Ludis Team Třebenice – SKP Kolín 2:12 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
2:12 (1:6)
SKP Kolín
Pátek 03.02.2017, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Divize A • 16. kolo
     
    38:37
    Kolín právě vstřelil branku!
    Podobnou akci předvedli také hráči Kolína, kteří si vychutnali soupeře. MICHAL KRÁL stál u levé tyče zcela osamocen a už pro něj nebyl problém zasunout míč do sítě domácích. Asistence: Lukáš Seifert.
     
    38:24
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Jak lehce to jde, když se sejde přesnost přihrávky i přesnost střely. Baran vyslal VOJTĚCHA HURTA do osamoceného úniku přihrávkou pod nohama soupeře. Následné zakončení dnešního jediného střelce domácích zamířilo přesně k levé tyči. Asistence: Jiří Baran.
     
    34:33
    Žlutou kartu dostává Václav Hegenbart (Ludis Team Třebenice).
     
    34:03
    Kolín právě vstřelil branku!
    Z desetimetrového kopu se sice JIŘÍ KAŠPAR ještě neprosadil, z následné dorážky už byl ale úspěšnější. Bez asistence.
     
    34:01
    Červenou kartu dostává Michal Král (SKP Kolín).
     
    34:01
    Žlutou kartu dostává Lukáš Hrdý (Ludis Team Třebenice).
     
    31:29
    Kolín právě vstřelil branku!
    Akce na jeden dotek v podání hráčů Kolína končí krásnou brankou. Slezák našel na pravé straně zcela volného TOMÁŠE ŠVÁBA, který svou pravačkou trefil levý horní roh domácí branky. Asistence: Lukáš Slezák.
     
    30:23
    Antoš ve spolupráci s Linhartem pořádně pomotali hlavu obraně soupeře, která se chvíli nedokázala vůbec zformovat. Ovšem hosté desátou branku přidat nedokázali přes dva výborné zákroky Zelinky.
     
    29:16
    Kolín právě vstřelil branku!
    ZDENĚK HEJDUK přidává už devátý hřebík do rakve Ludis Teamu přesnýcm zakončením z pokutového kopu.
     
    28:18
    Kolín právě vstřelil branku!
    MICHAL KRÁL nasměřoval svou střelu z desetimetrového kopu do levého horní horního rohu, čímž nedal Zelinkovi šanci na zásah.
     
    28:18
    Žlutou kartu dostává Jiří Baran (Ludis Team Třebenice).
     
    27:40
    Ludis Team si připisuje pátý akumulovaný faul!
     
    25:27
    Hrdý v dnešním zápase již potřetí orazítkoval tyč kolínské brány! Neuvěřitelná smůla se dnes lepí na tohoto hráče domácích.
     
    24:50
    Antoš se hnal s míčem u nohy osamocen na Zelinku. Včas se dokázal navrátit do obrany jeden z bratrů Hrdých a na poslední chvíli zmařit Antošovi zakončení.
     
    23:20
    Kolín právě vstřelil branku!
    Když to nevyšlo LUKÁŠI SLEZÁKOVI napoprvé, vyzkoušel své střelecké štěstí z velkého úhlu. Pro údiv všech přítomných propadl Zelinkovi míč do brány. Asistence: Lukáš Seifert.
     
    22:01
    Žlutou kartu dostává Zdeněk Hejduk (SKP Kolín).
     
    19:38
    Kolín právě vstřelil branku!
    Tak hosté si ještě před koncem první půle připisují šestý zářez. Antoš našel milimetrově MATĚJE LINHARTA, pro kterého už nebyl problém zasunout míč podél bezmocného Šplíchala do brány domácích. Asistence: Milan Antoš.
     
    13:31
    Kolín právě vstřelil branku!
    Nejproduktivnější hráč Kolína, LUKÁŠ SLEZÁK, byl v předbrankovém prostoru nejagilnější, díky čemuž se dostal do zakončení. Toto zakončení už Šplíchal v krkolomné brankářské pozici nedokázal zachytit. Asistence: Michal Král.
     
    12:53
    Šilhan se pokusil přes celou délku hrací plochy ohrozit opuštěnou bránu Kolína. Jeho nezjištné zakončení skončilo jen těsně vedle brány!
     
    12:09
    Žlutou kartu dostává Tomáš Hrdý (Ludis Team Třebenice).
     
    10:39
    Žlutou kartu dostává Vojtěch Hurt (Ludis Team Třebenice).
    Žlutou kartu dostává Tomáš Šváb (SKP Kolín).
     
    09:26
    Kolín právě vstřelil branku!
    A o necelou půl minutu později vede SKP Kolín už o tři branky! MICHAL KRÁL byl nalezen před bránou zcela osamocen. Zakončení už mu nedělalo sebemenší problém. Asistence: Lukáš Slezák.
     
    08:50
    Kolín právě vstřelil branku!
    Brankové hody v prvním poločase pokračují. MICHAL KRÁL se dostal skrze obranu soupeře jako nůž máslem a při zakončení si počínal velmi mazácky, díky čemuž vede Kolín opětovně o dvě branky. Asistence: Jiří Kašpar.
     
    07:36
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Přihrávka přes celou délku hrací plochy od Barana doputovala přesně na nohu VOJTĚCHA HURTA, který nejprve orazítkoval i tentokrát tyč. Jenže míč se mu odrazil zpět na nohu a na podruhé už se nemýlil. Asistence: Jiří Baran.
     
    05:35
    Poprvé v zápase zahrozili také domácí hráči z Třebenic. Kolář si kličkou obhodil soupeře, a ten samý hráč jen pár vteřin na to poslal patičkou míč na nohu Barana. Poslední jmenovaný poslal míč obloučkem přes brankáře, ovšem míč si našel jen o pár milimetrů cestičku vedle brány!
     
    04:21
    Hosté znovu hrozí z protiútoku. Tentokrát to však dobře dopadlo, neboť v první moment odvrátil hrozbu Šilhan a o pár sekund později dvakrát po sobě zasáhl Šplíchal.
     
    03:26
    Kolín právě vstřelil branku!
    Tohle určitě není to, co by si domácí hráči představovali. MICHAL KRÁL si popotáhl míč za půlící čáru, odkud se pokusil překvapit Šplíchala. Brankář Ludis Teamu byl opravdu překvapen. Střela mu prošla mezi nohou a rukou do sítě. Bez asistence.
     
    02:44
    Kolín právě vstřelil branku!
    Hosté těží ze svého tlaku z posledních sekund. Linhart svým pohybem a kličkou poslal Šplíchala na zem. Následovala přihrávka pod sebe na nabíhajícího MICHALA KRÁLE, který už dokázal poslat kolem těla jednoho z bránících hráčů do brány. Asistence: Matěj Linhart.
     
    01:31
    Pumelice z vrcholu brankoviště v podání Linharta proletěla kolem brány bez povšimnutí. Šplíchal se po této střele pouze ohlédl.

    Josef Cestr

    Branky: 8. Hurt (Baran), 39. Hurt (Baran) – 3. Král (Linhart), 4. Král, 9. Král (Kašpar), 10. Král (Slezák), 14. Slezák (Král), 20. Linhart (Antoš), 24. Slezák (Seifert), 29. Král (10 m kop), 30. Hejduk (pen.), 32. Šváb (Slezák), 35. Kašpar, 39. Král (Seifert)

    Karty:   11. Hurt (LTT), 13. T. Hrdý (LTT), 29. Baran (LTT), 35. L. Hrdý (LTT), 35. Hegenbart (LTT) – 11. Šváb (SKK), 23. Hejduk (SKK)   35. Král (SKK)


    Ludis Team Třebenice: Šplíchal, Zelinka – Hegenbart, L. Hrdý, T. Hrdý, Šilhan, Kolář, Baran (C), Hurt.
    SKP Kolín: Kašpar – Hejduk, Šváb, Funda, Král, Linhart, Slezák (C), Antoš, Seifert.

    Rozhodčí: Jakub Zlatník, Miroslav Vlašič.
    Delegát: Ladislav Drobný
    bahis siteleri