CSKA Moskva – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Ufa 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Čeljabinsk 5:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:3 (2:0, 1:0, 2:3)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 29.01.2017, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak hosté se nevzdávají a tohle může být ještě zajímavé. Šarov poslal puk na Kolcova, ten jej předal ARTĚMU PĚNKOVSKÉMU, který prostřelil brankáře Petrohradu. Asistence: Kolcov, Šarov.
     
    53:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté snižují v přesilovce a prsty v tom měl znovu český útočník Jiří Novotný, který si připisuje asistence. Střelcem gólu je však KIRIL KOLCOV. Asistence: Jakuceňa, Novotný.
     
    52:09
    Za držení protihráče je vyloučen domácí Judin.
     
    47:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali čestného úspěchu a na svědomí jej český hráč JIŘÍ NOVOTNÝ. Ten si dokázal nejrychleji najít kotouč a zasunout jej do brány. Asistence: Gubarev, Kolcov.
     
    42:18
    Hosté reagují na vývoj věcí a vybírají si oddechový čas.
     
    42:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle již zavání debaklem! Domácí hokejisté završili bůra poté, co se v předbrankovém prostoru nejlépe zorientoval JEVGENIJ KETOV, který zasunul puk do odkryté klece. Asistence: Kablukov, Vojnov.
     
    40:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    V samotném úvodu závěrečného dějství přidávají domácí čtvrtou branku a troufám si tvrdit, že rozhodují o svém vítězství v dnešním duelu. Šťastným střelcem je NIKITA PROCHORKIN. Asistence: Barabanov, Kovalčuk.
     
    39:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté zasazují krátce před odchodem do šaten hostujícímu celku další ránu. Po ose Rykov a Širokov se dostal puk k NIKOLAJI PROCHORKINOVI, který jej dostal za záda brankáře. Asistence: Širokov, Rykov.
     
    35:28
    Domácí jdou do čtyř, neboť Judin se provinil držením protihráče.
     
    32:33
    A to, co jsem předjímal, je tady. Do poměrně ostré výměny názorů se pustilo hned několik hráčů a výsledkem je vyloučení domácího Vojnova a hostujícího Petrova na 2+2 za hrubost.
     
    28:15
    Již po skončení přesilovky měli domácí velkou šanci, ale ani zpoza brány s následným vybruslením před klec zasunout puk za brankovou čáru nedokázali.
     
    26:10
    Šarov bude pykat za podražení a to je vítaná šance pro domácí ke vstřelení třetí branky.
     
    16:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A Petrohradští využívají další přesilovkou a jsou ve vedení již 2:0. Druhý gól domácích zařídil střílející NIKITA GUSEV. Asistence: Dadonov, Bělov.
     
    15:41
    Za držení protihráče je vyloučen Ďenisov.
     
    14:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Fanoušci v Ledovém paláci bouří, neboť domácí využívají přesilovku a ujímají se vedení v zápase. To zařídil přesně střílející VADIM ŠIPAČOV. Asistence: Bělov, Gusev.
     
    13:00
    Sekáním se proti slušným mravům provinil Roy.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 15. Šipačov (A. Bělov, N. Gusev), 17. N. Gusev (Dadonov, A. Bělov), 40. Prochorkin (Širokov, Rykov), 41. Prochorkin (Barabanov, Kovalčuk), 43. Ketov (Kablukov, Vojnov) – 48. Novotný (Gubarev, Kolcov), 54. Kolcov (Jakuceňa, Novotný), 56. Peňkovskij (Kolcov, Šarov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, J. Jakovlev, Chafizullin, A. Bělov, Rukavišnikov, Judin, Rykov – Koskiranta, Kovalčuk, Barabanov – Dadonov, N. Gusev, Šipačov – Děrgačjov, Chochlačjov, Prochorkin – Kablukov, Nekolenko, Širokov – Ketov.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – N. Bělov, Šinin, Děnisov, Kolcov, Borodkin, A. Petrov, Mamajev – Jakuceňa, Kručinin, Szczechura – Pestunov, Roy, Šarov – Peňkovskij, Novotný, Gubarev – Černikov, J. Petrov, Šolochov.

    Rozhodčí: Buturlin, Naumov – Strelcov, Sysujev
    bahis siteleri