Kazachstán – Česko 4:1 (kon.)
konec
Kazachstán
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Česko
Úterý 07.02.2017, 14:30 • Halyk Arena, Almaty • Zimní univerziáda • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:40 Alexej ANCIFEROV - 4:1
     
    42:40
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Českému týmu dochází v obraně síly, což teď trestá ALEXEJ ANCIFEROV, který nehlídaný vyjel s pukem zpoza branky a dostal se před Nováka. Chybující Matula u něj byl pozdě a navíc jeho střelu nešťastně přizvedl tak, že kotouč obloučkem zapadl za českého gólmana. Bez asistence.
    31:43 Pavel AKOLCIN - 3:1
     
    31:43
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Tohle může být rozhodující fáze zápasu! Kazaši rychle odskakují na rozdíl dvou branek. Savenkov nabil před pravý kruh PAVLOVI AKOLCINOVI, který tvrdou ranou pod břevno překonává Nováka. Asistence: Konstantin Savenkov a Ivan Stepaněnko.
    30:59 Dmitrij GRENC - 2:1
     
    30:59
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Domácí jdou poprvé do vedení! Kazachstán je odměněn za svou aktivitu. Druhá formace si teď pohrála s naší obranou a Michajlis zpoza branky úplně volného DMITRIJE GRENCE, který zblízka uklidil kotouč pod víko. Asistence: Nikita Michajlis.
    17:40 Konstantin SAVENKOV - 1:1
     
    17:40
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď Kazachů! Před vlastní brankou chyboval Guttwald, který netrefil puk, k němuž se následně dostal KONSTANTIN SAVENKOV, jehož střela z pravého kruhu končí za zády Josefa Nováka. Asistence: Alexandr Pissarev.
    16:14 Daniel ARNOŠT - 0:1
     
    16:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do vedení! Druhá útočná formace držela kotouč v útočném pásmu a za svou aktivitu je odměněna gólem. Kafka našel vedle branky Tomáše Šťastného, který se dobře zorientoval a zadovkou našel před bránou volného DANIELA ARNOŠTA, jehož pohotová střela končí v brance. Asistence: Tomáš Šťastný, Dominik Kafka.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 18. Savenkov (Pissarev), 31. Grenc (Michajlis), 32. Akolcin (Savenkov, Stepaněnko), 43. Anciferov – 17. Arnošt (Šťastný, Kafka)


    Kazachstán: Kudrjavcev (Polujektov) – Dulněv, Pissarev, Savenkov, Burdělev, Akolcin – Ibrajbekov, Stepaněnko, Michajlis, Jevdokimov, Grenc – Grebenšikov, Zinčenko, Savickij, Rachmanov, Petrov – Nurek, Sagadějev, Anciferov, Assetov, Nikulin.
    Česko: J. Novák (Brázdil) – Steiner, Gutwald, Müller, Ballner, Zachar – Sedlák, Bail, Šťastný, Arnošt, Kafka, – Matula, Kaluža, D. Novák, Hučko, Kadlec – Svaříček, Zbořil, Krpata, Brzobohatý.

    Rozhodčí: Alexej Nikitin, Vladimír Snášel – Mike Harrington, David Juha Laksola
    bahis siteleri