Vladivostok – HC Slovan 2:1 (kon.) | Kunlun – Záhřeb 5:0 (kon.) | Minsk – Barys 2:1 (kon.)
Jokerit – Chanty-Mansijsk 6:5 (kon.) | Riga – Jekatěrinburg 4:3 (po pr.)
konec
Admiral Vladivostok
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Sobota 28.01.2017, 08:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    21:09 Andrej ŠŤASTNÝ - 2:1
     
    21:09
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavský celek vstoupil do druhé periody výborně a díky vyrovnávací trefě se vrátil zpátky do zápasu. Chipchura v útočné zoně vybojoval kotouč a adresoval ho Jegličovi, slovinský reprezentant zpoza brány oslovil ANDREJE ŠŤASTNÉHO a ten se z prostoru mezi kruhy nemýlil. Asistence: Žiga Jeglič a Kyle Chipchura.
    15:41 Dmitrij SAJUSTOV - 2:0
     
    15:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A rozdíl ve skóre je rázem dvougólový. Brust vyrazil Gavrilenkovu jedovku od modré pouze před sebe a na pohotovou dorážku DMITRIJE SAJUSTOVA už byl krátký. Asistence: Michail Fisenko a Ivan Gavrilenko.
    15:15 Andrej SIGARJOV - 1:0
     
    15:15
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácím vyšla rychlá protiakce. Po pravém křídle se při ní rozjel ANDREJ SIGARJOV a volného prostoru před sebou využil přesně mířenou křižnou střelou. Asistence: James Wright a Shaone Morrisonn.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 16. Sigarjov (Wright, Morrisonn), 16. Sajustov (Fisenko, Gavrilenko) – 22. Šťastný (Jeglič, Chipchura)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Blum (A), Bartulis (C), Volčenkov (A), Morrisonn, Zemčjonok, Gavrilenko, Kurašov, Sigarjov – Fisenko, Sabolič, Sajustov – Wright, Gorškov, Krasnoslobodcev – Makarenko, Kazakov, Žafjarov – Barbašev, M. Plotnikov, Alexejev.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Starosta, Luža, Rosandić, Bačík – Taffe (A), Cheechoo, Chipchura – Musatov, Jeglič, Šťastný – Skalický, Vopelka, Lušňák – Pätoprstý, Šiška, Petráš.

    Rozhodčí: Kulakov, Fatějev – Nestěrov, Černyšov

    Diváci: 5841
    bahis siteleri