Egypt – Kamerun 1:2 (kon.)
konec
Egypt
1:2 (1:0)
Kamerun
Neděle 05.02.2017, 20:00 • Stade de l'Amitié, Libreville • Africký pohár národů • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z vyvrcholení Afrického pohárů národů 2017. Ve finálovém klání se od 20 hodin střetnou Egypt a Kamerun.
     
    Kamerun

    Kamerun sehrál na úvod letošního Afrického poháru Národů tři duely ve skupině A. V úvodním vystoupení remizoval 1:1 s Burkina Faso, poté otočil duel s Guineou-Bissau a vyhrál 2:1 a v závěrečném vystoupení uhrál bezbrankovou remízu s domácím Gabonem. Ve čtvrtfinále čekal na Kamerun favorizovaný Senegal. Lvi však dovedli duel do penaltového rozstřelu a postoupili. V semifinále sehrál Kamerun s Ghanou, kterou porazil 2:0 a dnes může bojovat o titul. Pro českého fanouška je určitě zajímavé sledovat Ngadeu-Ngadjuiho, hráče pražské Slavie, který otevřel skóre v semifinále proti Ghaně.
     
    Egypt

    Egypt působil v silné skupině D a s přehledem ji opanoval. Na úvod sice remizoval 0:0 s Mali, jenže poté přišlo vítězství 1:0 nad Ugandou a stejným výsledkem si Egypt poradil i s Ghanou. Ve čtvrtfinále čekalo na Egypt Maroko, s kterým si tým ze severu Afriky poradil rovněž 1:0. V semifinále stálo proti Egyptu Burkina Faso. Egypt sice vedl, ale soupeř o několik minut později vyrovnal a duel dokráčel až k penaltám. V něm opět čaroval brankář El Hadary, jež zlikvidoval dvě penalty a zajistil Egyptu postup do boje o titul!
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu naposledy potkali v roce 2012. Egypt tehdy zvítězil. Kamerun na výhru nad Egyptem čeká už patnáct let!
     
    Úvodní sestavy:

    Egypt: El-Hadary – Elmohamady, Hegazy, Sayed Gaber, Fathy – Hamed, Elneny – M. Salah – Said, Trezeguet, Warda.
    Náhradníci: Ekramy – Abdel-Shafy, Hafez, Gabr, Duiedar, I. Salah, Koka, Samir, Sobhi.

    Kamerun: Ondoa – Fai, Ngadeu Ngadjui, Teikeu, Oyongo – Siani, Zoua, Djoum – Bassogog, També, Moukandjo.
    Náhradníci: Bokwé, Goda – Aboubakar, Boya, Djetei, Mabouka, Mandjeck, N'Jie, Ngwem, N'Koulou, Salli, Toko Ekambi..
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Egypt sehraje finálové utkání v červených dresech, zatímco Kamerun zvolil zelenou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Egypt obstaral výkop k dnešnímu utkání. Egypťané se ihned vrhli do útoku, ale první akci zápasu zastavil faulem Adolphe Teikeu.
     
    2
    Do první akce se vydal také Kamerun. Collins Fai měl spoustu času na rozehrávku, nicméně jeho vysokou přihrávku uzmuli hráči Egyptu.
     
    3
    První velká šance dnešního utkání! Abdallah Said si naběhl na krásnou přihrávku do pokutového území, jenže jeho přízemní střelu Ondoa zastavil!
    3. Saidova prudká střela
     
    4
    Michael Ngadeu Ngadjui pohlídal prudkou přihrávku za záda kamerunské obrany. Kmenový hráč pražské Slavie před sebe dotírajícího soupeře nepustil.
     
    5
    Fai si řekl o přihrávku na pravou stranu a byl faulován. Kamerun okamžitě založil kombinaci na polovině soupeře. Egypt zatím nenechává skulinky v obraně.
     
    6
    Michael Ngadeu Ngadjui si vzal na paškál rozehrávku Kamerunu na polovině hrací plochy. Stoper Kamerunu ale poslal hodně nepřesnou přihrávku.
     
    7
    Christian Bassogog vybojoval míč v souboji u rohového praporu, poslal jej před pokutové území, jenže Sébastien Siani slabou střelou branku Egyptu neohrozil.
     
    8
    Na druhé straně spěchal za oblučkem za obranu Mohamed Salah. Největší hvězda celku ze severní Afriky však nedostihla míč na hrací ploše.
     
    9
    Christian Bassogog tentokrát vyslal prudkou přihrávku na pravou stranu, nicméně jeho dlouhou přihrávku nezachytil nikdo v zeleném. Egypt bude vhazovat.
     
    10
    Ahmed Elmohamady odcentroval do pokutového území z pravé strany. Jeho centr ale směřoval do území, kde byli připravení obránci Kamerunu.
     
    11
    Mohamed Salah si řekl o přihrávku za obranu Kamerunu. Egyptský křídelník však nedostihl míč na hrací ploše. Kamerun bude rozehrávat od branky.
     
    12
    Ahmed Elmohamady vhazoval na pravé straně hrací plochy. Egypt je v úvodu utkání aktivnějším celkem a kombinuje s míčem na polovině Kamerunu.
     
    13
    Robert Ndip També sprintoval na pravou stranu za prudkou přihrávkou. Fotbalista Kamerunu neustál souboj s obráncem a upadl.
     
    14
    Adolphe Teikeu před sebe nepustil Mohameda Salaha. Kamerunský stoper zmátl napadajícího soupeře naznačením pohynu a dovezl míč na polovinu Egyptu.
     
    15
    Tarek Hamed to přehnal s agresivitou při napadání rozehrávky Kamerunu. Egyptský fotbalista poslal k zemi jednoho ze soupeřů, čímž se dopustil faulu.
     
    16
    Benjamin Moukandjo centroval z levé strany do pokutového území. Na značce pokutového kopu ale kraloval obránce, který poslal míč do bezpečí.
     
    17
    Mohamed Salah sprintoval vpřed za další pěknou přihrávkou mezi obránce. Stopeři Kamerunu však dobře komunikovali a odvrátili hrozící nebezpečí.
     
    18
    Tarek Hamed při svém průniku na polovinu Kamerunu přišlápl nohu jednomu ze soupeřů a hlavní rozhodčí mu odpískal útočný faul.
     
    19
    Michael Ngadeu Ngadjui se znovu ocitl v roli dirigenta kamerunské rozehrávky. Stoper Kamerunu roztáhl hru na pravou stranu, ale jeho přihrávka byla nepřesná.
     
    20
    Egypt zkouší překvapit obranu Kamerunu vysokými přihrávkami. Zadáci Kamerunu ale pracují na jedničku. Další přihrávku si dokonce zpracoval Adolphe Teikeu.
     
    21
    Benjamin Moukandjo operoval s míčem na levé straně hrací plochy. Fotbalista Kamerunu si potáhl míč vpřed, jenže Ahmed Elmohamady jej přesně načasovaným skluzem zastavil.
     
    22
    Egypt právě vstřelil branku!
    Egypt se dostává do vedení! MOHAMED ELNENY si počkal na krásnou přihrávku mezi obránce z kopačky Salaha, protáhl se do šestnáctky a střelou z ostrého úhlu na přední tyč poslal Egypt do vedení!
    22. Mohamed ELNENY - 1:0
     
    24
    Egypt nadále pokračuje v aktivní hře. Kamerun je po inkasování úvodní branky poněkud opařený a nemůže se dostat na polovinu soupeře.
     
    25
    Adolphe Teikeu potáhl míč patnáct metrů před pokutové území, ale tam se zastavil a raději roztáhl hru do strany. Kamarunci ale útočí do dobře postavené obrany.
     
    26
    Ahmed Fathy se natahoval po přihrávce na polovinu soupeře, jenže míč nezachytil a Kamerun vyrazil do rychlého protiútoku. Moukandjo všal akci zastavil nepřesnou přihrávkou.
     
    27
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává sedět Adolphe Teikeu, který se drží za pravé tříslo. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat v utkání.
     
    28
    Zraněný Teikeu musí opustit hrací plochu v doprovodu zdravotníků. Stoper Kamerunu ale dává jasným gestem najevo, že střídat nebude.
     
    29
    Trezeguet spěchal za přihrávkou na levou stranu. Záložník vedoucího celku si však nepřišel na svého strážce a Kamerun může uklidnit hru.
     
    30
    Elneny si zpracoval vysokou přihrávku na pravou stranu, přenechal míč Salahovi, který mohl centrovat, ale raději rozjel další kombinaci.
     
    31
    Adolphe Teikeu znovu zůstává ležet na trávníků a tentokrát už bude muset střídat. Pro trenéra Kameruna je ztráta obránce problémem.
     
    32
    Střídání v týmu Kamerun: ze hřiště odchází Adolphe Teikeu, přichází Nicolas N'Koulou.
     
    33
    Collins Fai spěchal za přihrávkou na pravou stranu. Kamerunský fotbalista sice míč zpracoval, ale balón se od něj odrazil do zámezí.
     
    34
    Před branku Egyptu přilétl vysoký centr, za kterým se tlačil Benjamin Moukandjo, ale kamerunský střelec nedovoleně atakoval Elmohamadyho.
     
    35
    Essam El-Hadary vyrazil ven z brankové čáry, aby vyboxoval prudký centr. Egyptský brankář ale neuspěl, nicméně Kamerun nedokázal vrátit odražený míč do šestnáctky.
     
    36
    Kamerun drží míč na svých kopačkách a nepouští k němu soupeře. Kamerunci hledají skulinky v egyptské obraně, ale ta pracuje na jedničku.
     
    37
    Kamerun zahrával rohový kop. Benjamin Moukandjo odcentroval na značku pokutového kopu, ale Ambroise Oyongo mířil mimo tři tyče.
     
    38
    Kamerun v závěru prvního poločasu přebírá aktivitu. Lvi se tlačí na polovinu soupeře, nicméně Egypťané nenechávají soupeři prostor ke kombinaci.
     
    39
    Kamerun zahrával další standardní situaci. V pokutovém území ale kraloval připravený Ahmed Elmohamady, jež vyhlavičkoval míč za hranici velkého vápna.
     
    40
    Střídající N´Koulou vymyslel dlouhou přihrávku za obranu, ale nikdo z fotbalistů Kamerunu se za jeho pobídkou nerozběhl. Egypt může zaútočit.
     
    41
    Ahmed Elmohamady si nepočínal příliš jistě při hlavičce v pokutovém území. Egyptský stoper míč přizvedl za sebe, ale naštěstí jej zastoupil Elneny.
     
    42
    Egypt se po delší době usadil na polovině Kamerunu. Ahmed Elmohamady našel Elnenyho, jež hlavou hledal spoluhráče na hranici ofsajdu, ale oslovil jen obránce soupeře.
     
    43
    Kamerun se stále ne a ne dostat do šance. Další prudkou přihrávku mezi egyptské obránce pohlídal Ahmed Elmohamady. Egypt bude vhazovat.
     
    44
    Essam El-Hadary podruhé v utkání vyrazil ven z branky, aby vyboxoval vysoký centr, jenže ani tentokrát neuspěl. Naštěstí pro Egypt se v okolí nepohyboval nikdo z kamerunských hráčů.
     
    45
    Na druhé straně se do zajímavé šance hnal Mohamed Salah, jenže egyptská hvězda měla k míči o kus dále než brankář Ondoa.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas finálového klání je u konce! Do kabin odchází spokojenější Egypťané. Egypt vlétl do utkání aktivně a už ve třetí minutě se v dobré šanci ocitl Abdallah Said, jehož ránu Fabrice Ondoa zastavil. Poté se hra poněkud uklidnila a Kamerun se dral do útoku. Ve 22. minutě se ale po pěkné kombinaci prosadil Mohamed Elneny ! Kamerunu se navíc zranil stoper Teikeu, kterého nahradil N´Koulou. Kamerunci se poté snažili útočit, ale zatím si nevypracovali žádnou příležitost. Po první půli je tedy stav 1:0 pro Egypt!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Kamerun: ze hřiště odchází Robert Ndip També, přichází Vincent Aboubakar.
     
    47
    Kamerun se v úvodu druhého poločasu snaží hrát aktivně. Lvi kombinují s míčem na polovině hrací plochy. Všichni Egypťané stojí na své polovině.
     
    48
    Christian Bassogog dostal přihrávku na pravou stranu, chtěl hru roztáhnout ještě více do kraje, jenže jeho pobídku srazil obránce do zámezí.
     
    49
    Ahmed Fathy centroval z levé strany do pokutového území, kde si dělal prostor Abdallah Said, nicméně jeho dělovka těsně nad zemí byla hodně nepřesná.
     
    50
    Aboubakar operoval s míčem na pravé straně. Střídající útočník Kamerunu si chtěl obhodit obránce, jenže zadáci Egypta jeho úmysl přečetli.
     
    51
    Collins Fai se vydal podpořit ofenzívu Kamerunu náběhem po pravé straně. Kamerunský obránce dokonce odcentroval, jenže Elneny jeho pobídku srazil na aut.
     
    52
    Kamerun měl k dispozici zajímavou standardní situaci. Christian Bassogog svou levačkou vyslal centr na přední tyč. Kamerun vybojoval pouze roh.
     
    53
    Jeho exekuce se tentokrát zhostil Benjamin Moukandjo. Do pokutového území přilétl vysoký centr, ale nikdo v zeleném se k hlavičce neprobil.
     
    54
    Trezeguet se vrátil a skvěle vypomohl egyptské defenzívě. Trezequet totiž na hranici pokutového území zablokoval prudký centr z pravé strany.
     
    55
    Elneny sice uspěl v hlavičkovém souboji na polovině Kamerunu, jenže nikdo z Egypťanů na jeho úspěch nedokázal navázat.
     
    56
    Kamerun je v úvodu druhého poločasu jasně lepším týmem. Lvi se nadále tlačí do útoku, jenže obrana Egyptu se skvěle pohybuje.
     
    57
    Christian Bassogog na levé straně motal hlavu Elmohamadymu. Egyptský obránce se nenechal ošálit a zakopl balón do autu. Kamerun může pokračovat.
     
    58
    Mohamed Salah sprintoval s míčem podél pravé postranní čáry. Egyptská hvězda si míč pokryla tělem a Salah se nechal faulovat. Egypt rozehraje přímý kop.
     
    59
    Exekuce přímého kopu se chopil sám faulovaný Salah. Jeho vynikající centr se snesl na malé vápno, odkud obránce odhlavičkoval míč k Elnenymu, ale zatím jediný střelec finálového klání druhou branku nepřidal.
     
    59
    Kamerun právě vstřelil branku!
    A pozor! Je vyrovnáno! Kamerun zahrával rohový kop, který se mu nepovedl, ale Lvi zůstali v blízkosti pokutového území. Moukandjo vyslal krásný centr do vápna, míč si našel střídající NICOLAS N´KOULOU a jeho prudká hlavička zapadla do branky!
    59. Nicolas N'KOULOU - 1:1
     
    61
    A Egypťané si rázem nevědí rady. Aboubakar napadal rozehrávku soupeře na hranici pokutového území a jeden ze stoperů poslal balón do autu.
     
    62
    Trezeguet se přihlásil o přihrávku na levou stranu hrací plochy. Egyptský záložník se pustil do souboje s obráncem, nicméně N´Koulou jej nenechal projít.
     
    63
    Elneny se pustil do slovní přestřelky s hlavním rozhodčím. Arbitr dnešního duelu dává egyptskému fotbalistovi jasně najevo, že takhle se chovat nemůže.
     
    64
    Kamerun se nadále snaží útočit. Lvi kombinují s míčem na polovině hrací plochy a čekají na mezeru v obraně soupeře. Egypťané rozehrávku soupeře nenapadají.
     
    65
    Moukandjo obdržel pěknou přihrávku na pravou stranu pokutového území, snažil se uvolnit, jenže jeho centr zablokoval obránce.
     
    66
    Christian Bassogog si navedl míč ke střele z hranice pokutového území. Jeho dělovka těsně nad zemí trefila jen obránce.
     
    66
    Střídání v týmu Egypt: ze hřiště odchází Trezeguet, přichází Ramadan Sobhi.
     
    67
    Egypt se v posledních minutách ne a ne dostat do tempa. Kamerunu po vstřelení vyrovnávací branky narostla křídla a Lvi se nyní ženou do šancí.
     
    68
    Kamerun vybojoval přímý kop ze zajímavé pozice. Exekuce se ujal Moukandjo, jehož centr mířil na zadní tyč, ale Ahmed Hegazy přizvedl balón na rohový kop.
     
    69
    Benjamin Moukandjo od rohového praporku poslal přihrávku na malé vápno, kde si našel prostor N´Koulou, ale tentokrát hlavičkoval vysoko nad břevno.
     
    70
    Aboubakar sice se svým individuálním průnikem neuspěl, ale do odraženého míče se položil Benjamin Moukandjo. Jeho dělovku srazila obrana na roh.
     
    71
    Ahmed Fathy vymyslel pěknou průnikovou přihrávku mezi obránce Kamerunu. Mohamed Salah se dral do vápna, jenže N´Koulou dnes hraje velký zápas.
     
    72
    Moukandjo hledal centrem do pokutového území Aboubakara, který se však nedostal k míči přes dobře postaveného Elmohamadyho.
     
    73
    Kamerun zahrával další rohový kop. Moukandjo tentokrát vymyslel pobídku na přední tyč, kde dával pozor obránce Ahmed Elmohamady.
     
    74
    Fanoušci Kamerunu ve druhém poločase ženou své oblíbence za vítězstvím. Příznivci Lvů rozjeli na tribunách svou vlastní párty. Hraje se před parádní kulisou.
     
    75
    Egypt se po delší době podíval na polovinu soupeře. Ahmed Elmohamady operoval s balónem na pravé straně, ale jeho kombinace se Salahem úspěch nepřinesla.
     
    76
    Kamerun se zase rychle zmocnil balónu a nyní kombinuje v blízkosti půlící čáry. Egypťané však začali aktivněji napadat a znepříjemňují soupeři rozehrávku.
     
    77
    Benjamin Moukandjo táhl útok Kamerunu do otevřené obrany soupeře. Záložník Kamerunu si navedl míč na pravačku, ale jeho rána prolétla dobré tři metry vedle branky.
     
    78
    Benjamin Moukandjo obdržel další pěknou přihrávku na hranici pokutového území, posunul si míč na levačku, jenže tentokrát vůbec nezakončil.
     
    79
    A Benjamin Moukandjo do třetice! Tentokrát se bez přípravy opřel do skákavé přihrávky z levé strany, ale jeho projektil skončil vysoko na tribuně.
     
    80
    Egypt už zcela rezignoval na jakoukoliv snahu směrem dopředu. Kamerun je jednoznačně lepším týmem, tlačí se na polovinu soupeře a Egypťané pouze odkopávají do bezpečí.
     
    81
    Hra je přerušena. Mohamed Elneny totiž zůstává ležet na polovině hrací plochy a pravděpodobně jej postihla křeč. Hráčům budou s přibývajícími minutami docházet síly.
     
    82
    Moukandjo se znovu tlačil do pokutového území, poslal centr pod sebe, ale akci Kamerunu zastavuje asistent rozhodčího. Balón už opustil hrací plochu.
     
    84
    Egyptu se v posledních minutách podařilo otupit tlak Kamerunu. Elneny byl dokonce faulován na polovině soupeře a Egypt bude zahrávat přímý kop.
     
    85
    Abdallah Said se chopil rozehrávky přímého kopu. Jeho centr směřoval na Elmohamadyho, před kterým poslal míč do bezpečí N´Koulou.
     
    86
    N´Koulou dirigoval rozehrávku Kamerunu na polovině hrací plochy. Nikdo v zeleném dresu se však nepřihlásil o přihrávku. Vypadá to, že dnešní duel směřuje do prodloužení.
     
    87
    Aboubakar spěchal za prudkou přihrávkou na pravou stranu, jenže míč byl příliš prudký a kamerunský útočník už jej nestihl na hrací ploše. Essam El-Hadary bude odkopávat od branky.
     
    88
    Christian Bassogog si posunul míč kolem Hameda na polovině soupeře. Egyptský fotbalista svůj protějšek poslal k zemi.
     
    88
    Kamerun právě vstřelil branku!
    Kamerun se ujímá vedení a výrazně se přibližuje triumfu! Obrovská radost fanoušků Kamerunu! Egypťané tomu nemohou věřit! VINCENT ABOUBAKAR na hraně ofsajdu počkal na vysokou přihrávku, zpracoval si míč, krásně si přehodil obránce a skákavou střelou k tyči překonal egyptského brankáře!
    88. Vincent ABOUBAKAR - 1:2
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+1
    Moukandjo si naběhl na hranici pokutového území, kam směřovala zpětná přihrávka, ale kapitán Kamerunu nedokázal vypálit.
     
    90+1
    Fai zastavil akci soupeře faulem v blízkosti pokutového území a vidí žlutou kartu. Egypt navíc rozehraje přímý kop.
     
    90+3
    Míč si připravil Mohamed Elneny, jenže jeho technická střela zamířila vysoko nad branku a Egypt se podle všeho zbavil šance na vyrovnání.
     
    90+3
    Střídání v týmu Kamerun: ze hřiště odchází Jacques Zoua, přichází Georges Mandjeck.
     
    90+4
    Christian Bassogog zůstává ležet na trávníku s bolestivým výrazem v obličeji. Pro kamerunského fotbalistu už míří zdravotníci s nosítky.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Rozhodčí hvizdem ukončuje zápas a Kamerun se stává vítězem Afrického poháru národů 2017! Na trávníku okamžitě propukají oslavy!
     
    Je dobojováno! Kamerun zvládl ve druhém poločase otočit duel s Egyptem a vítězí ve finále Afrického poháru národů 2017! Egypt přitom vstoupil do zápasu ve velkém stylu. Abdallah Said ale v úvodní šanci selhal. Egypt se přesto dostal do vedení. Po rychlé kombinaci na pravé straně se dělovkou na přední tyč prosadil Mohamed Elneny! Kamerun poté ještě v první půli musel sáhnout ke střídání. Zraněný Adolphe Teikeu musel odstoupit a nahradil jej Nicolas N´Koulou. A právě N´Koulou po hodině hry hlavou vyrovnal na 1:1! Kamerun od té doby kraloval, ale dlouho se nemohl prosadit. Až v 88. minutě si Vincent Aboubakar počkal na dlouhou přihrávku a umlčel fanoušky Egypta! V závěru utkání už si Kamerun pohlídal vedení a může slavit!
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:8. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:14.
     
    Na stadionu v Libreville se čeká na slavnostní ceromoniál. Egypťané zůstávají na své polovině a v jejich tvářích je vidět obrovské zklamání!
    Obrovská radost fotbalistů Kamerunu
    A zklamání na straně Egypťanů
     
    Fotbalisté Kamerunu navlékli speciální dresy s číslem 17 a nápisem "Champion" a přebírají zlaté medaile!
    Kamerun - vítěz Afrického poháru národů 2017!
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:21:09)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 22. Elneny – 59. N'Koulou, 88. Aboubakar

    Karty:   90+1. Fai (CAM)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:8. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:14.
    Egypt: El-Hadary (C) – Elmohamady, Hegazy, Sayed Gaber, Fathy – Hamed, Elneny – M. Salah – Said, Trezeguet (66. Sobhi), Warda.
    Náhradníci: Ekramy – Abdel-Shafy, Hafez, Gabr, Duiedar, I. Salah, Koka, Samir, Sobhi.

    Kamerun: Ondoa – Fai, Ngadeu Ngadjui, Teikeu (32. N'Koulou), Oyongo – Siani, Zoua (90+3. Mandjeck), Djoum – Bassogog, També (46. Aboubakar), Moukandjo (C).
    Náhradníci: Bokwé, Goda – Aboubakar, Boya, Djetei, Mabouka, Mandjeck, N'Jie, Ngwem, N'Koulou, Salli, Toko Ekambi.
    bahis siteleri