New Jersey – Washington 2:5 (kon.) | Philadelphia – Toronto 2:1 (kon.) | NY Islanders – Montreal 3:1 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 0:3 (kon.) | Ottawa – Calgary 2:3 (po pr.)
Florida – Tampa 2:1 (po pr.) | Minnesota – St. Louis 5:1 (kon.) | Nashville – Columbus 4:3 (kon.)
Chicago – Winnipeg 3:5 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:3 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:0 (kon.)
San Jose – Edmonton 1:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:3 (1:2, 3:1, 0:0)
Buffalo Sabres
Pátek 27.01.2017, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Nilsson míří na svou střídačku a Buffalo hraje v šesti!
     
    59:11
    Dallas se poté dostal do útoku, kde Seguin nahrál Spezzovi a jeho dělovka skončila na břevnu hostující klece.
     
    57:42
    Tak nyní šance Buffala klesají ještě více, protože dvě minuty za držení dostává Zach Bogosian (BUF), kterému se tohle rozhodnutí rozhodně nelíbí.
     
    56:26
    Po chybě Nilssona mohlo být rozhodnuto! Hostující brankář zpoza své klece namazal Cracknellovi, jehož pokus skončil na tyči!
     
    51:06
    Celá situace je posuzovaná u videa, protože puk se následně našel kousek za čárou, a tak se uvidí, jak se celá situace vyhodnotí v Torontu.
     
    49:26
    A znovu se musel předvést domácí brankář, kterého z mezikruží znova zkoušel Ristolainen a ani tentokrát si na něj hostující obránce nepřišel.
     
    49:02
    Po střele Ristolainena se do velké šance dostal Ennis, jehož hned dvakrát parádně vychytal Lehtonen, který drží svůj tým nad vodou!
     
    46:20
    Buffalo bude hrát přesilovou hru, když je na dvě minuty vyloučen střelec dvou branek Patrick Sharp (DAL), který si odpyká svůj trest za sekání.
     
    44:20
    Sabres se dostali do rychlého protiútoku, ve kterém chtěl O´Reilly nahrát volnému Ristolainenovi, jenže jeho pas zastavila domácí obrana.
    38:55 Evander KANE - 4:3
     
    38:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sharp nedokázal vyhodit puk z obranného pásma, který na modré zachytil EVANDER KANE, jehož následná střela skončila v bráně Dallasu. Bez asistence.
     
    37:58
    Eichel parádně projel až do útočného pásma, kde vynikající přihrávkou našel Reinharta, jenže ten ve velmi dobré příležitosti netrefil bránu.
    35:24 Tyler SEGUIN - 4:2
     
    35:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas dostal puk za bránu Buffala, odkud jej Roussel přihrál Spezzovi, jehož bekhendové zakončení Nilsson vyrazil před sebe, kde puk sebral TYLER SEGUIN, kterého sice švédský brankář parádně vychytal, jenže poté si puk srazil do vlastní sítě obránce Franson. Asistence: Jason Spezza, Antoine Roussel.
    33:30 Patrick SHARP - 3:2
     
    33:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otáčejí vývoj utkání! Tohle byla parádní akce PATRICKA SHARPA, jenž si sebral kotouč ve vlastním obranném pásmu a rozjel se až do útoku, kde z levého kruhu vystřelil a překonal Nilssona střelou na bližší tyč. Asistence: Devin Shore.
     
    31:01
    Stars se dostali do rychlého protiútoku, který zakončoval z mezikruží Ritchie, jehož střelu Nilsson drží ve své výstroji.
     
    29:03
    Stars se dostali do útočného pásma, kde nakonec Spezza přihrál Jamie Bennovi, jehož pohotová střela skončila na břevně hostující klece.
     
    28:38
    Matt Moulson (BUF) dostává dvě minuty za hákování, a Dallas si tak zahraje svou čtvrtou přesilovou hru v utkání.
     
    20:42
    Branka Dallasu nakonec platí, takže stav utkání je nerozhodný a Buffalo ztrácí svůj oddechový čas.
     
    20:42
    Buffalo si však vyžádalo posouzení o ofsajdu, když Dallas vstupoval do svého útočného pásma.
    20:42 Jamie BENN - 2:2
     
    20:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Buffalu se nepodařilo vyhodit puk ze svého obranného pásma, čehož využil Spezza, který přihrál JAMIE BENNOVI, jenž se už z bezprostřední blízkosti trefil za záda Nilssona. Asistence: Patrick Eaves.
     
    20:01
    Dallas do druhé třetiny vyměnil své brankáře, když Niemiho nahradil Lehtonen.
     
    19:19
    Evander Kane (BUF) nyní v útočné třetině udělal hodně zbytečný faul, když hákoval Hamhuise, a dostává tak za to dvě minuty.
     
    14:28
    Kulikov (BUF) musel zatáhnout za záchranou brzdu, když stáhl k ledu Eavese, za což dostává dvou minutový pobyt na trestné lavici.
    11:00 Patrick SHARP - 1:2
     
    11:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Klingberg dostal puk do útočného pásma, kde jej přenechal PATRICKU SHARPOVI, jenž se následně ze středu útočného pásma trefil milimetrovou střelou k tyči a snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: John Klingberg, Lauri Korpikoski.
     
    10:37
    Shore zavezl puk za bránu Buffala, odkud přihrával najíždějícímu Sharpovi, jehož okamžitou střelu Nilsson vyrazil svým betonem.
    09:30 Matt MOULSON - 0:2
     
    09:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo využívá přesilovou hru! Sabres se radují hned ze své první akce, když Kane zavezl puk za bránu Dallasu, odkud přihrál před brankoviště MATTU MOULSONOVI, jenž kotouč protlačil za Niemiho. Asistence: Evander Kane, Brian Gionta.
     
    08:05
    John Klingberg (DAL) předčasně ukončuje přesilovku Dallasu svým vyloučením, když dostává dvě minuty za sekání.
     
    06:12
    Dallas si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen hostující Girgensons (BUF).
    03:44 Evander KANE - 0:1
     
    03:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Spezza poslal velmi špatnou přihrávku na modrou, kde si puk sebral EVANDER KANE, jenž následně nabral velkou rychlost a procpal se až k Niemimu, kterého překonal se svou střelou a poslal hosty do vedení. Bez asistence.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 11. Sharp (Klingberg, Korpikoski), 21. Ja. Benn (Spezza, Eaves), 34. Sharp (D. Shore), 36. Seguin (Spezza, Roussel) – 4. E. Kane, 10. Moulson (E. Kane, B. Gionta), 39. E. Kane


    Dallas Stars: Niemi (21. Lehtonen) – Lindell, Klingberg, Hamhuis, Honka, Jo. Benn, Johns – Ja. Benn, Eakin, Eaves – Roussel, Seguin, Spezza – Korpikoski, D. Shore, Sharp – McKenzie, Cracknell, B. Ritchie.
    Buffalo Sabres: A. Nilsson (Lehner) – D. Kulikov, Ristolainen, Bogosian, Franson, Falk, Fedun – Ennis, R. O'Reilly, Okposo – E. Kane, Girgensons, B. Gionta – M. Foligno, Eichel, Reinhart – Carrier, C. O'Reilly, Moulson.
    bahis siteleri