. Havlíka překonává ONDŘEJ BUCHTELA, který střelou z levého kruhu uklidil puk do litvínovské branky. Asistence: František Wágner a Daniel Novák.

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 24. Buchtela (Wágner, Novák), 36. Wágner (Krejčiřík, Részegh), 53. Tůma (Hajič) – 33. Chmelař (Jícha), 39. Vébr (Horák, Schmidmayer)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Buchtela, Hlaváček, Kopic, Novák, Lidák "C", Smutný, Hajič – Lauko, Polák, Palička, Krejčiřík, Részegh, Tůma, Rindoš "A", Svoboda, Šilar, Wágner, Adámek "A".
    HC Litvínov: Havlík (Kožnar) – Urbánek, Machač, Franc "A", Havlík, Březák "C", Brzek, Brejžek, Dvořák – Schmidmayer, Vébr, Bárdoš, Fencl, Pecka, Chmelař, Horák, Jícha, Dufek.

    Rozhodčí: Battěk – Doležal, Klouček
    bahis siteleri