AC Milán – Sampdoria 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Cagliari 2:0 (kon.) | Pescara – Lazio 2:6 (kon.)
Janov – Sassuolo 0:1 (kon.) | Empoli – Turín 1:1 (kon.) | Chievo – Udinese 0:0 (kon.)
Palermo – Crotone 1:0 (kon.) | Juventus – Inter 1:0 (kon.)
konec
AC Milán
0:1 (0:0)
UC Sampdoria
Neděle 05.02.2017, 12:30 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Červená karta po 2. žluté
     
    90
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává José Ernesto Sosa (AC Milán). Ten se pokusil trochu nešťastně zastavit Filipa Djuričiće a musí jít předčasně pod sprchy.
    87. Střídající Gianluca Lapadula odmítl vyrovnání
     
    87
    Suso předvedl kolmici do pokutového území, kde byl osamocený Gianluca Lapadula. Střídající hráč mířil na zadní tyč, ale Emiliano Viviano celou akci odhadl a míč vyrazil před sebe. O dorážku se pokusil Ignazio Abate, ale i jeho zakončení zneškodnil hostující brankář.
     
    85
    Žlutou kartu dostává José Ernesto Sosa (AC Milán), jenž zastavil skluzem nebezpečný protiútok soupeře. Přerušená hra vyhovuje více hostujícímu celku, jelikož tlak Rossoneri nepřichází.
    82. Filip Djuričić málem využil laxnosti obrany AC
     
    82
    Obrana AC si opět počínala laxně a vedení hostujícího celku mohlo být dvoubrankové. Střídající Filip Djuričić po zisku míče upaloval do šestnáctky a jeho zakončení minulo zadní tyč jen o několik centimetrů.
     
    79
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Luis Muriel, přichází Ricardo Álvarez.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Andrea Bertolacci, přichází Lucas Ocampos.
     
    72
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Mario Pašalić, přichází Ignazio Abate.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Gianluca Lapadula.
     
    71
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Patrik Schick.
    70. Luis MURIEL - 0:1
     
    70
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Překvapivě se do vedení dostává hostující tým! LUIS MURIEL nasměřoval pokutový kop na pravou stranu branky a dostává svůj celek do vedení. Domácí sedmnáctiletý brankář nevystihl směr zakončením, a tak nemohl zakročit.
    69. Penaltový zákrok
     
    69
    Filip Djuričić vybojoval balon a poslal ho ihned ku předu. Fabio Quagliarella se podíval, kde je obránce a došel si pro pokutový kop!
     
    64
    Žlutou kartu dostává Juraj Kucka (AC Milán). Slovenský reprezentant předvedl před několika desítky vteřin skluz za hranicí pravidel a v přerušené hře je dodatečně potrestán.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Suso (AC Milán), jenž se snažil získat ztracený míč, ale jeho skluz byl už za hranicí pravidel, a tak je dalším potrestaným hráčem.
     
    59
    Gerard Deulofeu hraje skvělý zápas a v tomto okamžiku si všiml na středu hrací plochy osamoceného Maria Pašaliće. Jeho pokus zvedla už diváky ze sedadel, ale zamířil jen pár desítek centimetrů vedle levé tyče.
     
    54
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Bruno Fernandes, přichází Filip Djuričić.
    49. Gerard Deulofeu trefuje tyč hostující branky
     
    49
    Tak to byla obrovská šance Milána! Emiliano Viviano vyrazil míč na levou stranu pokutového území, kde dlouho mířil Gerard Deulofeu. Zakončení domácího záložníka bylo tak přesné, že orazítkovalo vzdálenější tyč branky Sampdorie!
     
    45
    Žlutou kartu dostává Carlos Bacca (AC Milán), jehož reakce na odpískaný ofsajd byla přehnaná a zcela zbytečně vidí domácí útočník žlutou kartu.
    36. Průnik Susa do šestnáctky a následná zastavená přihrávka před prázdnou branku
     
    36
    Tlak AC Milán roste a přibývají také šance! Na pravé straně vnikl do šestnáctky Suso, jenž před bránou viděl Maria Pašaliće. Ovšem k němu balon nedoputoval, jelikož jej vyrazil Emiliano Viviano.
    29. Povedené zakončení domácího záložníka
     
    29
    Za hranicí vápna dostal hodně prostoru, kde měl dost času Andrea Bertolacci. Jeho dělovka dostala faleš, ale mířila přesně do míst, kde stál Emiliano Viviano. Hostující brankář vyrazil pokus na rohový kop.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Lucas Torreira (UC Sampdoria), jenž podrazil v nebezpečně rozvíjejícím útoku soupeře a bude prvním potrestaným hráčem dnešního odpoledne.
     
    26
    Gianluigi Donnarumma vytáhl excelentní zákrok, když musel nohama zlikvidovat střelu z blízka. Luis Muriel posunul v šestnáctce míč na lépe postaveného spoluhráče, ale domácí brankář předvedl své kvality, když byl rychle venku z branky.
     
    24
    Juraj Kucka hraje opravdu povedené utkání a čeká na příležitosti ze druhé vlny. Slovenský reprezentant se napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho pokus letěl k tyči, ale Emiliano Viviano vytáhl první pěkný zákrok dnešního odpoledne.

    Michal Luxa

    Branky: 70. Muriel (pen.)

    Karty:   45. Bacca (ACM), 61. Suso (ACM), 64. Kucka (ACM), 85. J. Sosa (ACM) – 28. Torreira (SMD)   90. J. Sosa (ACM)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 16:12.
    AC Milán: G. Donnarumma – Kucka, C. Zapata (C), Paletta, A. Romagnoli – Bertolacci (79. Ocampos), J. Sosa, Pašalić (72. Abate) – Suso, Bacca (72. Lapadula), Deulofeu.
    Náhradníci: Storari, Plizzari – Abate, Calabria, G. Gomez, Vangioni, A. Poli, Locatelli, M. Fernández, Honda, Ocampos, Lapadula.

    UC Sampdoria: Viviano – Bereszyński, Silvestre, Škriniar, Regini (C) – Praet, Torreira, Linetty – Fernandes (54. Djuričić) – Quagliarella (71. Schick), Muriel (79. R. Álvarez).
    Náhradníci: Puggioni, Krapikas – Pavlovic, Palombo, Cigarini, Dodô, Djuričić, R. Álvarez, Schick, Budimir, Tomic.

    Rozhodčí: Guida – Marzaloni, Valeriani
    bahis siteleri