Olomouc – Mladá Boleslav 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Pardubice 3:4 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 5:4 (kon.)
Zlín – Liberec 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Slavia – Chomutov 2:1 (po pr.)
HC Plzeň – Č. Budějovice 7:3 (kon.) | Vítkovice – Třinec 7:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:4 (1:3, 2:0, 2:1)
HC Litvínov
Sobota 04.02.2017, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pavel Řepka aktivně napadal a podařilo se mu vypíchnout puk přímo před brankou Havlíka, který měl co dělat s vypíchnutím, ale z druhé vlny už se řítil MICHAL KUČERA, který behkendem jen přišťouchl puk do odkryté branky. Asistence: Pavel Řepka.
     
    45:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po vypjaté situaci přidává polínko do ohně ŠTĚPÁN BLÁHA, který překonává Havlíka z před brankového prostoru po přihrávce Cibáka, který se pokoušel dorážet nahození od modré. Asistence: Jakub Cibák.
     
    44:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    KAREL SCHMIDMAYER proměňuje trestné střílení! Po naznačení kličky rychlou střelou překonává Stahla mezi betony. Bez Asistence.
     
    36:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá přesilovou hru a vyrovnává stav utkání. Křešimír Schildhabel přenechal puk ŠTĚPÁNU BLÁHOVI, který si popojel na hranici pravého kruhu a dělovkou prostřelil Havlíka. Asistence: Křešimír Schildhabel.
     
    31:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá přesilovka a dotahuje litvínovský náskok po střele PETRA PATYKA do levého horního růžku z modré, který dostal příležitost po přihrávce Kučery. Asistence: Michal Kučera.
     
    19:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté získávají zpět dvoubrankové vedení po střele MARTINA FRANCE z prostoru před kruhy, kterému nabil Martin Kučera zpoza branky a domácí tak dostávají studenou sprchu do šaten. Asistence: Martin Kučera, Jiří Horák.
     
    12:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenský tlak přináší snížení skóre. Adam Kalaj vystřelil na Havlíka, který puk vyrazil před sebe a JAKUB CIBÁK dorazil puk do litvínovské brány. Asistence: Adam Kalaj.
     
    09:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští získávají dvoubrankový náskok po skvělém nahození JOSEFA JÍCHY před branku, kde byl připravený Marek Macháč. Ten byl sražen, ale stihl puk dostat zpět k Jíchovi, který skóruje do odkryté sítě. Asistence: Marek Macháč.
     
    08:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po kombinaci Macháče s Havlíkem se dostal puk k JANU BÁRDOŠOVI, který si sjel sólově od mantinelu až mezi kruhy, odkud překonává Staha střelou do pravého růžku. Asistence: Dominik Havlík, Marek Macháč.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 13. Cibák (Kalaj), 32. Patyk (Kučera), 37. Bláha (Schildhabel), 46. Bláha (Cibák), 47. Kučera (Řepka) – 8. Bárdoš (Havlík, Macháč), 10. Jícha (Macháč), 20. Franc (Kučera, Horák), 45. Schmidmayer


    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka (A), Veber, Kiml, Cibák, Chládek, J. Kučera, Malý – Vach, Patyk (C), Bláha, Okegawa, Schildhabel (A), Řepka, Husarik, Keszi, M. Kučera, Kalaj, Čermák.
    HC Litvínov: Havlík (Kožnar) – Urbánek, Macháč, Franc (A), Havlík, Březák (C), Brejžek, Myšák, Dvořák, Kučera, Schmidmayer, Bárdoš, Fencl, Pecka, Horák, Jícha, Havelka.

    Rozhodčí: Barek – Svobodová, Špringl ml..

    Diváci: 105
    bahis siteleri