Chabarovsk – Záhřeb 4:2 (kon.) | Kunlun – HC Slovan 2:0 (kon.) | Minsk – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.)
Jokerit – Jekatěrinburg 2:6 (kon.) | Riga – Barys 2:3 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 26.01.2017, 12:30 • LeSports Center, Peking • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Na konci zápasu si ještě hosté zahrají přesilovou hru, Kunlun je znovu poslán do oslabení za příliš mnoho hráčů na ledě, dnes už potřetí.
     
    59:28
    Ještě na konci zápasu chtěl, už v šesti lidech, ze zápasu drama udělat Chipchura, jeho tvrdý pokus ale i přes změt těl dokázal vyrazit Karhunen!
    57:23 Alexej PONIKAROVSKIJ - 2:0
     
    57:23
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A vypadá to, že je hotovo, protože domácí celek vede už o dvě branky! Útok táhl po levé straně Marcinko, který na konci celé akce dal pod sebe na ALEXEJE PONIKAROVSKÉHO, jenž tvrdou ranou z první do protipohybu Barryho Brusta zvýšil náskok svého celku. Asistence: Tomáš Marcinko a Brett Bellemore.
     
    47:08
    Hosté sice stále drží puk, tato optická převaha jim ale k ničemu není – do další šance se totiž dostal na druhé straně Fleury, který odražený puk poslal pohotovou střelou do tyče Brustovy brány!
     
    43:12
    Slovenský tým si ale zahraje přesilovku, na trestnou lavici je poslán Zach Jüe, který svého soupeře zastavil pouze nedovoleným bráněním.
     
    34:55
    Tentokrát bude vyloučen domácí hráč a hra je teď hodně přerušována – přesilovku svým nedovoleným bráněním nabídl soupeři Max Wärn.
     
    31:16
    A Slovan sráží další vyloučení, tentokrát na trestnou míří po poměrně jasném sekání Nick Plastino, který svůj tým tak oslabí na další dvě minuty.
     
    28:56
    Je tu vyloučení proti Slovanu a i když se Miloš Říha hodně vzteká, nic na tom nezmění – na trestnou lavici míří Vopelka, který je vyloučen za příliš mnoho hráčů Slovanu na ledě. Jde tedy o trest pro hráčskou lavici.
     
    24:34
    Hraje se zatím vyrovnaný hokej bez přerušení a teď se do šance dostal domácí celek – ten se natlačit před Brusta ve velkém počtu, nakonec ale z té mlýnice puk za jeho záda nedotlačil!
    17:27 Sean COLLINS - 1:0
     
    17:27
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Po střele Mäntyly od modré sice Brust zasáhl, před jeho brankou ale vznikla obrovská mela a z té dává Kunlun branku. Nejrychleji se zorientoval SEAN COLLINS, který dokázal z velké blízkosti propasírovat puk za záda kanadského gólmana! Asistence: Tuukka Mäntylä a Joonas Järvinen.
     
    16:45
    A pozor, to je velká komplikace pro Slovan, který bude hrát ve třech lidech! Na trestnou lavici za podražení míří i Cheechoo, který si ale bude pouze odpykávat trest Barryho Brusta, jenž se snažil vypíchnout puk, trefil ale pouze protihráče.
     
    16:27
    Je tu první oslabení pro Slovan – to si hosté zahrají po držení Andreje Šťastného, který je tak vyloučen na dvě minuty.
     
    11:37
    Tak to snad není možné, během krátké doby domácí podruhé hráli v šesti a budou tak hrát další oslabení – to si tentokrát odsedí Pereskokov.
     
    09:39
    Do dobré šance se nejprve dostal Skalický, jeho střelu Karhunen vyrazil za branku a následně byl ve výtečné pozici Lušňák – ovšem ani ten nedokázal z velké blízkosti domácího gólmana překonat.
     
    06:37
    Ale pozor, je tu první vyloučení – Kunlun hrál v šesti lidech, sudí si toho všimli a čínský tým si tak zahraje oslabení.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 18. Collins (Mäntylä, Järvinen), 58. Ponikarovskij (Marcinko, Bellemore)


    Red Star Kunlun: Karhunen (An. Makarov) – Mäntylä, Järvinen, Jalasvaara (C), Bellemore, Viklund, Jing – Rau (A), Collins, Videll – Ponikarovskij, Marcinko, Wärn – Bakoš (A), Sallinen, Jüe – J. Alševskij, Pereskokov, Fleury – Lahti.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić – Cheechoo, Taffe (A), M. Hlinka – Chipchura, Jeglič, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Petráš, Šiška, Vopelka – Pätoprstý.

    Rozhodčí: Fraňo, Kislov – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri