Pardubice – HC Plzeň 4:3 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 6:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 26.01.2017, 18:00 • MINI WERK ARENA • Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    57:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta a rozdíl mezi oběma týmy již činí tři góly. Po přihrávce Kamila Klocka stál sám před brankou MICHAL KVASNICA a z dorážky se tento hráč nemýlil. Asistence: Kamil Klocek, Dan Przybyla.
     
    56:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí mladíci pokračují v sympatickém výkonu a ujímají se dvoubrankového vedení. Adam Raška naservíroval puk JONÁŠI PETERKOVI a jeho rána zamířila přesně do poloodkryté klece. Asistence: Adam Raška.
     
    44:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav ale v tréninkové haly nevydržel ani třicet sekund. Po nahození Jana Kaluse se k dorážce dostal DAN PRZYBYLA a nemýlil se. Asistence: Jan Kalus, David Homola.
     
    44:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor ale nakonec přesilovou hru přece jen využívá a potřetí v dnešním utkání je srovnáno. MATĚJ TOMAN se dostal k dorážce vlastní střely a usměrnil puk do sítě. Asistence: Semen Mirochnikov.
     
    39:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krátce před koncem druhé části se Oceláři dostávají do vedení. Jan Kalus nabil na modrou čáru DANU PRZYBYLOVI a dělovku z hole domácího útočníka zastavuje až síť za zády gólmana. Asistence: Jan Kalus.
     
    28:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Početní výhoda je bleskově proměněna. JAN KALUS se u mantinelu zbavil protihráče, najel si na střed a přesnou ranou nedal Svobodovi téměř žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Filip Krzak.
     
    26:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď už se ovšem hráči Motoru radují. Po vyhraném buly v útočném pásmu doputoval puk k DOMINIKU KAISLEROVI a jeho střela prošla až do sítě. Asistence: Jiří Egert, Patrik Škola.
     
    04:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté ale rychle srovnávají skóre. V útočném pásmu se ke kotouči dostal MATĚJ TOMAN a po jeho střele končí puk v síti. Bez asistence.
     
    02:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    A vedení se ujímají Oceláři! Třinečtí mladíci ustáli počáteční tlak Motoru, Michal Kvasnica dostal puk do brankoviště a za záda Svobody jej dopravil FILIP KRZAK. Asistence: Michal Kvasnica.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 3. Krzak (Kvasnica), 29. Kalus (Krzak), 40. Przybyla (Kalus), 45. Przybyla (Kalus), 57. Peterek (Raška), 58. Kvasnica (Klocek, Przybyla) – 5. Toman, 27. Kaisler (Egert, Škola), 45. Toman (Mirochnikov)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kučera) – S. Radzienciak, Krzak, J. Adámek, Michálek, Homola – Havránek, Mikler, Klocek, Przybyla, Kvasnica, Peterek, Raška, Kalus
    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Ovsjannikov) – Doktor, Rákosník, Dosek, Dudáček, Škola, Šafář, Mirochnikov – Beránek, Slávik, Kouba, Houdek, Řezáč, Egert, Toman, Prášek, Holý, Masopust, Kašper, Kaisler

    Rozhodčí: Krenželok – Ševčík
    bahis siteleri