New Jersey – Washington 2:5 (kon.) | Philadelphia – Toronto 2:1 (kon.) | NY Islanders – Montreal 3:1 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 0:3 (kon.) | Ottawa – Calgary 2:3 (po pr.)
Florida – Tampa 2:1 (po pr.) | Minnesota – St. Louis 5:1 (kon.) | Nashville – Columbus 4:3 (kon.)
Chicago – Winnipeg 3:5 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:3 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:0 (kon.)
San Jose – Edmonton 1:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
St. Louis Blues
Pátek 27.01.2017, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:11 Mikael GRANLUND - 5:1
     
    42:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zucker objel branku a poslal puk před ní, kde byl najetý Spurgeon, který napoprvé neuspěl, ovšem do akce se přimotal ještě Granlund, který dorazil puk za záda Huttona až při druhé dorážce. Teď zase nechala hostujícího brankáře na holičkách obrana. Asistence: Jared Spurgeon, Jason Zucker.
    41:29 Nino NIEDERREITER - 4:1
     
    41:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A nezapomněli! Minimálně NINO NIEDERRITER, který nabruslil do útočného pásma a střelou z levého kruhu překvapil jinak skvěle chytajícího Huttona. Tenhle gól jde na jeho vrub. Asistence: Eric Staal, Charlie Coyle.
    39:50 Mikko KOIVU - 3:1
     
    39:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    U mantinelu předvedl ukázkovou černou práci Koivu, který získal puk a předal ho úplně volnému Granlundovi, který sice sám před Huttonem neuspěl, ale zpět do akce se vrátil MIKKO KOIVU a dorazil puk za záda Huttona. Asistence: Mikael Granlund, Nino Niederreiter.
    32:19 Tyler GRAOVAC - 2:1
     
    32:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Niederreiter se v souboji jeden na jednoho skvěle uvolnil, ale Huttona nejprve nepřekonal. Tak vrátil kotouč zpět před brankoviště Huttona, kde ho do prázdné branky s pomocí brusle dorazil TYLER GRAOVAC. Asistence: Nino Niederreiter, Matt Dumba.
    24:47 Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    24:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Krásnou přihrávku Lehtery z vlastního pásma na červenou čáru protečoval Schwartz do jízdy VLADIMIRU TARASENKOVI, který v samostatném úniku prostřelil Dubnyka. Asistence: Jaden Schwartz, Jori Lehterä.
    20:23 Erik HAULA - 1:0
     
    20:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba hostů ve středním pásmu byla potrestána. V rychlém brejku vyrazil k brance St. Louis Parise, který předal ERIKU HAULOVI, jenž si zpracoval puk a krásně ho zametl pod horní tyčku! Asistence: Zack Parise, Jason Pominville.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 21. Haula (Parise, Pominville), 33. Graovac (Niederreiter, Dumba), 40. M. Koivu (Mikael Granlund, Niederreiter), 42. Niederreiter (E. Staal, Coyle), 43. Mikael Granlund (Spurgeon, Zucker) – 25. Tarasenko (Schwartz, Lehterä)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Dumba, Reilly, Folin, Scandella – Niederreiter, E. Staal, Coyle – Zucker, M. Koivu, Mikael Granlund – Parise, Haula, Pominville – Stewart, Graovac, Schroeder.
    St. Louis Blues: C. Hutton (43. Allen) – Edmundson, Pietrangelo, Bortuzzo, Shattenkirk, Bouwmeester, Parayko – Fabbri, Stastny, Steen – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Jaškin, Berglund, Perron – Upshall, Barbašev, Reaves.

    Rozhodčí: Chmielewski, Kowal – Mach, Galloway

    Diváci: 19 064
    bahis siteleri