Pittsburgh – Columbus 4:3 (po pr.) | Detroit – NY Islanders 5:4 (kon.) | New Jersey – Calgary 3:4 (po pr.)
Carolina – Edmonton 2:1 (kon.) | Florida – Anaheim 2:1 (kon.) | Philadelphia – Los Angeles 0:1 (po pr.)
Montreal – Washington 2:3 (kon.) | Colorado – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:4 (1:2, 3:1, 1:1)
New York Islanders
Sobota 04.02.2017, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Danny DEKEYSER - 5:4
     
    59:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    Po vyhrané buly Red Wings se puku zmocnil DANNY DEKEYSER, který měl dostatek času a sjel si až k levému kruhu odkud poslal střelu na Greisse! Ta byla tečována nejprve bruslí Leddyho k brusli dalšího spoluhráče před brankou a právě od brusle tohoto hráče se puk nasměroval do odkryté sítě bezmocného Greisse. Asistence: Henrik Zetterberg.
    57:34 Jason CHIMERA - 4:4
     
    57:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Poté co Helmovi odrazila přihrávka od brusle, byl k puku nejblíže JASON CHIMERA, který sklepnutím přímo do mezírky mezi tyčí a Mrázkovým betonem vyrovnává stav utkání. Asistence: Brock Nelson.
    37:35 Henrik ZETTERBERG - 4:3
     
    37:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyquist aktivním napadáním získal puk u levého mantinelu a řítil se sám na Greisse. Všiml si najíždějícího HENRIKA ZETTERBERGA, který snadno získává vedení pro Red Wings. Asistence: Gustav Nyquist, Anthony Mantha.
    37:11 John TAVARES - 3:3
     
    37:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders využívají přesilovou hru a podílí se na tom kompletní pětice ostrovanů po krásné souhře. Právě JOHN TAVARES našel zadovkou na modré čáře Leddyho, který bez váhání vyslal pas na Baileyho. Ten poslal střílenou přihrávku do brankového prostoru, kde ji sklepl Lee za branku, kde byl připravený Strome a tomu už stačilo udělat pár rychlých kroků a naservíroval puk zpět Tavaresovi a ten umisťuje puk do odkryté sítě. Asistence: Ryan Strome, Anders Lee.
    34:24 Anthony MANTHA - 3:2
     
    34:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Právě ANTHONY MANTHA zachytil rozehrávku Islanders ještě v jejich obranné třetině a přihrál na volného Tomáše Tatara, který s velkým klidem počkal na najíždějícího Manthu, který uklízí puk do odkryté sítě. Asistence: Tomáš Tatar.
    32:04 Darren HELM - 2:2
     
    32:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tomáš Tatar si vyjel zpoza branky až na levé kruh, odkud přihrál přes dvojici ostrovanů až k DARRENU HELMOVI, který střelou do odkryté sítě vyrovnává hru. Asistence: Tomáš Tatar, Thomas Vanek.
    11:32 Andrew LADD - 1:2
     
    11:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Poté co Mrázek vytěsnil střelecký pokus za svou branku, se puk dostal zpět na modrou, odkud ANDREW LADD vyslal prudkou střelu, která překonává Mrázka nad jeho vyrážečkou. Asistence: Thomas Hickey, Allan Quine.
    10:07 Luke GLENDENING - 1:1
     
    10:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    Abdelkader poslal puk na modrou, kde byl připravený na střelu Ericsson. Právě jeho střelu LUKE GLENDENING ztečoval mezi kruhy a naprosto změnil trajektorii střely. Odražený puk se prohnal kolem pravého betonu Greisse. Asistence: Jonathan Ericsson, Justin Abdelkader.
    03:43 Josh BAILEY - 0:1
     
    03:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Mike Green se dopustil obrovské chyby na modré čáře a trefil pouze Leeho, který zavezl puk až za útočnou modrou, kde přenechal Tavaresovi. Ten jen viděl a přihrál na volného JOSHE BILEYHO, který z pravého kruhu překonává Petra Mrázka. Asistence: John Tavares, Anders Lee.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 11. Glendening (Ericsson, Abdelkader), 33. Helm (Tatar, Vanek), 35. Mantha (Tatar), 38. Zetterberg (Nyquist, Mantha), 60. DeKeyser (Zetterberg) – 4. Jo. Bailey (Tavares, Lee), 12. Ladd (Hickey, Quine), 38. Tavares (R. Strome, Lee), 58. Chimera (B. Nelson)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – Kronwall (A), Jensen, Ouellet, Ericsson, DeKeyser, Green – Zetterberg (C), Mantha, Nyquist – Athanasiou, Helm, Vanek – Tatar, Nielsen, D. Larkin – Abdelkader (A), Glendening, Sheahan.
    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg, Pelech, Leddy – Lee, Jo. Bailey (A), Tavares (C) – R. Strome, Beauvillier, B. Nelson – Cizikas, Ladd (A), N. Kuljomin – Chimera, Quine, Clutterbuck.
    bahis siteleri