Znojmo – Salzburg 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (2:0, 0:3, 1:0 - 0:1)
EC Red Bull Salzburg
Čtvrtek 26.01.2017, 17:45 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 30. kolo
Partner:
     
    62:09
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Hostům zahrála do karet přesilová hra a po souvislém tlaku před domácí klecí skórují. Autorem vítězné branky je MICHAIL SOKOLOV.
    Asistence: Fabian Nussbaumer, Samuel Witting.
     
    55:33
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Domácí využívají přesilovou hru zásluhou PATRIKA BULÍNA, jenž ve správný okamžik byl na správném místě. Znojemský útočník byl namáčknutý těšně u pravé tyčky a jako první se ve shluku hráčů zorientoval. Puk pak pohotově dorazil za ležícího Mochera do odkryté sítě.
    Asistence: Jonáš Růžička, Michal Kruckovyč.
     
    31:50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Rakušané jdou do vedení. NICO FELDNER obdržel pěknou přihrávku a před ním se objevila z poloviny odkrytá brána. Neměl tak sebemenší potíže poslat puk rovnou do sítě. Domácí brankář si totiž hlídal prostor u pravé tyčky a nestihl se v osudný okamžik včas přesunout.
    Asistence: Samuel Witting, Aljaz Predan.
     
    27:07
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Witting poslal přihrávku zpoza brány na ALJAZE PREDANA, který z ostrého úhlu prudkou střelou překvapil domácího brankáře.
    Asistence: Samuel Witting.
     
    25:45
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují. Galassiti si udržel puk po souboji v rohu kluziště, vybruslil si do pravého kruhu a odtud poslal přihrávku na ELIASE WALLENTU. Druhý jmenovaný pak z mezikruží zamířil přesně do volného prostoru mezi Geržovou lapačkou a levou tyčkou.
    Asistence: David Galassiti, Daniel Vojta.
     
    19:06
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí si před odchodem do kabin svůj náskok udělali ještě pohodlnější. VLADIMÍR OŠČÁDAL obdržel krásnou přihrávku do mezikruží, odkud poslal puk za brankovou čáru střelou, jenž proletěla kolem lapačky hostujícího brankáře.
    Asistence: David Janás.
     
    18:11
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání! Domácí se po vhazování v útočném pásmu ujali puku a ihned se zaměřili na Mochera. První střelu z hole Jiřího Kuntoše od modré čáry hostující brankář dokázal vyrazit, následná dorážka JANA JAMBORA už ale byla nad jeho síly. Autor první znojemské branky poslal puk do sítě střelou mířenou k pravé tyčce.
    Asistence: Jiří Kuntoš, Martin Kosnar.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 19. Jambor (Kuntoš, Kosnar), 20. Oščádal (Janás), 56. Bulín P. (Růžička, Kruckovyč) – 26. Wallenta (Galassiti, Vojta), 28. Predan (Witting), 32. Feldner (Witting, Predan), 63. Sokolov (Nussbaumer, Witting)


    HC LERAM Orli Znojmo: Gerža (Slavík) – Kruckovyč, Pucher, Kuntoš, Brabec, Konečný, Peří, Hrubý – Kosnar, Fruhwirt, Janás – Bulín J., Růžička, Bulín P. – Oščádal, Stromko, Jambor – Fruvirt.
    EC Red Bull Salzburg: Mocher (Schwaiger) – Nussbaumer, Egger, Stapelfeldt, ettwein, Blüml, Vojta – Schuster, Galassiti, Wallenta – Predan, Witting, Feldner – Sinzinger, Sokolov, Wörndl – Westerthaler, Auer.

    Rozhodčí: Čuňočka – Měkýš, Mikšík
    bahis siteleri