Novokuzněck – Vladivostok 3:2 (2:1 po s.n.) | Novosibirsk – Kunlun 1:0 (kon.) | Omsk – Chabarovsk 2:4 (kon.)
Nižněkamsk – Kazaň 8:2 (kon.) | Záhřeb – Dynamo Moskva 3:6 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavl 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Medveščak Záhřeb
3:6 (1:2, 0:1, 2:3)
Dynamo Moskva
Úterý 31.01.2017, 19:30 • Dom Sportova Zagreb, Záhřeb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Lukáš KAŠPAR - 3:6
     
    58:58
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Český útočník LUKÁŠ KAŠPAR se na pravém křídle zmocnil puku a poté ho od modré čáry zápěstím poslal do prázdné brány – 3:6!
    57:45 Lucas LESSIO - 3:5
     
    57:45
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Kirill Voronin nádhernou zadovkou mezi kruhy pro vhazování přenechal puk Samsonovi Mahbodovi, který z levého křídla přenesl hru krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma doprava, a LUCAS LESSIO z pravého kruhu pro vhazování poslal puk nad padajícím Alexandrem Lazušinem pod horní tyč! Fantastická akce! Asistence: Samson Mahbod a Kirill Voronin.
    50:43 Semjon KOKUJOV - 2:5
     
    50:43
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    SEMJON KOKUJOV napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která nad lapačkou Michaela Garnetta zamířila do bližšího horního rohu brány. Dinamo vstřelilo další parádní gól, po kterém vede o tři góly 5:2! Asistence: Jegor Dugin a Arťom Fjodorov.
    45:25 Mark KATIC - 2:4
     
    45:25
    Medveščak právě vstřelil branku!
    MARK KATIC napřáhl v mezikruží mezi dvojicí protihráčů k prudké střele zápěstím, která mezi betony Alexandra Lazušina prošla do brány. Záhřeb snížil na 2:4! Asistence: Jakub Krejčík.
    41:58 Vladimir BRJUKVIN - 1:4
     
    41:58
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR BRJUKVIN využil toho, že Michael Garnett neudržel střelu Semjona Kokujova z pravého kruhu pro vhazování v náručí, a v blízkosti pravé tyče puk z blízkosti poslal do prázdné brány. Asistence: Semjon Kokujov.
    24:04 Ilja NIKULIN - 1:3
     
    24:04
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    ILJA NIKULIN napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování po přihrávce Lukáše Kašpara ke tvrdé střele s příklepem, která nad vyrážečkou brankáře Michaela Garnetta zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Dinamo si vzalo zpět dvoubrankové vedení! Asistence: Lukáš Kašpar a Maxim Karpov.
    08:32 Alexandre GIROUX - 1:2
     
    08:32
    Medveščak právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE GIROUX na pravém křídle mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou Alexandra Lazušina zamířila po přihrávce Jakuba Krejčíka do bližšího pravého horního rohu. Záhřeb se vrátil zpět do hry a prohrává pouze o gól! Asistence: Jakub Krejčík a Lucas Lessio.
    03:58 Semjon KOKUJOV - 0:2
     
    03:58
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Alexej Sopin dojel puk a zpětnou přihrávkou zpoza brány našel SEMJONA KOKUJOVA, který z blízkosti nad lapačkou bezmocného Michaela Garnetta zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Dinamo rychle navázalo na úvodní trefu a vede v Záhřebu už 2:0! Asistence: Alexej Sopin a Jakov Rylov.
    02:41 Alexej TĚREŠČENKO - 0:1
     
    02:41
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Maxim Karpov mohl v blízkosti levé tyče pálit, jenže si počkal na vhodný moment pro přihrávku a fantastickým diagonálním pasem našel ALEXEJE TĚREŠČENKA, který v blízkosti pravé tyče poslal puk do prázdné brány. Dinamo Moskva vstřelilo gól ze své první střely na bránu a vede rázem 1:0! Asistence: Maxim Karpov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. A. Giroux (J. Krejčík, Lessio), 46. Katic (J. Krejčík), 58. Lessio (Mahbod, K. Voronin) – 3. A. Těreščenko (Karpov), 4. Kokujov (Sopin, Rylov), 25. I. Nikulin (Kašpar, Karpov), 42. Brjukvin (Kokujov), 51. Kokujov (Dugin, Fjodorov), 59. Kašpar


    Medveščak Záhřeb: Garnett (Gajdučenko) – Parlett, Bezina (A), J. Krejčík, Katic (A), T. Larkin, D. Smith, Kozák, Smolec – A. Giroux, Smejkal, Lessio (C) – Mahbod, Glumac, K. Voronin – Zanoški, Perkovich, Arkalov – Janković, Miličić.
    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – Makljukov, I. Nikulin (A), D. Višněvskij, Hietanen, Mironov, Rylov (A), J. Zajcev – A. Těreščenko (C), Kašpar, Karpov – Tarasov, Cvetkov, Brjukvin – Kokujov, Rybakov, Sopin – A. Galimov, Dugin, Fjodorov – Čebykin.

    Rozhodčí: Daniel Konc, Pavel Ovčinnikov. Čároví: Alexandr Otmachov, Sergei Šeljanin

    Diváci: 3599
    bahis siteleri