Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | Ústí n/L – PZ Kladno 3:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 31.01.2017, 15:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    43:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení! PETR ROZHON se dostal do samostatného úniku a střelou mezi Dobešovy betony vrací svému týmu vedení. Asistence: Patrik Kursa.
     
    32:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku a opět srovnávají! JAN PROKOP dostal přihrávku do levého kruhu, odkud střelou k bližší tyči nedal Bednářovi šanci zasáhnout. Asistence: Roman Psar a Michael Hofrichter.
     
    28:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru a opět vedou! Tureček se dostal ke kotouči u pravé tyče soupeřovy branky. Následně místo střely ještě poslal skvělou přihrávku na opačnou stranu kluziště, kde stál osamocený ADAM KŘEMEN, a ten už neměl problém kotouč zasunout za brankovou čáru. Asistence: David Tureček a Tomáš Zdeněk.
     
    19:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Hosté chybovali ve vlastní třetině a kotouč se od jednoho z nich nakonec dostal až za brankovou čáru. Autorem branky je označen ROMAN PSAR. Asistence: Bez asistence.
     
    17:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení! PETR ROZHON se dostal ke kotouči v pravém kruhu, odkud vyslal na branku nechytatelnou střelu k levé tyči, na kterou se Dobeš natahoval marně. Asistence: David Matoušek.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 20. Psar, 33. Prokop (Psar, Hofrichter) – 18. Rozhon (Matoušek), 29. Křemen (Tureček, Zdeněk), 44. Rozhon (Kursa)


    Piráti Chomutov: Dobeš (Svoboda) – Petrásek, Vaněk, Matějka, Kastner, Klika, Psar – Králíček, Zahrádka, Harkabus, Šafránek, Mežnar, Hofrichter, Prokop (C), Holka, L. Benda, Koláček, Gut, Vrhel
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Horák) – Stejskal, Pohanka, V. Benda, Kosina, Kursa, Tureček – Matoušek, Zdeněk, Kala, Hadáček, Křemen (C), Bílek, Rozhon, Jiskra, Karbulka, Korčmaroš

    Rozhodčí: Plachý – Kopáč, Tichý
    bahis siteleri