Philadelphia – Montreal 3:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Tampa – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Edmonton 2:0 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:4 (kon.) | Arizona – Chicago 3:4 (kon.)
St. Louis – Toronto 5:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
San Jose Sharks
Pátek 03.02.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:43 Chris TIERNEY - 1:4
     
    54:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    CHRIS TIERNEY vystřelil od modré čáry. Puk se sice dostal za brankovou čáru, ale na hranici brankoviště a možná i za ní se pohyboval Joel Ward. Rozhodčí nejprve branku neuznali, pak hostující kouč využil možnost výzvy. Video odhalilo, že se o nedovolené bránění nejednalo, a tak gól platí.. Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Joel Ward.
    46:35 Philip LARSEN - 1:3
     
    46:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Brendan Gaunce vybojoval puk, přihrál jej na modrou, kde se do něj opřel vší silou PHILIP LARSEN. Jeho rána prošla hradbou těl až do branky. Gólman Martin Jones dnes čisté konto mít nebude. Asistence: Brendan Gaunce, Nikita Trjamkin
    40:53 Brent BURNS - 0:3
     
    40:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Z kraje třetí třetiny přidávají hostující hokejisté další branku. Tomáš Hertl našel lépe postaveného spoluhráče, tím byl BRENT BURNS. Jeho rychlý pokus na vzdálenější tyč byl přesný, a tak Sharks udělali důležitý krok k zisku bodů z tohoto zápasu. Asistence: Tomáš Hertl a Joe Thornton.
    15:59 Chris TIERNEY - 0:2
     
    15:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté přidávají další gól. Střelu Davida Schlemka od modré čáry gólman Ryan Miller vyrazil jen před sebe, kde byl CHRIS TIERNEY. Ten měl dostatek prostoru pro zakončení. Obrana Canucks nezafungovala nyní dobře. Asistence: David Schlemko.
    09:30 Patrick MARLEAU - 0:1
     
    09:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    U své branky měl puk Brent Burns. Rychle nahrál na Joa Pavelského, jehož přesný pas našel PATRICKA MARLEAUA. Ten měl už snadnou práci, zakončil přečíslení povedenou střelou. Gól číslo 500 pro Marleaua v NHL. Asistence: Joe Pavelski a Brent Burns.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 47. Larsen (B. Gaunce, Trjamkin) – 10. Marleau (Pavelski, Burns), 16. Tierney (Schlemko), 41. Burns (Hertl, J. Thornton), 55. Tierney (Vlasic, J. Ward)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, Trjamkin, Larsen – D. Sedin, H. Sedin, Eriksson – M. Granlund, B. Sutter, Megna – Bärtschi, Horvat, Burrows – B. Gaunce, Chaput, Skille.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, P. Martin, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl, J. Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Bødker – Labanc, Tierney, J. Ward – Meier, Carpenter, M. Karlsson.

    Rozhodčí: McCauley, Herbert – Heyer, Gibbons

    Diváci: 18 865
    bahis siteleri