Barys – Minsk 5:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 4:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jokerit 2:3 (kon.)
Magnitogorsk – Petrohrad 5:4 (5:4 po s.n.) | Čeljabinsk – Čerepovec 1:0 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
Spartak Moskva – Soči 1:3 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 1:6 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HK Soči
Pátek 03.02.2017, 17:30 • VTB Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Eric O'DELL - 1:3
     
    59:31
    Soči právě vstřelilo branku!
    A je hotovo, protože hosté dokázali puk uklidit do prázdné branky a definitivně tak zlomili Spartak. K puku se po vyhraném bully dostal ve středním pásmu ERIC O'DELL, který dokázal pohotovým zakončením trefit odkrytou klec! Asistence: Ilja Krikunov a Ben Maxwell.
    37:50 André PETERSSON - 1:2
     
    37:50
    Soči právě vstřelilo branku!
    A přesilová hra je nakonec využita, takže hosté si berou své vedení zpět! Maxwell dokázal vyjet zpoza branky a natlačit se i pukem před Truškova, ten jeho střelu sice ještě vyrazil, ale pouze na hůl volného ANDRÉHO PETERSSONA, jenž dokázal kotouč uklidit do prázdné klece! Asistence: Ben Maxwell a Pavel Padakin.
    35:03 Viktor BOBROV - 1:1
     
    35:03
    Spartak právě vstřelil branku!
    Skóre je srovnáno a domácí tak mažou náskok svého soupeře! Ke střele z levé strany útočného pásma se dostal Provolněv, jehož střelu Barulin pouze vyrazil před sebe, kde dokázal VIKTOR BOBROV puk pomocí své výstroje dostat do sítě! Asistence: Vladislav Provolněv.
    07:47 Ilja KRIKUNOV - 0:1
     
    07:47
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak toto je velká rána pro domácí výběr, který inkasuje první branku ve vlastní přesilové hře! ILJA KRIKUNOV vypíchl puk ve vlastním pásmu a jel dva na jednoho s O'Dellem, se kterým si vyměnil puk a po přesném zpětném pasu svého kolegy dokázal puk uklidit do odkryté části Truškovovy brány! Asistence: Eric O'Dell.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 36. Bobrov (Provolněv) – 8. Krikunov (O'Dell), 38. Petersson (Maxwell, Padakin), 60. O'Dell (Krikunov, Maxwell)


    Spartak Moskva: Truškov (Svensson) – Dyblenko, Kalinin (A), Bondarev, Provolněv, Sergijenko, Kirillov (A), Kljauzov – Radil, Stoa, Glazačev – Mirnov, V. Berdnikov, Leščenko – Bobrov (C), M. Potapov, Tolpeko – Alexandr Vasiljev, Pavljukov, Stapleton.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Alexandrov, Pepeljajev, I. Vorobjov, Fantenberg, S. Kuzněcov, Mamkin, Glazkov – A. Kosticyn (C), O'Dell, Krikunov (A) – Petersson, Maxwell (A), Padakin – Morozov, Točickij, Levickij – I. Zacharčuk, Mereskin, Ščegolkov.

    Rozhodčí: Baluška, Cyplakov – Michel, Savenkov
    bahis siteleri