Lille – Nantes 1:0 (kon.) | Bordeaux – Dijon 2:1 (kon.) | LB Châteauroux – Lorient 2:3 (po pr.)
Marseille – Lyon 2:1 (po pr.)
po prodl.
LB Châteauroux
2:3 (1:0)
FC Lorient
Úterý 31.01.2017, 18:00Francouzský pohár • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:30:13)
     
    Je konec! Lorient ve druhé části prodloužení rozhodl o vítězství a postupuje do další fáze! Domácí stoper Angoula fauloval v pokutovém území a Traoré z nařízeného pokutového kopu vsítil rozhodující branku! To však nebylo vše. O další čtyři minuty později totiž fauloval ve vápně Traoré, jenže Philippteaux nechal vyniknout brankáře Pillota! Hosté si přesto v závěru prodloužení vedení pohlídali a po boji postupují!
     
    Konec zápasu.
     
    119
    Jimmy Cabot měl před sebou odkrytou branku, ale z pěti metrů dokázal poslat míč nad branku! No, hostující trenér jej za tohle určitě nepochválí!
     
    118
    Lorient ale zahozená příležitost nemusí mrzet. Hosté se totiž nadále drží na polovině soupeře a nepouštějí domácí celek k míči.
     
    116
    Tentokrát to není branka! Philippoteaux mířil k levé tyči, ale brankář Pillot jeho pokus vyrazil!
     
    115
    A další pokutový kop pro hostující celek! Tentokrát fauloval Traoré a Lorient může definitivně rozhodnout o postupu!
     
    114
    Tounkara zkusil štěstí individuálním průnikem středem hrací plochy. Domácí útočník ale přišel o míč už na polovině hříště.
     
    113
    Hosté kombinují na své polovině a už se nikam neženou. Lorient hraje proti oslabenému soupeři a chce si pohlídat postup.
    111. CAFÚ - 2:3
     
    111
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hosté pravděpodobně rozhodují o svém postupu! K pokutovému kopu se postavil CAFÚ, který poslal brankáře na opačnou stranu!
     
    111
    Angoula navíc vidí červenou kartu!
     
    110
    Pozor! Lorient bude zahrávat pokutový kop! Angoula fauloval v pokutovém území a hosté mohou rozhodnout!
     
    109
    Rémy Pillot vyrazil ven z brankové čáry a vrhl se pod nohy soupeře. Domácí brankář hodně zariskoval, ale nakonec odkopl míč do zámezí.
     
    108
    Hosté už soupeři prakticky nepůjčují míč. Lorient se usadil na polovině domácího celku a snaží se najít skulinku v pevné obraně.
     
    107
    Jimmy Cabot se krásnou kličkou zbavil obránce a vyslal technickou ránu. Míč se stáčel ke vzdálenější tyči, ale Pillot vytáhl parádní zákrok!
     
    106
    Fotbalisté Lorientu zahájili výkopem druhou část prodloužení. Hosté se vydali do útoku, nicméně Mvuemba neuspěl s přihrávkou za obranu.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    První část prodloužení končí! O jedinou šanci se postaral hostující Mvuemba, jehož pokus z přímého kopu skončil v boční síti. Fotbalisté si nyní vymění strany a budeme pokračovat.
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    104
    Tounkara si brousil zuby na přihrávku na levou stranu pokutového území. Domácí útočník však nezastihl míč na hrací ploše.
     
    103
    Mara si v pokutovém území dělal prostor a z otočky dokonce dokázal vypálit. Podle rozhodčího se ale dopustil nedovoleného zákroku.
     
    102
    Mvuemba hraje opravdu aktivně, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se k jeho bojovnému výkonu nepřidává. Domácí celek se brání bez větších problémů.
     
    101
    Mvuemba se snažil prodrat do pokutového území. Domácí obránci ale zahustili prostor a střídající fotbalista Lorientu přišel o balón.
     
    100
    Po delší době se probudili fanoušci! Příznivci domácího celku nyní hlasitě skandují a ženou Chateauroux za postupem. Lorient je však aktivnější.
     
    99
    Cafú v souboji na polovině hrací plochy podrazil soupeři nohy a může být rád, že za svůj zákrok neviděl druhou žlutou kartu.
     
    98
    Střídání v týmu LB Châteauroux: ze hřiště odchází Boukari, přichází Lebrun.
     
    97
    Lorient rozehrával přímý kop z hranice pokutového území. Exekuce se chopil Mvuemba, ale jeho pokus rozvlnil jen boční síť!
     
    96
    Jimmy Cabot rozehrával rohový kop. Hostující fotbalista poslal centr na malé vápno, ale nikdo v bílém nakonec nezakončil.
     
    95
    Zatím se hraje hodně opatrně. Ani jeden z celků se natlačí do útoku. Bojuje se převážně v blízkosti půlící čáry.
     
    93
    Domácí celek je v úvodu prodloužení lepším týmem. Tounkara operoval u rohového praporku, ale obrana jeho centr zneškodnila.
     
    92
    Lecomte si došel na značku pokutového kopu pro centr z pravé strany hrací plochy. Lorient může poprvé v prodloužení zaútočit.
     
    91
    Domácí celek obstaral výkop do první části prodloužení. Fotbalisté Cháteauroux se ihned vydali do útoku, ale obrana soupeře dávala pozor.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Devadesát minut hry nepřineslo rozuzlení! Tounkara sice poslal domácí celek do vedení, ale pět minut po přestávce vyrovnal Cabot! Lorient poté tlačil, ale Chateauroux se dostalo do protiútoku, který zužitkoval Siebatcheu! To však nebylo vše. Hosté zmobilizovali všechny síly a Cafú dokázal znovu vyrovnat. O postupujícím do další fáze tak rozhodne prodloužení nebo případný penaltový rozstřel.
     
    90+2
    Druhý poločas skončil.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Střídající Mvuemba mohl rozhodnout o výhře Lorientu! Hostující fotbalista napřáhl z pětadvaceti metrů, ale jeho rána se pouze otřela o tyč!
     
    90
    Cafú to nyní přehnal s agresivitou v souboji na polovině hrací plochy. Hostující fotbalista nedovoleně atakoval Crillona.
     
    89
    Hosté zahrávali další rohový kop. Jimmy Cabot vymyslel centr na přední tyč, ale stoper Angoula se natlačil před soupeře a odhlavičkoval balón ven ze šestnáctky.
     
    88
    Tounkala se znovu hnal za pěknou přihrávkou na polovinu Lorientu. Tentokrát před ním Lautoa odkopl balón vysoko na tribunu.
     
    87
    Tounkara spěchal za krásnou přihrávkou za záda hostující obrany. Domácí útočník si však v souboji pomohl faulem. Lorient bude rozehrávat.
     
    86
    Střídající Mvuemba se na polovině domácího celku dopustil nedovoleného zákroku. Chateauroux už se nikam nežene. Domácí se snaží dotáhnout duel do prodloužení.
     
    85
    Jimmy Cabot si naběhl na značku pokutového kopu, kam dostal pěknou přihrávku, ale ve vyložené šanci vůbec netrefil míč!
     
    84
    Jimmy Cabot vyslal technický pokus z hranice pokutového území. Míč rotoval k zadní tyči, ale jeden z obránců jej nakonec zastavil.
     
    83
    Hosté zahrávali další rohový kop. Centrovaný míč přilétl na zadní tyč, ale nikdo v bílém neuklidil skákavý balón mezi tři tyče.
     
    82
    Domácí fanoušci jsou vyrovnávací brankou Lorientu zaskočeni. Na tribunách je nyní opravdu ticho. Chateauroux se nyní musí strachovat.
     
    81
    Angoula nyní zasáhl už na hranici pokutového území. Domácí stoper odhlavičkoval balón daleko od dotírajících útočníků Lorientu.
    79. CAFÚ - 2:2
     
    79
    Lorient právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Lorient se přeci jen nevzdává! Do pokutového území přilétl krásný centr z levé strany, na který si naskočil CAFÚ a jeho hlavička se zastavila až v síti!
     
    78
    Mara dostal přihrávku na hranici pokutového území, přiklepl míč Cabotovi, který pohotově vypálil, jenže jeho rána prolétla kolem zadní tyče!
     
    77
    Na druhé straně zahrávali domácí fotbalisté rohový kop. Khadda vyslal prudkou pobídku na přední tyč, ale Lecomte si pro balón došel.
     
    76
    Další pokus Lorientu o ohrožení domácí branky končí faulem střídajícího Mary na hranici pokutového území. Pillot bude rozehrávat.
     
    75
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Alliadiere, přichází Mara.
     
    74
    Mohlo to být 3:1! Tounkara si počkal na kolmici za obranu, spěchal sám na brankáře, ale Lecomte dokázal ránu domácího útočníka vykopnout!
     
    73
    Hosté sice kombinují s míčem na kopačkách, nicméně Lorient se v posledních minutách nemůže přiblížit k pokutovému území soupeře.
     
    72
    Střídání v týmu LB Châteauroux: ze hřiště odchází Heloise, přichází Khadda.
     
    71
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Wakaso, přichází Mvuemba.
     
    70
    Domácí stoper Angoula si počínal opravdu zkušeně v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy. Angoula totiž vybojoval standardní situaci.
     
    69
    Jimmy Cabot zkoušel štěstí dalším individuálním průnikem středem hracího pole. Střelec hostujícího celku však neprošel ani na polovinu soupeře.
     
    68
    Wakaso postupoval vpřed po levé straně. Hostující fotbalista však nenašel recept na Traorého, který potáhl míč na polovinu Lorientu.
     
    67
    Tounkara si tentokrát navedl míč z levé strany na hranici šestnáctky, ale obrana Lorientu jeho pokus srazila do autu.
     
    66
    Tounkara opět dotíral na zadáky soupeře. Domácí útočník je dnes opravdu aktivně a nenechává obráncům Lorientu čas na rozehrávku.
     
    65
    Cafú centroval před domácí branku z pravé strany. Hostující fotbalista však našel jen připravené stopery. Diváci si užívají vedení svého oblíbeného celku.
     
    64
    Domácí najednou dostali nový impuls. Fotbalisté Chateauroux jsou nyní všude. Lecomte musel vystartovat na hranici vápna, kde skryl míč před Tounkarou.
    62. Theoson SIEBATCHEU - 2:1
     
    62
    LB Châteauroux právě vstřelil branku! Hostům se vůbec nepovedla rozehrávka rohového kopu a domácí celek se z protiútoku dostává do vedení! Obrovská radost na tribunách! Hostující obran úplně zapomněla na zadní tyč, kde byl THEOSON SIEBATCHEU, jež uklidil vysoký centr do prázdné branky!
     
    61
    Koffi se dral na hranici pokutového území za odraženým míčem. Hostující fotbalista si jej posunul mezi stopery, ale Angoula zasáhl včas.
     
    60
    Wakaso spěchal do pokutového území, kam směřoval prudký centr z pravé strany. Před hostujícím fotbalistou stačil na poslední chvíli odkopnout M´Bone.
     
    59
    Heloise obdržel přihrávku na levou stranu, stáhl si míč patičkou, jenže balón mu uskočil do zámezí. Fotbalisté Lorientu budou vhazovat.
     
    58
    Siebatcheu dostal pěknou přihrávku na hranici pokutového území, bleskově si přehodil míč na levačku, avšak jeho slabou střelu Lecomte bez problémů lapil.
     
    57
    Traoré podpořil domácí ofenzívu náběhem po pravé straně. Domácí obránce centroval do pokutového území, kde ale nebyl nikdo v červeném.
     
    56
    Lorient zahrával rohový kop. Jimmy Cabot vyslal vysoký centr na značku pokutového kopu, ale ve vzduchu kralovali obránci domácího celku.
     
    55
    Domácí zahrávali přímý kop. Angoula si naběhl na zadní tyč, kam vyrazil i brankář Lecomte. Domácí stoper brankáře Lorientu fauloval.
     
    54
    Bellugou napadal rozehrávku domácí obrany u rohového praporku. Hostující fotbalista si v souboji pomohl rukama a dopustil se faulu.
     
    53
    Domácí fotbalisté se snažili přispěchat s rychlou odpovědí. Boukari chtěl prostrčit míč do pokutového území, ale pro balón si došel Lecomte.
    51. Jimmy CABOT - 1:1
     
    51
    Lorient právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Lorient je zpátky ve hře! M´Bone chyboval na vlastní polovině, míče se zmocnil JIMMY CABOT, který prošel do pokutového území, zbavil se obránců a dělovkou pod břevno vyrovnal na 1:1!
     
    50
    M´Bone se na polovině hrací plochy dopustil prohřešku proti pravidlům, když šlapákem atakoval Cabota. Lorient bude rozehrávat.
     
    49
    Lorient zahrával rohový kop. Le Goff vyslal centr na malé vápno, ale Cafú se přes enormní snahu neprodral k zakončení. Domácí mohou uklidnit hru.
     
    48
    Tounkara napadal rozehrávku Lorientu u pravé postranní čáry. Domácí útočník dostal soupeře pod tlak, ale hosté i přesto udrželi balón.
     
    47
    Hosté vlétli do druhého poločasu aktivně. Do pokutového území domácího celku se snesl centr z pravé strany, ale Crillon jej zastavil.
     
    46
    Lorient obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Hosté se vydali do útoku po levé straně, nicméně Traoré odhlavičkoval vysokou přihrávku za obranu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí a do kabin odcházejí spokojenější domácí fotbalisté! Cháteauroux mělo skvělý start do zápasu. Už v 6. minutě se totiž prosadil Oumare Tounkara! Lorient se poté dostal do hry, hosté byli aktivnější, nicméně domácí obrana zatím pracuje na podtrženou jedničku. V závěru poločasu navíc mohl navýšit vedení Boukari, ale jeho rána prosvištěla kolem branky.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Tounkara potáhl míč po levé straně, vyslal nádhernou přihrávku na značku pokutového kopu, ale Boukari těsně minul levou tyč!
     
    45
    Domácí fotbalisté dohrávají závěr prvního poločasu bez větších problémů. Traoré si pokryl míč na vlastní polovině a byl faulován.
     
    44
    Tounkara uspěl v souboji s obráncem, pokryl si míč tělem, jenže unáhlenou přihrávkou na levou stranu odevzdal balón soupeři.
     
    43
    Traoré si skvěle splnil své defenzivní povinnosti. Domácí obránce se natlačil před napadajícího soupeře a vybojoval autové vhazování.
     
    42
    Chateauroux zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, jenže brankář Lecomte vyrazil mezi hlavičkáře a míč schoval v rukavicích.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Cafú (FC Lorient).
     
    40
    Siebatcheu se už už hnal sám na branku Lorientu, ale radost mu pokazil asistent rozhodčího, který zdviženým praporkem signalizuje ofsajd.
     
    39
    K rozehrávce pokutového kopu se postavil Bellugou. Hostující fotbalista napoprvé napálil míč do zdi a jeho následná dorážka skončila na tribuně.
     
    38
    Angoula si počkal na Wakasa a ostrým skluzem jej fauloval na hranici pokutového území. Za odměnu vidí žlutou kartu.
     
    37
    Lorient v posledních minutách soupeře takřka nepouští k míči. Hostující fotbalisté nadále kombinují na své polovině a snaží se najít cestičku skrz obranu.
     
    36
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Mesloub, přichází Majeed.
     
    35
    Wakaso vymyslel nadýchaný centr na zadní tyč. Za míčem spěchal Philippoteaux, jenže před aktivním záložníkem zasáhl M´Bone.
     
    34
    Cafú obdržel přihrávku na hranici pokutového území, jenže místo střely zvolil přihrávku na pravou stranu. Domácí obrana se mezitím stačila srovnat.
     
    33
    Cabot operoval s balónem na pravé straně. Fotbalista Lorientu prošel až na polovinu soupeře, ale na dobře postaveného Crillona si nepřišel.
     
    32
    Hra je znovu přerušena. Na trávníku tentokrát zůstává ležet hostující Mesloub. Alžírský fotbalista se drží za levý kotník, ale podle všeho bude pokračovat.
     
    31
    Philippoteaux se dostal k centru z levé strany, jenže jeho pobídka z hranice pokutového území skončila v rukavicích Pillota.
     
    30
    Hosté sice kombinují v blízkosti pokutového území soupeře, jenže Chateauroux skvěle brání a nenechává soupeři čas a prostor.
     
    29
    Lorient v posledních minutách převzal dirigentskou taktovku. Hostující fotbalisté kombinují s míčem na kopačkách a čekají na skulinku v domácí obraně.
     
    28
    Do kombinace hostujícího celku se zapojuje také brankář Lecomte. Gólman Lorientu obdržel malou domů a okamžitě roztáhl hru na levou stranu.
     
    27
    Lorientu se vůbec nedaří kombinace na polovině soupeře. Le Goff si sbíhal na přihrávku na levou stranu, ale míč už nedostihl na hrací ploše.
     
    26
    Tounkara spěchal na polovinu soupeře za dlouhou přihrávkou, nicméně obránce Lorientu se nenechal napálit a raději odkopl míč na tribunu.
     
    25
    Z následného přímého kopu pálil Bellugou, jehož technický pokus sice prolétl kolem zdi, ale nakonec minul i branku!
     
    24
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání. M´Bone se dopustil faulu před pokutovým územím a je zaslouženě oceněn.
     
    23
    Hra je přerušena. Domácí stoper Angoula zůstává ležet na hranici pokutového území po jednom z obranných zákroků. Podle všeho bude schopen pokračovat.
     
    22
    Lorient měl k dispozici další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát doplachtil na přední tyč, ale nikdo z hostujících hlavičkářů se k němu neprobil.
     
    21
    Domácí celek pokračuje v aktivním napadání rozehrávky Lorientu. Fotbalisté třetiligového celku zatím hrají opravdu nebojácně.
     
    20
    Centr od rohového praporku přilétl na malé vápno, kde stál připravený stoper Angoula, jež s přehledem dostal míč do bezpečí.
     
    19
    Wakaso si znovu řekl o přihrávku na hranici pokutového území, rychlým zpracováním se dostal do střelecké pozice, jenže obrana jeho ránu srazila na roh.
     
    18
    Cafú se krásnou kličkou ve středu hřiště zbavil obránce, potáhl míč vpřed, jenže prudkou přihrávkou za obranu neoslovil nikoho ze spoluhráčů.
     
    17
    Mesloub to přehnal s agresivitou při napadání rozehrávky domácího celku. Hostující fotbalista si pomohl zatažením za dres.
     
    16
    Boukari dostihl prudkou přihrávku na hranici pokutového území a ve skluzu se mu ještě podařilo odcentrovat. Na jeho pobídku nedosáhl nikdo v červeném.
     
    15
    Siebatcheu si naběhl na přihrávku za záda hostující obrany. Domácí křídelník si však nepohlídal své postavení a ocitl se v ofsajdu.
     
    14
    Wakaso se nyní ocitl v roli přihrávajícího fotbalisty. Hostující hráč zkoušel pokořit domácí obranu kolmicí do šestnáctky, ale nikdo v bílém míč nedostihl.
     
    13
    Na druhé straně se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče Wakaso! Hostující fotbalista jen těsně minul horní tyč!
     
    12
    Domácí zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přilétl na značku pokutového kopu, kde však číhal stoper Lorientu.
     
    11
    Jeden z hostujících fotbalistů se dopustil útočného faulu na polovině Chateauroux. Domácí budou rozehrávat.
     
    8
    Hosté jsou po inkasování úvodní branky úplně zaskočení a vůbec se nemohou dostat na polovinu soupeře.
    6. Oumare TOUNKARA - 1:0
     
    6
    LB Châteauroux právě vstřelil branku! Domácí celek se dostává do vedení! Chateauroux má skvělý start do zápasu. OUMARA TOUNKARA dostal krásnou přihrávku do běhu, posunul si míč do pokutového území a obstřelil hostujícího brankáře. Jeho pokus zapadl ke vzdálenější tyči! To je pro hosty určitě šok!
     
    5
    Hosté zkoušejí v úvodu utkání štěstí pomocí vysokých přihrávek na hranici pokutového území. Domácí obrana však byla na místě.
     
    4
    Lautoa si posunul míč vpřed podél pravé postranní čáry. Hostující fotbalista se však daleko nedostal. Domácí obrana perfektně zasáhla.
     
    3
    Koffi se zapojil do rozehrávky hostujícího celku na jeho polovině. Fotbalista Lorientu si ale netroufl na průnikovou přihrávku a raději vrátil míč obráncům.
     
    2
    Koffi se na polovině hrací plochy dopustil nedovoleného zákroku. Hostující fotbalista poslal k zemi jednoho ze soupeřů. Domácí budou rozehrávat.
     
    1
    Domácí celek obstaral výkop do dnešního utkání. Chateauroux se ihned vydalo do útoku, ale prudká přihrávka na pravé křídlo končí v zámezí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí celek nastoupí v červeném, zatímco Lorient zvolil bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    LB Châteauroux: Pillot – Traoré, M´Bone, Angoula, Crillon – Merghem, Heloise, Reineau – Boukari, Siebatchieu, Tounkara
    Náhradníci: Fofana, Sawadogo, Lebrun, Chergui, Khadda, Dequaire, Samnick, Dorangeon

    FC Lorient: Lecomte – Koffi, Le Goff, Wakaso, Lautoa, Bellugou, Cabot, Cafú, Mesloub, Philippoteaux, Aliadiere

    Rozhodčí: Ben El Hadj – Annonier, Jeanne.
     
    Vzájemné duely

    Oba celky se spolu naposledy střetly v sezóně 2005/2006. Lorient na domácí půdě vyhrál 2:1 a na půdě soupeře triumfoval 1:0.
     
    LB Châteauroux

    LB Châteauroux je celek, který působí až ve třetí nejvyšší soutěži, kde však bojuje o postup do Ligue 2! V poháru nejprve vyřadilo Poitiers jednoznačným výsledkem 4:1, poté zdolalo těsným rozdílem 1:0 Stade Briochin a v posledním vystoupení rozstřílelo 4:1 Pau. Souboj s účastníkem ligové soutěže bude pro LB Châteauroux určitě svátkem.
     
    FC Lorient

    Ligový účastník je velkým favoritem dnešního duelu. Lorient si cestu do této fáze proklestil přes silné Nice, které zdolal 2:1. V domácí soutěži už to tak dobré není. Lorientu totiž patří poslední příčka a bude mít plné ruce práce se záchranou. O víkendu navíc doma podlehl 2:3 Dijonu. Uvidíme, v jaké sestavě Lorient nastoupí.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům francouzského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z poháru. Dnes se společně podíváme na duel mezi LB Châteauroux a FC Lorient. Výkop je stanoven na 18 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. Tounkara, 62. Siebatcheu – 51. Cabot, 79. Cafú, 111. Cafú

    Karty:   24. M´Bone (CHA), 38. Angoula (CHA) – 41. Cafú (LOR)   111. Angoula (CHA)

    Neproměněná penalta: 116. Philippoteaux (LOR), brankář Pillot zneškodnil


    LB Châteauroux: Pillot – Traoré, M´Bone, Angoula, Crillon – Merghem, Heloise, Reineau – Boukari (98. Lebrun), Siebatchieu (72. Khadda), Tounkara
    Náhradníci: Fofana, Sawadogo, Lebrun, Chergui, Khadda, Dequaire, Samnick, Dorangeon

    FC Lorient: Lecomte – Koffi, Le Goff, Wakaso (71. Mvuemba), Lautoa, Bellugou, Cabot, Cafú, Mesloub (36. Majeed), Philippoteaux, Aliadiere (75. Mara)
    Náhradníci: Paye, Mara, Mazikou, Moreira, Majeed, Mvuemba, Delacroix

    Rozhodčí: Ben El Hadj – Annonier, Jeanne
    bahis siteleri