CSKA Moskva – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Ufa 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Čeljabinsk 5:3 (kon.)
po prodl.
CSKA Moskva
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 29.01.2017, 15:00 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:55 Jan MURŠAK - 4:3
     
    63:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, je rozhodnuto a je dnes už podruhé otočeno! Puk parádní prací u mantinelu dokázal vybojovat Petrov, poté ho ještě poslal na zcela volného JANA MURŠAKA, jenž dokázal pohotovou střelou tváří v tvář Košečkinovi dostat puk za jeho záda! Zápas tak končí dvoubodovou výhrou domácího CSKA. Asistence: Kirill Petrov.
    59:25 Geoff PLATT - 3:3
     
    59:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je pořádné drama, protože domácí celek nakonec dokázal vyrovnat a utkání směřuje do prodloužení! Od modré čáry poslal puk do skrumáže před brankou , tam se nejlépe zorientoval GEOFF PLATT a mírnou tečí dokázal překonat gólmana Košečkina! Asistence: Děnis Děnisov a Stéphane Da Costa.
    48:48 Sergej MOZJAKIN - 2:3
     
    48:48
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ale z ničeho nic SERGEJ MOZJAKIN opět prokázal svou genialitu a je tu vedení pro Magnitogorsk! Hostující kapitán čekal v levém kruhu, až se mu nabídnou spoluhráči a nakonec poslal puk před branku na najíždějícího Zaripova – před ním u něj byl sice Děnisov, ale bruslí si ho poslal pouze do branky, takže CSKA opět musí dotahovat. Asistence: Jan Kovář.
    41:05 Stéphane Da Costa - 2:2
     
    41:05
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A ihned po začátku této početní výhody je také srovnáno, takže se ve třetí třetině začíná od nuly – do ideální pozice dostal nabito STÉPHANE DA COSTA, který nijak neváhal a vyslal nechytatelnou bombu k tyčce Košečkinovy brány! Asistence: Arťom Blažijevskij.
    32:18 Oskar OSALA - 1:2
     
    32:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Využita je i druhá přesilovka a hosté tak rázem otáčejí vývoj celého zápasu! Sjomin nabil OSKARU OSALOVI, jenž stál v mezikruží a ten dokázal rychlým pokusem puk zamést přesně mimo dosah zoufalého Sorokina! Ten tak musí lovit puk ze své sítě podruhé během pár minut. Asistence: Alexandr Sjomin.
    30:21 Sergej MOZJAKIN - 1:1
     
    30:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A po zásluze je srovnáno, tomuto tlaku se domácí asi ubránit nemohli! Odpovědnost za střelu na sebe vzal ten nejpovolanější – kapitán SERGEJ MOZJAKIN a poté, co si i s pukem nabruslil do levého kruhu, dokázal důraznou ránou k tyčce dnes poprvé prostřelit Sorokina! Asistence: Jan Kovář a Chris Lee.
    26:02 Geoff PLATT - 1:0
     
    26:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A za svoji aktivitu v této třetině jsou nakonec domácí odměněni první brankou zápasu! Do souboje u mantinelu nebojácně šel Scott, který vybojoval puk pro GEOFFA PLATTA a ten dokázal pohotovou střelou zaskočit Košečkina, jemuž procedil kotouč mezi betony! Asistence: Greg Scott a Andrej Světlakov.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 27. Platt (Scott, Světlakov), 42. Da Costa (Blažijevskij), 60. Platt (Děnisov, Da Costa), 64. Muršak (K. Petrov) – 31. Mozjakin (Jan Kovář, Lee), 33. Osala (A. Sjomin), 49. Mozjakin (Jan Kovář)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (Fasth) – Kutuzov, Kiselevič (A), Děnisov (C), Ožiganov, Naumenkov, Blažijevskij, Čmychov – Al. Popov, K. Petrov, Da Costa – Scott, Muršak (A), Platt – Mamin, Světlakov, Ničuškin – V. Žarkov, Osnovin, Vorošilo – Kugryšev.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, J. Birjukov, Bereglazov, Lee (A), Chabarov, S. Těreščenko, Dronov – Zaripov (A), Jan Kovář, Mozjakin (C) – Filippi, Osala, A. Sjomin – Kosov, Berestennikov, Timkin – Železkov, Dm. Kazionov, De. Kazionov – Platonov.

    Rozhodčí: Beljajev, Gofman – Gordenko, Metalnikov
    bahis siteleri