Česko – Lotyšsko 7:0 (kon.)
konec
Česko
7:0 (3:0, 2:0, 2:0)
Lotyšsko
Pátek 03.02.2017, 16:00 • Colegio El Valle Arena, Madrid (Španělsko) • Kvalifikace na MS žen
     
    57:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přihrávka před brankářkou patří vždy k těm nejvíce nebezpečným momentům hry pro bránící tým. Stvrdily to i Zuzana Halfarová a ELIŠKA KRUPNOVÁ, která s čistou hlavou trefila odhalený prostor nad marně se natahující rukou gólmanky. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    50:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychlý brejk zosnovala česká sestava, která šla dopředu v plné síle tří útočnic. ZUZANU HALFAROVOU sice mírně zaskočil neohrožený skok gólmanky Lotyšska, míček přesto neztratila a po zemi jej posunula do volného místa. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    43:57
    Samostatný únik lotyšské střelkyně končí životně důležitým zásahem Christianové! Ta si vyjela o pár kroků dopředu a eliminovala výbornou šanci.
     
    41:03
    Potenciálně nebezpečnou sérii přihrávek vyprodukovalo Lotyšsko, na poslední chvíli tak musela zasahovat jedna z českých obránkyň.
     
    33:33
    Christianová se rozvalila na brankové čáře a dokonale ucpala místo kolem tyčí! Míček tak končí v její výstroji.
     
    27:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    DENISA RATAJOVÁ s míčkem na holi krásně obešla pressující soupeřku, obhodila si i brankářku a s lehkostí umístila míček pod horní tyčku! Výborně nalajnovaná česká akce. Asistence: Klára Leierová.
     
    26:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už se zdálo, že se lotyšské obránkyni povedlo odvrátit míček do bezpečí. To ale ještě nevěděla, že namazala TEREZE URBÁNKOVÉ, jejíž střela propadla Visnevské do sítě. Bez asistence.
     
    16:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zabijácký protiútok české reprezentace postupovala ve dvou hráčkách proti Visnevské. Řešení ve formě jednoduché střely volila VERONIKA ENENKELOVÁ. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    12:57
    Dvojité zakončení Lotyšek! Brankářka českého týmu musela v obou případech prokázat skvělý postřeh a vyrazit míček směřující za brankovou čáru.
     
    07:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Série předávek za lotyšskou brankou nakonec měla z českého pohledu pozitivní dopad na skóre! Michaela Mlejnková prostrčila míček před klec na KAMILU PALONCYOVOU. Asistence: Michaela Mlejnková.
     
    06:40
    Do samostatného brejku utekla jedna z lotyšských florbalistek! Brankářka Česka šla rychle k zemi a odhadla směr střely.
     
    03:25
    Jedna ze soupeřek českého týmu udělala chybu při rozehrávce a míček se málem snesl na záda nepřipravené gólmanky Visnevské!
     
    00:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    To byl rychlý nástup v podání českých reprezentantek! Odskočení míčku způsobilo zmatek v předbrankovém prostoru Lotyšek a bezchybnou střelou se prosadila ELIŠKA KRUPNOVÁ. Bez asistence.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 1. Krupnová, 8. Paloncyová (Mlejnková), 17. Enenkelová (Plášková), 27. Urbánková, 28. Ratajová (Leierová), 51. Halfarová (Plášková), 58. Krupnová (Halfarová)


    Česko: Christianová (Příleská) – Čapková, Leierová, Plášková, Tožičková, Koníčková, Paloncyová – Ratajová, Bočanová, Krupnová – Enenkelová, Kiecková, Zittová – Řepková, Mlejnková, Urbánková – Rybičková, Halfarová, Kapcová
    Lotyšsko: Visnevská (Kirilová) – Ametereová, Karklinaová, Liceová, Miková, Adameneová, Vancaneová – Garbareová, Torstereová, Isjominaová – Garklavaová, Z. Bankavaová, E. Bankavaová – Egleová, Berzinaová, Locmeleová – Rudziteová, Gaugereová, Ankudinová

    Rozhodčí: Nelio Mendonca, Alejandro Santisteban

    Diváci: 335
    bahis siteleri