Mladá Boleslav – Slavia 7:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
7:3 (2:0, 1:2, 4:1)
HC Slavia Praha
Úterý 31.01.2017, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    LUDĚK KUNCEK se dobře zorientoval před bránou a volný kotouč poslal za Šorfa! Asistence: Lukáš Peterka.
     
    55:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Následnou přesilovou hru domácí dokázali využít! Oscar Flynn posunul puk zprava na levou stranu, kam sjel JIŘÍ VESELÝ a střelou do bližší šibenice nedal Šorfovi šanci. Asistence: Oscar Flynn.
     
    52:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí tým ale rychle odpovídá! Linhart sehrál puk na Outratu, po jehož střele Šorf puk neudržel a LUDĚK KUNCEK jej dokázal protlačit do brány. Asistence: Vojtěch Outrata, Kryštof Linhart.
     
    50:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se z nenápadně akce prosazují a je to zase jen o gól! Furchovo nahození se odrazilo do jízdy pro LUKÁŠE NETOLICKÉHO a ten zleva přehodil puk Grohovi nad ramenem. Asistence: Aleš Furch.
     
    41:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Marčkovu ránu sice Kuncek nedokázal srazit do brány, pokračoval ale v akci a zpoza brány nahrál na levou stranu MATOUŠI HORSKÉMU, který zamířil přesně! Asistence: Luděk Kuncek.
     
    35:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácího týmu, který jde znovu do vedení! Prokop zavezl puk do útočného pásma, kde nahrál nalevo Kalašovi. Ten ještě nesobecky posunul na pravou stranu, kde už JAN JINDRA pálil do odkryté brány. Asistence: Milan Kalaš, Jan Prokop.
     
    28:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku! ALEŠ MAREČEK dorazil za záda Groha puk po Šmerhově ráně a rychle vrátil Jindru z trestné lavice zpět do hry. Asistence: Tomáš Šmerha, Filip Zderadička.
     
    21:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté udeřili ve vlastním oslabení a dostávají se na dostřel! Mareček se zmocnil puku na středu kluziště a zleva vypálil, Groh jeho pokus vyrazil. K dorážce se dostal DANIEL KOLOUCH a neměl problém zamést kotouč do odkryté brány. Asistence: Aleš Mareček.
     
    11:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec z toho je druhá branka v síti hostů! OSCAR FLYNN využil Kalašovu nahrávku a překonal Šorfa. Asistence: Milan Kalaš, Jan Prokop.
     
    05:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mašek posunul na modré puk Marčekovi, jehož střelu z levé strany tečoval MATĚJ KREJČÍK a domácí jdou do vedení! Asistence: David Marček, Jan Mašek.

    Michal Konvalina

    Branky a nahrávky: 6. Krejčík (Marček, Mašek), 12. Flynn (Kalaš, Prokop), 36. Jindra (Kalaš, Prokop), 42. Horský (Kuncek), 53. Kuncek (Outrata, Linhart), 56. Veselý (Flynn), 56. Kuncek (Peterka) – 22. Kolouch (Mareček), 29. Mareček (Šmerha, Zderadička), 51. Netolický (Furch)


    BK Mladá Boleslav: Groh (Krofta) – Linhart, Mašek, Chujac, Horský, Marček, Mlčoch – Prokop, Musliu, Kuncek, Peterka, Kalaš, Straka, Dančišin, Krejčík (C), Flynn, Outrata, Veselý, Jindra
    HC Slavia Praha: Šorf (Vacula) – Zderadička (C), Novák, Valík, Melovič, Chvála, Rittig – Matějka, Martínek, Netolický, Kolouch, Šergl, Šmerha, Hradil, Mareček, Kohút, Furch

    Rozhodčí: Veselý – T. Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 52
    bahis siteleri