New Jersey – Washington 2:5 (kon.) | Philadelphia – Toronto 2:1 (kon.) | NY Islanders – Montreal 3:1 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 0:3 (kon.) | Ottawa – Calgary 2:3 (po pr.)
Florida – Tampa 2:1 (po pr.) | Minnesota – St. Louis 5:1 (kon.) | Nashville – Columbus 4:3 (kon.)
Chicago – Winnipeg 3:5 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:3 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:0 (kon.)
San Jose – Edmonton 1:4 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:1)
Calgary Flames
Pátek 27.01.2017, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:29 Johnny GAUDREAU - 2:3
     
    64:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU a Mikael Backlund vyrazili do přečíslení dva na nikoho, které po sérii přihrávek na jeden dotek zakončil v blízkosti pravé tyče střelou do prázdné brány první jmenovaný hráč! Flames udělali nádhernou kombinací tečku za dnešním utkáním a ukončili sérii čtyř porážek v řadě – 3:4! Asistence: Mikael Backlund.
     
    63:58
    Mike Hofmann se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a z otočky krásně vypálil bekhendem, Brian Elliott ale tentokrát pro změnu skvěle zasáhl levým betonem!
     
    63:23
    Jean-Gabriel Pageau se ocitl před bránou v obrovské šanci a po ledě mířil dobře ke vzdálenější levé tyči, Brian Elliott ale dokázal jeho pokus pravým betonem vyrazit mimo!
    58:58 Chris WIDEMAN - 2:2
     
    58:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mike Hofmann přenesl hru z pravého křídla doleva, kde CHRIS WIDEMAN napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k nádherné střele s příklepem, která nad lapačkou přiložené k levému betonu Briana Elliota zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Senators při hře bez brankáře dokázali vyrovnat na 2:2! To je závěr! Asistence: Mike Hoffmann a Zach Smith.
     
    58:43
    Mike Condon opustil bránu a Senators to vzápětí utkání zkouší při hře bez brankáře!
     
    55:37
    Cody Ceci na levém křídle z úhlu napřáhl k prudké střele zápěstím, která během oslabení mířila k bližší tyči, Brian Elliott ale pravým betonem zabránil pohromě!
     
    53:59
    Kyle Turris za bránou Flames zbytečně zahákoval rozehrávajícího TJ Brodieho a dostal dvě minuty.
     
    53:39
    Micheal Ferland nabral rychlost a mezi dvěma protihráči napřáhl na vrcholu mezikruží ke krásné střele zápěstím, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Mike Condon ale předvedl úžasný rozštěp, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    51:19
    Johnny Gaudreau napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k táhlé střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, brankář Mike Condon ji ale dokázal zastavit a přerušil hru!
     
    49:41
    Puk se po prudkém nahození Flames od mantinelu za bránou Mikea Condona odrazil k levé tyči, kde se ho levou bruslí snažil Sean Monahan usměrnit ke vzdálenější pravé tyči, brankář Senators byl ale opět pozorný!
    49:22 Střela Johnnyho Gaudreaua po nádherné stahovačce.
     
    49:22
    Johnny Gaudreau po rychlém protiútoku zavezl puk do útočného pásma a v levém kruhu pro vhazování se nádhernou stahovačkou zbavil Chrise Widemana, vzápětí přišla krásná střela zápěstím, která mířila mezi betony Mikea Condona, brankář Ottawy je ale včas dokázal sevřít a podržel svůj tým ve hře!
    42:01 Tommy WINGELS - 1:2
     
    42:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Fredrik Claesson na levém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na přední tyč, kde ho skvěle tečoval debutující TOMMY WINGELS a od pravé nohy bývalého hráče San Jose se odrazil nad pravým betonem Briana Elliotta k levé tyči. Ottawa dokázala v úvodu třetí třetiny snížit a je zpět ve hře! Asistence: Fredrik Claesson.
     
    41:19
    Senators rozjeli pěkný protiútok a po přenesení hry doleva z levého kruhu pro vhazování bez přípravy vypálili směrem na přední tyč, Brian Elliott ale puk pravým betonem vyrazil!
     
    38:30
    Mark Stone se dostal v blízkosti pravé tyče k dorážce, jenže ztroskotal na hrudi brankáře Briana Elliotta!
     
    37:32
    Kris Versteeg fauloval před vlastní bránou a dostal dvě minuty za hákování. Senators mají v závěru druhé třetiny k dispozici třetí přesilovou hru a šanci rychle odpovědět.
    37:08 Sean MONAHAN - 0:2
     
    37:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SEAN MONAHAN se po fantastickém zákroku Mike Condona hranou lapačky proti střele Dougieho Hamiltona z prostoru mezi kruhy pro vhazování dostal v blízkosti pravé tyče k dorážce, svůj pokus ovšem neuspěchal a ve stylu Tomáše Hertla si puk vložil mezi nohy a střelou zpoza levé nohy ho poslal nad ležícím brankářem Senators do brány. Neskutečný a nádherný gól, po kterém Flames vedou 2:0! Asistence: Dougie Hamilton a Johnny Gaudreau.
    36:03 Mike Condon se skvěle vrhl pod nohy Michaela Frolíka!
     
    36:03
    Michael Frolík na pravém křídle po nádherné diagonální přihrávce spoluhráče z levé strany obranného pásma šlápl do pedálů a sjížděl si před bránu, Mike Condon se mu ale skvěle vrhl pod nohy a do zakončení ho nepustil!
     
    32:06
    Matthew Tkachuk napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, kterou na bližší tyči Mike Condon zřejmě hrudí vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    31:46
    Senators se na pravém křídle dostali ke střele, která od mantinelu mířila ke vzdálenější levé tyči, Brian Elliott ji ale skvěle pravým betonem vyrazil mimo!
    29:39 Micheal FERLAND - 0:1
     
    29:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tommy Wingels nezačíná debut v dresu Senators vůbec dobře, když na levém křídle přišel v blízkosti obranné modré čáry o puk a MICHAEL FERLAND sice skrytou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování přes jednoho z hráčů Mikea Condona nepřekonal, brankář Ottawy chtěl ale vzápětí po zákroku hrudí rychle rozehrát a proti jeho následné dorážce, která zamířila k bližší pravé tyči, už byl bezmocný.
     
    26:18
    Michael Frolík se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže jeho následná střela zamířila po ledě vedle levé tyče!
    25:31 Na fantastickém semaforu Elliotta zasvítila červená!
     
    25:31
    Mark Stone na levém křídle vybojoval puk a krásnou zpětnou přihrávkou našel Mike Hofmanna, který na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy k jedovaté střele s příklepem a skvěle mířil ke vzdálenější pravé tyči, Brian Elliott ale předvedl úžasný semafor, po kterém puk ukryl v lapačce!
     
    22:34
    Chris Kelly dostal dvě minuty za držení a Calgary si v úvodu druhé třetiny zahraje svou první přesilovou hru.
     
    21:44
    Tom Pyatt na levém křídle krásně vypálil od modré čáry a jeho střela těsně před bránou byla nebezpečně tečována, Brian Elliott byl ale u své pravé tyče včas a nadvakrát puk zastavil!
     
    21:06
    Vyloučený Michael Frolík je zpět na ledě a Calgary úspěšně přečkalo dlouhé oslabení, které trvalo čtyři minuty!
     
    19:06
    Bobby Ryan krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Brian Elliott ale dokázal jeho pokus najít a vyrazit!
     
    17:06
    Michael Frolík dostal dvě plus dvě minuty za vysokou hůl poté, co zasáhl do obličeje Jeana-Gabriela Pageaua!
     
    16:56
    Sam Bennett se dostal ke střele, z blízkosti ale na skvěle chytajícího Mikea Condona vyzrát nedokázal!
     
    12:35
    Calgary hrálo v šesti! Týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Matthew Tkachuk.
     
    09:52
    Brian Elliott předvedl dva fantastické zákroky, když se před bránou ocitl v obrovské šanci Kyle Turris, bekhendem ho ovšem ani nadvakrát z blízkosti překonat nedokázal!
     
    05:30
    Kyle Turris vzápětí znovu vypálil z vrcholu levého kruhu ihned po vhazování, Brian Elliott byl ale opět na jeho pokus připraven a po předvedení dobrého zákroku puk vyrazil!
     
    03:01
    Sam Bennett se dostal před bránou k dorážce, Mike Condon byl ale opět pozorný a připsal si další skvělý zákrok!
     
    01:03
    Matt Tkachuk se ocitl před bránou ve velké šanci, Mikea Condona ale z blízkosti překonat nedokázal! Brankář Ottawy Senators si připsal první těžký zákrok.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 43. Wingels (Claesson), 59. Ch. Wideman (Hoffman, Z. Smith) – 30. Ferland, 38. Monahan (D. Hamilton, J. Gaudreau), 65. J. Gaudreau (Backlund)


    Ottawa Senators: Condon (Driedger) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Dzingel, Turris (A), B. Ryan – Hoffman, Pageau, Pyatt – Kelly, Lazar, Wingels. Hlavní trenér: Guy Boucher.
    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Kulak, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Frolík – Tkachuk, Backlund, Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer (A) – Bouma, Stajan, Ferland. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Marc Joannette. Čároví: Michel Cormier, Ryan Daisy

    Diváci: 16263
    bahis siteleri