GA Eagles – Utrecht 0:1 (kon.) | Heracles – Eindhoven 1:2 (kon.) | Kerkrade – Excelsior 4:0 (kon.)
konec
Go Ahead Eagles
0:1 (0:1)
FC Utrecht
Sobota 28.01.2017, 18:30 • De Adelaarshorst, Deventer • Nizozemská Eredivisie • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Pátá žlutá karta pro Utrecht! Za svůj nedovolený obranný zákrok nyní žluté napomenutí vidí také Sebastien Haller.
     
    84
    Trestuhodné zaváhání Van der Meera! Levý obránce Utrechtu nyní svou hlavičkou naservíroval míč domácím, jenž se rázem ocitli ve velmi slibné šanci na srovnání. Na poslední chvíli však dokázal zasáhnout Troupee, jenž svým skluzem vypíchl Woltersovi míč do zámezí.
     
    73
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Gyrano Kerk, přichází Richairo Živković.
     
    69
    Střídání v týmu Go Ahead Eagles: ze hřiště odchází Daniel Crowley, přichází Randy Wolters.
    63. Červená karta
     
    63
    Neskutečná hloupost v podání faulovaného Maatsena! Poté, co byl Maatsen faulován, útočník Eagles neudržel své nervy na uzdě, podkopl na oplátku nohy Van der Maarelovi a ještě se do něj fyzicky pustil. Hlavní rozhodčí bez váhání ukazuje Maatsenovi červenou kartu!
     
    62
    Van der Maarel nyní musel na pravém křídle sáhnout za záchranou brzdu v podobě skluzu na rozběhnutého Maatsena, který si několika hlavičkami předhodil míč do běhu. Za tento zákrok vidí obránce Utrechtu žlutou kartou.
     
    58
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Patrick Joosten, přichází Yassin Ayoub.
     
    58
    Nebezpečná přihrávka! Amrabat prolétl po pravém křídle do pokutového území, odkud vyslal razantní kolmici do malého vápna. Dobíhajícímu Kerkovi chybělo přibližně půl metru, aby míč usměrnil mezi tři tyče!
     
    53
    Žlutá karta za simulování! Kerk si v pokutovém území naskočil na centrovaný míč, následně byl sice Fischerem lehce držen za dres, avšak Kerk velmi okatě padl k zemi. Špatný herecký výkon a žlutá karta pro Kerka.
     
    48
    Troupee si poradil s pronikajícím Crowleyem jen za cenu faulu, daruje tak soupeři možnost přímého kopu a navíc ještě vidí žlutou kartu.
     
    46
    Střídání v týmu Go Ahead Eagles: ze hřiště odchází Elvis Manu, přichází Darren Maatsen.
     
    45
    A následně vidí žlutou kartu rovněž hráč domácích, konkrétně se jedná o levého obránce Achenteha, který se ihned vrhl po Ludwigovi a zřejmě měl i nějaké připomínky na hlavního rozhodčí.
     
    44
    První žlutá karta zápasu! Konkrétně jí vidí hráč s číslem 11, tedy Andreas Ludwig, jenž naprosto nesmyslně zajel u postranní čáry do protihráče zpracovávajícího si vhozený balón.
    31. Xandro SCHENK - 0:1
     
    31
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Hosté se zaslouženě ujímají vedení! Ludwig si přebral míč na levém křídle a z velkého úhlu nastřelil míč do malého vápna, kde si jej do vlastní brány srazil obránce XANDRO SCHENK.
    13.
     
    13
    První vážná akce zápasu! Do pokutového území přilétl z pravé strany vzdušný centr, jenž odhlavičkoval Locigno pouze na kopačku Bramy, který vyslal tvrdou přízemní střelu doprostřed brány. Zwarthoed dokázal míč vyrazit!

    Petr Hluchý

    Branky: 31. Schenk (vla.)

    Karty:   45. Achenteh (EAG) – 44. Ludwig (UTR), 48. Troupee (UTR), 53. Kerk (UTR), 62. van der Maarel (UTR), 87. Haller (UTR)   63. Maatsen (EAG)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:12.
    Go Ahead Eagles: Zwarthoed – Groenbast, Fischer, Schenk, Achenteh – Locigno, Chirivella, Ritzmaier – Antonia, Manu (46. Maatsen), Crowley (69. Wolters).
    Náhradníci: Cummins – Wolters, Hendriks, Nieveld, Maatsen, Suk, Duits, Lambooij.

    FC Utrecht: Jensen – Troupee, van der Maarel, Leeuwin, van der Meer – S. Amrabat, Brama, Ludwig – Joosten (58. Ayoub), Kerk (73. R. Živković), Haller.
    Náhradníci: Nijhuis – R. Živković, Barazite, Ayoub, Hardeveld, Koch, Klaiber, Labyad, D. Rosheuvel.
    bahis siteleri