Olomouc – Liberec 3:6 (kon.)
konec
FBS Olomouc
3:6 (0:4, 1:2, 2:0)
Crazy girls FBC Liberec
Pátek 10.02.2017, 20:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 22. kolo
     
    59:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máte tady ještě mírnou korekci skóre. Po vybojování míčku mladičkou Kylarovou se dostala k ráně zkušená ALICE PAVLÍKOVÁ, která tak snižuje na 3:6. Asistence: Šárka Kylarová.
     
    59:03
    Oháňková se zkusila prosadit po hezké kombinaci po ose Stiskálková – Pavlíková, jenže ve finální moment netrefila poskakující míček.
     
    52:45
    Monika Zamazalová (OLO) bude pykat za své spoluhráčky z lajny, které špatně střídaly. Liberec se dostane k další přesilovce.
     
    47:35
    A znovu Franková s Klánovou! Tento souboj, který se odehrál znovu o pár okamžiků později potkal stejnou vítězku, tedy olomouckou strážkyni branky, jež zapisuje pohledný zákrok.
     
    46:48
    Franková dnes v bráně doslova kouzlí! Klánová se ještě tlačila k dorážce, ale olomoucká brankařka znovu zapisuje parádní zákrok.
     
    45:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucká kapitánka PETRA GRUFÍKOVÁ si zapisuje dnes druhou branku! A to podobným způsobem jako tu první, jen ze osy hřiště. Asistence: Alena Sklenářová.
     
    43:47
    Klára Leierová (GIL) je vyloučena za faul na Peterkovou, která se skácela na palubovku. Sudí to vyhodnotili jako bránění ve hře.
     
    43:17
    Leierová měla na hokejce sedmý liberecký gól! Proti jejímu záměru ale zakročila Franková, která si zapisuje špičkový zákrok, kterým míček vyrazila nad bránu.
     
    38:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Liberec si dnes nulu neodveze! Po nenápadné akci se přízemní ránou po standardní situaci prosazuje kapitánka PETRA GRUFÍKOVÁ. Asistence: Kateřina Peterková.
     
    38:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další důkaz liberecké dominance! Po bleskovém přenesení hry se do míčku opřela zápěstím ADÉLA DLOUHÁ a bez větších problémů trefuje šibenici. Asistence: Nikol Pekárková.
     
    37:52
    Hubáčková se dostávala k velikánské tutovce, ovšem poskakující míček na brankové čáře za Frankovou nedorazila. Olomouc měla velkou kupu štěstí!
     
    30:05
    Liberec si zahraje první přesilovku! Nela Bouchalová (OLO) je vyloučena na 2 minuty za hrubost, když spoluhráčku trefila loktem.
     
    26:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Liberec už vede o pět branek! ZUZANA HUBÁČKOVÁ ukázala své zkušenosti a po ukázkovém výběhu zakončuje svou ránu přímo do šibenice. Frankové míček proklouzl mezi prsty. Asistence: Martina Dostalíková.
     
    21:11
    Dlouhá vyžila nabídnutého volného prostoru a pokusila se o dalekonosnou střelu. Franková jen s velkými obtížemi míček vyrazila o rohu
     
    19:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Crazy girls dnes jsou oproti soupeři neporovnatelní! Po pro dívákovo oko líbivé kombinaci se ukazuje jako přesná střelkyně GABRIELA HORÁKOVÁ. Franková i přes snahu je překonána. Asistence: Martina Dostalíková.
     
    15:11
    Leierová se snažila vystřelit z rohu hřiště a její pokus velmi překvapivě málem zaletěl do brány. Franková se za míčkem, který letěl pár milimetrů nad břevno, jen ohlédla.
     
    10:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak zatím můžeme vidět opravdu exhibici! NIKOL PEKÁRKOVÁ si dokázala projít půlku hřiště a napálila míček přímo nad nohu Frankové. Bez asistence.
     
    08:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak hosté dnes mají velké štěstí! Po ráně zpoza půlící čáry se Franková sice stačila po míčku natáhnout, jenomže hned u ní stala LUCIE VEIDLOVÁ, která svou dorážku vypilovala k dokonalosti. Asistence: Klára Leierová.
     
    04:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen po menším presu prosazují! Po rychlém přesunu podél mantinelu Franková dokázala na střelu Loudové ještě reagovat. Na dorážku KLÁRY LEIEROVÉ už ale nedosáhla. Asistence: Veronika Loudová.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 39. P. Grufíková (Peterková), 46. P. Grufíková (Sklenářová), 60. Pavlíková (Kylarová) – 5. Leierová (Loudová), 9. Veidlová (Leierová), 11. Pekárková, 20. Horáková (Dostalíková), 27. Hubáčková (Dostalíková), 39. Dlouhá (Pekárková)


    FBS Olomouc: Franková (Králová, Kluzová) – Sedláková, Stiskálková, Peterková, Václavíková – Zacpalová, Pavlíková, Bouchalová – Oháňková, Zamazalová, Sklenářová – Fleischmannová, Kylarová, P. Grufíková (C).
    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Štěpánová) – Gruntová, Dlouhá, Klánová (C), Hubáčková, Loudová, Kabeláková – Dostalíková, Veidlová, Leierová – Pekárková, Kronychová, Horáková – Šamaninová.

    Rozhodčí: Petr Števček, Radek Števček

    Diváci: 74
    bahis siteleri