Montpellier – Monaco 1:2 (kon.) | Caen – Bordeaux 0:4 (kon.) | PSG – Lille 2:1 (kon.)
konec
Montpellier HSC
1:2 (0:2)
AS Monaco
Úterý 07.02.2017, 19:00 • Stade de la Mosson (Montpellier) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Tak to je neuvěřitelný závěr zápasu jako hrom! Na rohový kop si naskočil Souleymane Camara, jehož hlavička mířila do levého horního rohu branky. Jenže Danijel Subašić předvedl famózní zákrok, kterým vybojoval pro Monaco tři body.
    88. Červená karta po 2. žluté
     
    88
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Jemerson (AS Monaco FC), jenž skluzem trefil soupeře. Ryad Boudebouz doslova stál, a tak zákrok hostujícího stopera byl zbytečný.
    83. Nordi Mukiele měl na hlavě vyrovnání
     
    83
    A mohlo být vyrovnáno! Ryad Boudebouz našel centrem na zadní tyči Nordiho Mukielea. Ten předskočil obránce, ale jeho hlavička zamířila jen vedle levé tyče Subašićovy branky! Domácí hráč pochopil, že mohl vyrovnat, a tak schoval obličej do dlaní.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Jemerson (AS Monaco FC), který srazil soupeře k zemi. Souleymane Camara přinesl do hry domácího celku oživení a vybojoval další standardní situaci z nadějné pozice.
     
    81
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Keegan Dolly, přichází Paul Lasne.
     
    80
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Bernardo Silva, přichází Radamel Falcao.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Benjamin Mendy (AS Monaco FC), jemuž utíkal Souleymane Camara, a tak ho poslal krajní obránce AS k zemi. Uvidíme další standardní situaci domácích.
     
    62
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Nanitamo Ikoné, přichází Souleymane Camara.
     
    57
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Djibril Sidibé, přichází Almamy Touré.
     
    49
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Valère Germain, přichází Fabinho.
    48. Vitorino HILTON - 1:2
     
    48
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu je tu snížení stavu a máme tu zajímavou zápletku! Na centr si na přední tyči naskočil osamocený VITORINO HILTON, jehož hlavička zamířila přesně do bližší šibenice branky. Obrana Monaca zaspala a zaslouženě je za to potrestána.
     
    47
    Tak to už ani není možné! Přihrávku na pravou hranici pokutového území dostal Nanitamo Ikoné, který prováhal vhodný čas ke střele. Domácí hráč sice zakončil, ale do střely se mu vrhl Jemerson.
    45+1. Kylian Mbappé Lottin mohl dát svou druhou branku v utkání, ale brankáře lobem nepřekvapil
     
    45+1
    A už to mohlo být 0:3! Pas za obranu dostal Kylian Mbappé Lottin, jenž vnikl do levé části šestnáctky. Proti hostujícímu útočníkovi dobře vyběhl Geoffrey Jourdren, jenž se nenechal přelobovat a míč vyrazil mimo branku!
     
    45
    Fanoušci domácího celku se již radovali z branky, ovšem marně! Míč se totiž dostal mimo hrací plochu, a tak Montpellier bude kopat jen roh. Balon po hlavičce dostal mezi tři tyče nejaktivnější domácí hráč Nanitamo Ikoné, ale sám věděl, že se radovat nebude.
    30. Do největší a jediné šance domácího celku se zatím dostal Nanitamo Ikoné
     
    30
    Po půlhodině mohl domácí tým snížit a vrátit se do utkání! Přihrávku za obranu dostal Nanitamo Ikoné, jenž si balon pokryl výborně tělem. Ovšem jeho zakončení už bylo špatné, střela totiž minula zadní tyč o několik desítek centimetrů.
     
    25
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Isaac Mbenza, přichází Steve Mounié.
    21. Kylian Mbappé Lottin - 0:2
     
    21
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí celek. Keegan Dolly pokazil na hranici vápna přihrávku a Monaco okamžitě zaútočilo. Přihrávku do běhu dostal KYLIAN MBAPPÉ LOTTIN, jenž mohl přihrát do prázdné branky. Ovšem hostující útočník se zachoval jako střelec a pokusem podél brankáře dává další gól svého týmu.
    16. Kamil GLIK - 0:1
     
    16
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Po standardní situaci AS je tu první branka utkání! K vysokému centru se dříve nežli brankář dostal KAMIL GLIK, jehož hlavička skončila v brance. Polský obránce předvedl pěkný náběh, za který je odměněn gólem. Ovšem hostující stoper dostal od gólmana pořádně naloženo a drží se za hlavu.
     
    15
    Žlutou kartu dostává Yacouba Sylla (Montpellier HSC), který před malou chvilkou poslal skluzem k zemi soupeře. Hlavní sudí ukazuje, že to byl hráčův druhý zákrok za hranicí pravidel.

    Michal Luxa

    Branky: 48. Hilton (Boudebouz) – 16. Glik (Lemar), 21. Mbappé Lottin (Mendy)

    Karty:   15. Sylla (MON) – 72. Mendy (ASM), 82. Jemerson (ASM)   88. Jemerson (ASM)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:13.
    Montpellier HSC: Jourdren – Mukiele, Hilton, Pokorný, Roussillon – Sylla, Skhiri – Ikoné (62. Camara), Boudebouz, Dolly (81. Lasne) – Mbenza (25. Mounié).
    Náhradníci: Pionnier – Lasne, Mounié, Camara, Rémy, Deplagne, Mongongu.

    AS Monaco: Subašić – Sidibé (57. A. Touré), Glik, Jemerson, Mendy – B. Silva (80. Falcao), Moutinho, Bakayoko, Lemar – Germain (49. Fabinho), Mbappé Lottin.
    Náhradníci: De Sanctis – Fabinho, Falcao, Boschilia, A. Diallo, A. Touré, Cardona.

    Rozhodčí: Lesage – Ocak, Denis
    bahis siteleri