HC Litvínov – Č. Budějovice 9:5 (kon.)
konec
HC Litvínov
9:5 (4:1, 1:3, 4:1)
HC Motor České Budějovice
Úterý 07.02.2017, 15:00DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zřejmě poslední branka utkání. MARTIN DOKTOR nadvakrát procpal kotouč za záda Havlíka. Asistence: Michal Michal.
     
    57:47
    Jan Bárdoš míří na trestnou lavici za zdržování hry.
     
    56:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Teď už se to hostům sype! Jícha našel na kruzích volného MARTINA HAVELKU, který krásnou ránou zkompletoval hattrick. Josef Jícha si další asistencí navíc připsal sedmí kanadských bod v dnešním utkání! Asistence: Josef Jícha, Jan Dufek.
     
    52:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tuším, že je hotovo vymalováno. Dufek se natlačil před bránu, kotouč zůstal ležet volný v brankovišti. Jako první ho našel MARTIN HAVELKA a bez sebemenších problémů ho poslal do brány. Asistence: Jan Dufek, Jakub Březák.
     
    50:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nevím nevím, jestli tohle ještě hosté otočí. Jícha vyslal mezi obránci MARTINA HAVELKU, který se natlačil před Němce a se štěstím propasíroval kotouč za jeho záda. Asistence: Josef Jícha, Dominik Havlík.
     
    48:19
    Havelka si vyjížděl do dobré pozice, v zakončen byl zahákován a Jan Radoš míří za Doktorem na trestnou lavici.
     
    47:15
    Jan Bárta si najel za domácí obránce a žádal si přihrávku. Ta k němu také směřovala, ovšem Bárta ji o milimetry nezachytil a je po šanci.
     
    46:31
    Jakub Doktor značně komplikuje situaci svému týmu, když míří na trestnou lavici a Motor se bude muset bránit.
     
    44:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po nemastné pasáži hry se překvapivě prosazují domácí. Jícha našel zpoza brány JANA DUFKA, který mezi betony Němce posílá svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Josef Jícha.
     
    38:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se po dlouhé době nastěhovali před Němce a jdou do vedení! Jícha přenechal kotouč na modré pro JAKUBA BŘEZÁKA, který parádním golfákem propálil hostujícího gólmana. Asistence: Josef Jícha, Martin Havelka.
     
    34:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor je zpět a začínáme od nuly! ROMAN TINTĚRA nevěděl na modré co s pukem, tak ho poslal na bránu. Kotouč prošel jako nůž máslem vším, co stálo před Havlíkem a s výpomocí horní tyče až za záda domácího brankáře. Asistence: Jakub Káník, Jakub Doktor.
     
    33:56
    Jiří Horák je dalším hráčem Litvínova, který míří na trestnou a Budějovice tak opět zatopí pod domácím kotlem.
     
    26:49
    Jan Bárdoš putuje na trestnou lavici za sekání a je tu další přesilovka pro hostující tým.
     
    25:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To byla velká chyba a je to už jen o jednu branku. JAN BÁRTA vypíchl kotouč poslednímu hráči Litvínova a jel sám na bránu. Havlíka krásným blafákem poslal na párek a zametl puk do prázdné brány. Bez asistence.
     
    23:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor snižuje! Tintěra nadvakrát propálil blokujícího hráče na modré, před Havlíkem ještě tečoval kotouč MIROSLAV TEJKO a je sníženo. Asistence: Roman Tintěra, Jakub Doktor.
     
    22:00
    Martin Franc míří na trestnou lavici a Motor má ideální šanci na návrat do utkání.
     
    18:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle je tvrdý direkt pro českobudějovický Motor. Po Březákově ráně se kotouč opět odrazil smolně pro hosty na hůl volného JANA DUFKA, který bekhendem poslal kotouč prázdné brány. Asistence: Jakub Březák, Josef Jícha.
     
    13:57
    Budějovice si zahrají přesilovou hru. Josef Myšák zatáhl v poslední chvíli za záchranou brzdu a putuje na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    13:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice se vracejí do hry! TOMÁŠ GUMAN si vybruslil do ideální pozice a nádhernou střelou s pomocí břevna snižuje na 1:3! Asistence: David Svoboda, Marek Sloboda.
     
    04:40
    Utkání skončilo velmi rychle pro brankáře Motoru Adama Provazníka, který se necelých pět minutách hry pakuje z brány. Na jeho místo nastoupí David Němec!
     
    04:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Neskutečný nástup domácích, který vedou již o tři branky! Jan Dufek poslal přes brankoviště ideální přihrávku přesně na hůl JOSEFA JÍCHY, který neměl sebemenší problém poslat svůj tým do tříbrankového vedení! Asistence: Jan Dufek.
     
    03:22
    Hostující Svoboda míří na další dvě minuty na trestnou lavici za podražení a Litvínov má šanci jít do rychlého trháku!
     
    02:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další branka domácích je na světě! Po vyhraném vhazování domácích se kotouče na modré ujal JAN DUFEK, který krásnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Josef Jícha, Martin Havelka.
     
    02:26
    Zbytečný faul na straně hostů a domácí mají šanci jít do trháku. Na trestnou lavici míří za podražení Miroslav Tejko.
     
    02:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domáčí se po velké aktivitě nakonec prosazují! Domácí nahodili kotouč na bránu, ten se odrazil na hůl JIŘÍHO HORÁKA, který z ostrého úhlu poslal puk do prázdné brány. Asistence: Jakub Březák, Štěpán Urbánek.
     
    Vážení příznivci DHL Extraligy juniorů, tento zápas byl odložen z důvodu rozsáhlé marodky v Českých Budějovicích. Termín přesunutí utkání je na 7.2.2017 od 15 hodin. Děkujeme za pochopení.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 3. Horák (Březák, Urbánek), 3. Dufek (Jícha, Havelka), 5. Jícha (Dufek), 19. Dufek (Březák, Jícha), 39. Březák (Jícha, Havelka), 45. Dufek (Jícha), 51. Havelka (Jícha, Havlík), 53. Havelka (Dufek, Březák), 57. Havelka (Jícha, Dufek) – 14. Guman (Svoboda, Sloboda), 24. Tejko (Tintěra, Doktor), 26. Bárta, 35. Tintěra (Káník, Doktor), 60. Doktor (Michal)


    HC Litvínov: Havlík (Kožnar) – Urbánek, Macháč, Franc, Havlík, Březák, Myšák, Dvořák – Kučera, Bárdoš, Fencl, Pecka, Dufek, Horák, Jícha, Havelka
    HC Motor České Budějovice: Provazník (5. Němec) – Tintěra, Svoboda, Farka, Kubeš, Michal, Radoš – Rolínek, Doktor, Krcho, Guman, Káník, Sloboda, Tejko, Bárta, Kadilák

    Rozhodčí: Grech – Gerát, Hynek
    bahis siteleri